2011. október 6., csütörtök

Szeptemberi kedvencek

Mivel már jó régen nem írtam havi  kedvenceket, mert mindig kicsúsztam a szavatossági időből, így ez most inkább egy kedvencek nyárról meg szeptember hónapból bejegyzés lesz.  Elvileg ma volt az utolsó jóidős nap, (amit egyébként egy nap szabival ünnepeltem :-), így ennek okán valamilyen szinten még időben vagyok :-D 

Ezek lennének:
Essence hidratáló krém normál-kombinált bőrre: könnyű, gyorsan beszívódik,  kiváló sminkalap, még a nyári hőségben is mattított annyira, hogy nem éreztem magam kellemetlenül.
Bioderma Sébium Gel Gommant Purifiant: vagyis bőrradír. Azt hiszem végre megtaláltam azt a termékcsaládot, amit szeret a bőröm. Nagyon könnyű, nagyon kíméletes, mert  iciri piciri szemcsék vannak benne, olyan mint egy fincsi arcmasszázs. Ráadásul sokkal olcsóbb, mint a Vichy (ami nekem nem vált be) vagy a Clinique (szerettem, de nem voltam elájulva tőle, arról nem beszélve, hogy több mint 3szor annyiba kerül, mint ez).
Clean & Clear mattító film: Temptalian is azt hiszem ez lett a kedvenc mattosító film, de javítsatok ki, ha tévednék.
Essence szemöldök cerka: jó ideig a szemöldök szettet használtam, de valamiért most ez jobban bejön, egyszerűbb használni, tartós. Essence Sun Club paletta, olyan kis cuki és a sötétbarna arany csillámokra annyira jól néz ki az alsó pillák tövében.


 Essence Urban Messages világosabb rúzs: természetes szín, szép fény, nem szárít.
MAC Gem of Roses rúzs
 Essence Goldie mono, MUA lilám, ami rájöttem, hogy a kedvenc szemfestékem, ha életem végéig egyetlen szemfestéket használhatnék ez lenne az, építve sötétlila, teljesen elsatírozva meg rózsaszín, nem is értem, hogy egy olcsó márkának hogyan lehet egy ilyen különleges színe, de meg vagyok érte halva...MAC Blue Flame, MAC Blue-brown pigment ezek azért, mert ha ezeket használtam, akkor általában nem használtam más színt melléjük, plusz voltak olyan napjaim, amikor nem találtam a szemhéjalapozóm mégis kitartottak.
 Blue-brown pigment közelről, ezt a képet Carmenesque kisasszonynak küldeném: Catrice C'mon Chameleon
 Szemfestékek és rúzsok
 Sleek Pan Tao pirosító közelről, imádom, félelmetesen néz ki, de arcon gyönyörű barack, imádom.

3 megjegyzés:

  1. Nekem is a Pan Tao most a legnagyobb kedvencem!

    VálaszTörlés
  2. Zizitim: Igen nálam is nagy kedvenc mióta megvan, szinte alig használok mást.

    Carmenesque: Feltétlenül be akartam fotózni neked :-D

    VálaszTörlés