2016. július 31., vasárnap

Green

A zöld szín a közös a következő néhány termékben, amelyeket most nagyon szeretek. Kedvences bejegyzés, egy kicsit másként...

Inecto Argan haj maszk: IMÁDOM!!!! Annyira puhává, selymessé teszi a hajamat! A L'Occitane hajápoló termékeit juttatja eszembe, azaz, ugyanaz a luxus pihepuha haj, amit el lehet érni ezzel az Inecto maszkkal. Pár percre teszem fel a nedves hajra, balzsam helyet. Már a vizes hajamon is érzem, hogy mennyire puha és selymes lesz a végeredmény. Nem nehezíti el, könnyen kifésülhető, fényes és PUHA lesz tőle a hajam. Nagyon kiadós, mert nem kell csak egy diónyi mennyiség. Sokkal jobban szeretem, mint a nem régiben újravásárolt Aussie 3 minute miracle maszkot. Az már csak plusz, hogy nagyon jó, természetes összetevői vannak, vegán és szilikonmentes. Ráadásul egészen augusztus végéig tart még a Noé Állatotthonnal közös akció is, amelyben minden megvásárolt termékkel segítjük a menhelyre került állatokat. 

Balea olíva olajos-sós testradír: Finom szemcséjű tengeri só és olíva olaj. Ilyen egyszerű a receptje. Nagyon fini citromos illata van és tökéletesen felfrissíti a bőrt a használata. Teljesen új bőrt varázsol, az olaj miatt hidratál is. Arcra semmiképen nem ajánlom, mert ahhoz túl durvák a só szemcsék, de testre tökéletes az állaga.

Alverde citromos-bergamott tusi: Nálam ilyen a tökéletes tusfürdő nyáron. Eszméletlen friss citromos illat, hidratál is, de nem túl nehéz és nem túl sok. Sajnos, Balea tusit nem tudok használni, mert hihetetlenül irritálja a bőröm, de az Alverde nagyon bejött nekem. Nem drága, nem fogy gyorsan.

Yves Rocher anti-frizz serum: A göndör, hullámos haj mindig, minden hosszban extra törődést igényel. A párás idő a legnagyobb ellenségünk (nekem és a többi curly babe-nek), de ez a szérum sokat segít a haj-bajon. Nagyon jól egyenesít! Minden kis szöszt eltűntet, puha és illatos lesz a haj tőle. Hajmosás után, nedves hajra szoktam tenni egy nagyobb, néhány pumpányi mennyiséget. Egyik legjobb Yves Rocher terméknek tartom.

Kedvenc zöld make-up cuccok, amelyek most gyakrabban előkerülnek: MAC Surf USA és Picture Polish Lagoon. Szerepel még a kedvenceim között az Ebelin konjak szivacs, nagyon tudom értékelni, hogy nem kell netről rendelni a konjak szivacsomat, amit nálam a napi arcápolási rutin egyik legfontosabb eleme. Reggel szoktam használni, frissít, mert csak hideg vízzel nedvesítem be és átdörgölöm vele az egész arcomat. Nagyon szeretem, egyből felébredek tőle. :-)


2016. július 13., szerda

On Wednesdays we wear pink

Hoztam egy csokorra valót a kedvenc pink termékeimből. Enjoy! :-) 

Essie (whatever shade) Pink: végre nálunk is elérhető a Nailland kínálatában az egyik legkedvesebb körömlakk márkám. Essie a létező összes pink árnyalatot felvonultatja, tényleg van egycsilliárd rózsaszínük. A Lovie Dovie a klasszikus rágógumi pink, Fancy Delancy klasszikus pink neon, de tényleg ezer és ezer pink árnyat van a kínálatban. Általában a márka lakkjai, 2, sőt 3 rétegesek, amit a nagyon vékony, folyós textúrának lehet betudni, de a gyors száradási idő, a csodálatos fényes finish és a kiemelkedő tartósság mellett, én bocsánatos bűnnek tartok. Sajnos, a Nailland egy korlátozottabb választékot hozott be, de még így is eljutott hozzánk a Resort kollekció, amit én feltétlenül megtekintésre ajánlok. 

Garnier micellás víz: erről már többször értekeztem. Szerintem, a legjobb drogériás cucc a maga kategóriájában. Olcsó, könnyen hozzáférhető, nem csíp, nem hagy maga után filmet, minden sminket lehoz dörgölés nélkül, nem okoz pattanásokat. Nagyon tud. 
Blistex Lip Brilliance: SPF 15, nálam ezzel már a nyár egyik kedvenc terméke lett. Nem mondhatom, hogy kis hazánkban óriási választék lenne a fényvédőt tartalmazó ajakkencékből. Sőt! A Blistex más "ízben" is tartalmazza a fényvédő jóságot, én viszont odavagyok a Lip Brilliance guszta vizes fényéért, az enyhe színéért és az édes illatáért. Imádom, hogy egy lépésben ápolom az ajkam és fényt, színt is adok neki, minden reggel felkenem. Fesztiválokra must have, de a városban szaladgálós (Pokemon Go :-D ) napokra is táskába dobós darab.

