2011. július 12., kedd

Körmök

China Glaze: Ruby Pumps és Essie: Funny Face

Innentől ömlengés, mert két kedvenc márkám és egy igazi kult klasszikus következik!!!

A Ruby Pumpsról muszáj egy kicsit írni :-) Kezdem azzal, hogy szerintem, ez a világ legeslegeslegeslegszebb piros körömlakkja, egyszerűen nem tudok ennél gyönyörűbb piros körömlakkot elképzelni. A Ruby Pumps miatt nincs is több piros körömlakkom, mert ennél semmi sem lehet szebb.
A China Glaze eredetileg egy limitált kollekció (Wizard of Ooh Ahz 2001-ben!) részeként dobta a piacra, ezt a Dorothy (Óz, a nagy varázsló) vörös cipellői által ihletett színt. A nagy közönség annyira imádta, hogy amikor eltűnt a polcokról kampány indult a "megmentéséért". Sikeres volt, szerencsére! Azóta a teljes limitált kollekciót újból kiadták, ezt követően, a közönség  egy másik színt (Dorothy Who?) is bekampányolt az állandó termékek közé. Ezért is a China Glaze a kedvenc körömlakk márkám, mert ennyire "jófejek" :-)  itt és itt bővebben
A Ruby Pumps nem fed egy rétegben, legalább kettő kell. Az a legjobb, ha van alatta vmilyen alapozó lakk, vagy vmi színes lakk, mert a glitter és a nagyon jó minőség miatt nem könnyű lemosni. Gyorsan szárad.
Az Essie lakkok formulája tökéletes. Nagy bánatom, hogy színekben nem teljesen az én ízlésem (mondjuk így is tudok találni olyanokat, amik tetszenek ...sőt!!!), mert az állag, a tartósság, meg az, hogy szuperkönnyű vele dolgozni, mind nagyon tetszik. Nekem, olyan Luxus érzésem van az Essietől. A Funny Face 1 rétegben fed és fénysebességgel szárad.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése