2011. március 21., hétfő

Max Factor Lipfinity Lip Tint teszt

A szombati "Ismerkedjünk a Max Factorral testközelből" :-) eseményen rögtön beleszerettem a Lipfinity Lip Tintbe, ami tulajdonképpen egy ajakfilc.
A képen a Passion Red árnyalat látható.
Nálunk 6 árnyalatban lesz majd kapható: 01 Pink Petal, 02 Mystical Mauve, 04, Berry Burst, 05 Matshmallow ezek a Max Factor szerint, a lágyabb, kevésbé intenzív színek
07 Coral Crush, 09 Passion Red ezek pedig, az igazán élénk, vibráló árnyalatok

Velem a 08 Nice 'n Nude árnyalat jött haza, ami egy barnás-piros árnyalat.
Minta:

Először a kiszerelés tetszett meg, még nem volt ajakfilcem.
Utána pedig, a belbecs is megfogott.
Egy tartós rúzshoz tudnám hasonlítani, de annak szárító hatása nélkül. Hihetetlen könnyű textúrája van, egyáltalán nincs az a nehéz, zavaró érzés, ami a tartós rúzsoknál szokott lenni. (A Max Factor szerint azért, mert ez vizes bázisú.)
Annak ellenére, hogy nagyon kényelmes viselet nagyon tartós, tényleg nem hagy nyomot étkezés vagy "egyéb társas érintkezés" közben :-)
Ez a kép kb. 5 órányi viselés után készült, szerintem határozottan van színe!

Gyümölcsös illata van.
A filces kiképzésből kifolyólag gyerekjáték határozott vonalakat húzni, de satírozásra is tökéletesen alkalmas. (Én biztos, hogy minden alkalommal a teljes számra fogom használni, nem ajakkontúrként.)
Összességében: 5/5

UI: kupakkal lefelé tároljuk, és a filces kiszerelés illetve a vizes bázis miatt, ezt a terméket kifejezetten óvni kell a naptól, a melegtől, mert kiszáradhat.

Max Factor szombat


Szerintem, már mindenki olvasott több beszámolót a Max Factor által szervezett termékbemutatóval egybekötött bloggertalálkozóról.
Én is részesültem abban a szerencsében, hogy részt vehettem ezen az eseményen.

Mennyország:-)

Bloggerinák akcióban...


Röviden: nagyon jó volt :-D
Bővebben:
Nagyon jó volt a többi bloggerrel találkozni. Egy kicsit tartottam tőle, hogy nem lesznek aranyosak a csajok, de szerencsére nem így lett. Külön kiemelném a http://sminkkel.com/ "háziasszonyát", aki annyira, de annyira kedves volt, beszélgettünk a terveiről a weshoppal kapcsolatban, nagyon izgalmas és remélem minden jól alakul majd. :-)
Illetve a Szépség.Blog bloggerináját is meg kell említenem http://beautybloghun.blogspot.com/, akinek eszméletlen szép sminkjei vannak és nagy örömömre egy ilyen műalkotásban jelent meg :-).

Akinek volt kedve és bátorsága, annak egy profi stáb állt rendelkezésére, hogy beszámoljon az élményeiről:

Nagyon jó volt kipróbálni, egy olyan márka termékeit, amire eddig egyáltalán nem fordítottam figyelmet.
Rövid közvélemény kutatást folytattam le és a legtöbb bloggerina nagyjából hasonlóan látta a Max Factort, mint én: inkább az idősebb korosztálynak való, nem túl izgalmas.
Ezért is nagyon jó, hogy részben a Max Colour Effect szuperszínes sminkkollekcióhoz kapcsolódva egy teljesen más felfogásban szeretné magát megmutatni a márka.
Egyrészt nálam, ami színes az jöhet :-) Másrészt nagyon szimpatikusnak találom, ezt a blog-youtube-facebook megközelítést.


Háttérben Adrienn a Max Factor marketingese.