Méltánytalanul hanyagolt Sleek Pixie Pink pirosító: ezt nem is értem, mert a bejegyzés írása közben is képes vagyok elfeledkezni róla. Pedig, ez egy iszonyatosan jó pirosító. Pigmentált és könnyen eldolgozható, tartós és üde pírt ad. Komolyan, pirosítótól többet nem lehet elvárni, ráadásul jó áron is van.
Ebelin sminktojás: marhára haragszom ám a dm Magyarországra azért, mert kétszeres áron árulják nálunk. Kettő euró valamennyiért vettem sminktojit Bécsben, nálunk meg 1500 forint körül van. Nem szép dolog. Maga a sminktojás viszont nagyon jó, erről is értekeztem már néhányszor. Benedvesítve, felütögetve, bőrbe dolgozva, hihetetlenül egységes, csíkmenetes és természetes fedést ad, még a legteljesebb fedésű alapozót használva is. 

Ecsetek: az általam visszasírt Essence pirosító ecset és egy Sigma duó fibre, mindkettő a színe és a hasznossága miatt került be a postba. :-) Meg nagyon jól mutatnak a képeken :-D

2016. július 6., szerda

Repes a szívem

Megmutatok néhány olyan dolgot, amelyekért vállalhatatlanul lelkesedem mostanság. Nem mondom, hogy fenekestül felforgatták az életemet, de majdnem. Nem is tudom hol kezdjem....

Kezdjem életem legesleges-legesleges legkényelmesebb topánkáinál? Olyan érzékeny a lábam, a Scholl papucs is feltöri #sadface Úgy érzem, hogy körbe tudnám gyalogolni a Földet, ha ezt a cipőt viselem. És, most a frissen vásárolt nude színűt fényképeztem be, mert életemben először megvettem MINDKÉT SZÍNBEN UGYANAZT A CIPŐT!!! Nem viccelek, legszívesebben mindig ebben járnék. 

A Deichmann mezítlábas talpbetétje megváltoztatta az életemet, járhatok zokni nélkül, zárt cipőben akármikor. Sajnos, tényleg feltörte a Scholl papucsom a talpam és valamiért véraláfutásos 3 darab körmöm, így finoman szólva sem vagyok  nyitott cipő kompatibilis. Viszont, nem is hiányzik a kis mezítlábas talpbetétem és az kis csodatopánkám mellett....

Nyár van, amiért szintén vállalhatatlanul lelkesedem, a nagyon meleg miatt nem annyira, de sokáig világos van, nyitva vannak a kerthelyiségek stb. stb. stb. Melegben jól jön, úgy is mondhatnám, kötelező darab a Vichy, La Roche-Posay stb. stb. stb. termál víz spray. Itthon hűtőben tárolom és meleg napokon szégyentelenül fújom mindenhol. IMÁDOM!!! Óriási szerelem a Soft & Gentle alumínium só mentes izzadásgátlója is, ami az egyetlen ilyen jellegű termék, amit szőrtelenítés után kellemetlen, égető érzés nélkül használni tudok. És, ráadásul még hatásos is! IGEN!!! 

A mezítlábas talpbetét mellett az év felfedezése volt nálam a Müller saját márkás négyzet alakú vattakorongja. Mondjuk, nem én fedeztem fel, hanem loptam az ötletet, Netti ajánlása alapján szereztem be. Kellett nekem egy extra puha vattakorong, az esti micellás vizes arclemosáshoz. Valamiért, az addig használt, szintén Mülleres vattakorongot túl durvának találtam hirtelen. Úgy gondoltam, hogy hiába kenegetem 60 plusszos szemránckrémmel a fejemet, ha utána meg lesmirglizem vattakoronggal. Ez extra puha, jó nagy, nem mállik szét, olcsó, nagyon puha, puha.

Smink! Essence All about matt! fixáló púder. Én, nem is értem, hogyan tudtam e nélkül meglenni. Színtelen, csodálatosan mattít, szem alatt korrektort megfogja, nem ül bele az apró ráncokba, nincs túl púderes hatása, minden nap használom, mindig használni fogom.

H and M krémes szemfestékek. Szerintem, jobbak, mint a Maybelline Color tattook. A My two cents életem egyik legszebb sminkterméke, ami annyira tartós, hogy ha az ujjammal viszem fel, akkor csak micellás vízzel tudom lemosni a kezemről :-) 
Max Factor Eye Luminizer aka életem legjobb szem alatti korrektora. Borzasztóan sötét karikáim, vannak, egyrészt mindig is voltak, másrészt, sajnálom az alvásra az időt. De, amikor a Max Factor Eye Luminizerrel teszek kísérletet az eltüntetésükre, általában sikerrel járok, sőt többen kérdezték már, hogy mit használok...Ezt használom!