2011. október 12., szerda

Mai köröm és egy tipp, vagy kettő

Essie: Playa del Platinum és Essence Louise csillámlakk...
Ha valami nude lakkot használok, akkor mindig valami nagyon fényes fedőlakkal fejezem be, mert így nincs zombikéz hatása a dolognak.

Hogy miért csúnya a középső ujjamon a köröm? Mert végre minden körmöm egyforma hosszú, tetszik a forma, nem törik egyik sem "lemezesen", de sikerült valahová beverni az ujjam és beszakadt a körmöm :-( A fentebb felsorolt okok miatt nem akartam lereszelni, így elővettem a körömragasztómat. Téptem egy kis fecnit egy réteg papírzsepiből és megragasztottam. Elvileg le kellene reszelni a felesleges papírfecnit, de nem akartam még ezzel sem kínozni a körmöm, úgy voltam vele, hogy inkább legyen egy kicsit csúnya. :-P
A megragasztott körmöt ugyanúgy lehet festeni, akár többször is, mert az acetonmentes körömlakk-lemosó nem hozta le nekem a ragasztást. Azt olvastam, hogy akár két hétig is a helyén marad, remélem addig nő annyit a körmöm, hogy levehessen a kötést.

Eloroztam egy képet egy másig blogból:



Essence nail glue, ez az Essence oldalára vezet, vagyis a hivatalos version. Ez a link, pedig eksönben mutatja a cuccost.
Eddig szeretem...

2 megjegyzés:

  1. Hú tök jó, erre a körömragasztásra már kíváncsi voltam. Amúgy nagyon szép a lakk.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  2. Én is akartam már egy párszor venni, de nem nagyon hittem benne. XD
    De akkor minél hamarabb útba ejtem a vásárlást! :D
    Tényleg szép a lakkozás!

    VálaszTörlés