2011. március 18., péntek

Tavaszváró: színek

A szuper tavaszi hétvége után most megint kicsit téliesre fordult az idő, de egyszer lesz tavasz, ez biztos. :-)
A következő pár képben a tavaszi trendekre szeretnék kitekintést nyújtani:
a tavalyi korall szájak helyett előtérbe kerülnek a rózsaszínek, a pinkek, az eperfagyi színek a szájakon. Ha marad a korall, akkor is melegebb, rózsaszínebb változatban.
A korall felkerül a szemekre a pasztell színek, a sok rózsaszín, a nagyon-nagyon sok kékes-zöldes árnyalat mellé.



Elsőre elég riasztó ez a paletta, de igazából a legvadabb narancsot is viselhetővé lehet tenni egy kis feketével-barnával-szürkével, elég egy kicsit a külső V-be eldolgozni ....




Nekem ez a legtrendibb paletta!!!
Ezt a sminket csak egy kicsit kell a hétköznapokra visszafogni ...


Képek: mindenhonnan, temptalia, hivatalos oldalak :-)

2011. március 9., szerda

Tavaszváró: körmök

Én már nagyon-nagyon-nagyon várom a tavaszt.
Ezért már azt nézegetem, hogy tavaszra milyen újdonságokkal készülnek a divattervezők. A smink is a divat "biznisz" része, a körömlakk biznisz meg Katy Perry és Justin Bieber óta nagy biznisz :-)

Szerencsére megint minden divatos lesz!!!

A "nude" színek. Mint például ez a Deborah Lippmann szín, a "Naked". Annyiban más, mint a téli nude színek, hogy sokkal világosabb és jobban mutat a barnább bőrhöz.



A metált továbbra is bírjuk. A MAC Soiree nem trendteremtő, hanem trendkövető, mert az Orly vagy, akár az Essence megelőzte. De, itt is felváltják a téli sötéteket a világosabb, naposabb színek. Aki, megvette az Essence Nothing else metals nevű lakkját, az örülhet neki:-)

A KÉK. Aki, tavaly nyáron valamilyen oknál fogva ellen tudott állni a kék körmök csábításának, annak idén még nehezebb dolga lesz. A világos kékek megint támadásba lendülnek.

Februári kedvenc: Maybelline Dream matte mousse

1.) Ne haragudjon meg senki, mert mostanában hanyagolom a blogot, de annyi minden jött össze munka és magánélet szempontjából is, hogy túl sok.
De remélem ennél már csak jobb jön :-)

2.) Tudom, hogy késésben vagyok ezzel a posttal is, de úgy érzem, muszáj megírni.

3.) A Maybelline ugye nem állatkísérlet mentes márka, de ezt a terméket a húgomtól kaptam, mert ő utálta és nem használta.

Íme a delikvens:
Maybelline- Dream matte mousse


Én egyáltalán nem használok Maybelline termékeket, és nincs is Maybelline ezen kívül a sminkcuccaim között, így az árról csak annyit, hogy olyan 3-4000 forint körül van. Ami szerintem, ahhoz képest, hogy ez egy drogériás márka elég drága.
Mivel eléggé problémás a bőröm, mármint nagyon olajos sajnos, így állandóan alapozó vadászaton vagyok. Mindig azt a bizonyos matt, de természetes hatású alapozót kerestem, amit eddig nem nagyon találtam meg.
A Dream matte mousse tökéletesen megfelel a matt, de természetes követelménynek.
Amikor megszárad, akkor teljesen mattra szárad meg! Ez nagy szó, mert sok hosszan tartó matt hatást ígérő alapozó nem mattra szárad meg, valamilyen fedőpúdert kell alkalmazni ennek eléréséhez. De a DMM-nál nem!!
Egyáltalán nem lehet érezni az arcon, annak ellenére, hogy közepes fedő hatással rendelkezik, nagyon kellemes viselet.
Nem ül meg a pórusokban, így nem fog újabb és újabb pattanásokat, mitesszereket okozni.

Nagy hátránya viszont, hogy nem nevezném igazán tartósnak. Egy 12 órás napot nem bír ki, olyan 6-8 óra a "kihordási ideje".
Száraz bőrre nem ajánlom, a húgomnak ezért nem működött. Ha valakinek kombinált a bőre, és az orcákon nagyon száraz, akkor vmilyen jó hidratáló főlé használja, mert a kiszáradt részeken foltos lesz a bőre.
Összességében: olajos bőrre ez egy nagyon jó alapozó, bárcsak állatkísérlet mentes lenne!!