2014. január 3., péntek

China Glaze: Pom pom

 Ez a lakk a (belátható időn belül) legutolsó Nailland látogatásom során került hozzám. Egyből megtetszett a csillogós ártatlansága. Olyan lányos ez a lakk! A nyári táborozások, az éjszakai tinipartik jutnak róla eszembe. Csilivili ezerrel, de nincs meg az a nőiessége, mint mondjuk a Ruby pumpsnak.
lámpafénynél
 Közép rágógumis pink színű, rengeteg ezüst és rózsaszín csillámmal. Nem átlátszó alapban van a csillámrengeteg, hanem rózsaszínben. Zselés állagú. Gyorsan szárad, de az állaga miatt bőven kell belőle a 3. réteg is. A csillámtenger miatt könnyen javítható, ha megsérül. Lepattogni nem pattogott le a 3. napig, akkor mostam le.
napfény
A China Glaze-re jellemző, hogy vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz. Amit nagyon jól tud a márka, az pont ezek a rengeteg csillámot tartalmazó lakkok, lehet mikroglitteres zselés, vagy lehet nagyobb glitteres krémes alapú lakk, mint az It's a Trap-eze!. Ezeket a lakkokat, szerintem megéri kipróbálni, a krémes China Glaze lakkokkal csúnyán mellé lehet nyúlni pl.: Sun of a Peach.
napfény

lámpafény
Mani: CG Pom pom és Anny Pretty woman

5 megjegyzés:

  1. szerintem én is ezt a lakkot nézegettem a standnál, de aztán a GR holiday 52-est választottam, mert üvegben nagyon hasonlónak láttam őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hasonlít, de a CG ezüstösebb szerintem és nem homok...sőt, ahhoz képest, hogy glitter majdnem teljesen sima a felülete

      Törlés
  2. Manna, Elíz és djkaty: tényleg szép!! :-)

    VálaszTörlés