2011. november 10., csütörtök

Októberi kedvencek

Muszáj leírnom, hogy a drága jó munkám miatt nem tudok mostanában többet írni. Ezen a héten ünnepeljük a túlóra 5. hetét, mit ne mondjak nem fogom visszasírni azt hiszem. Arról is szólnak a folyosói pletykák, hogy év végéig csak nekünk meg lesz hosszabbítva a szabadon választható-kötelező túlórázás :-( Szóval nem vagyok nagyon happy, arról nem beszélve, hogy el sem kezdődött még a tél és én már most unom! De, elég a negatív dolgokból és jöjjenek azok, amelyek megvidámították a napjaimat.

A kedvencek!
Éljen az "Élvezzük ki, amink van és ne vegyünk újabb cuccokat (vagy ne sokat) :-)!" mozgalom!
Elővettem néhány régi, kedves ismerőst és még mindig nagyon-nagyon szeretem őket!!!

 A hónap leges-leges-leges-leges-leges legeslegnagyobb kedvence a dm-es Miss Sporty táskával kapott Nail Expert Manicure For Short Nails ápoló lakk, ami egyszerűen fenomenálisan bevált nálam! Teljesen elmúlt a lemezes törés a körmeimről, még a jobb középső ujjamról is majdnem teljesen! (Rájöttem, hogy azért törik lemezesen, mert írás közben pont a körmöm sarkához szorítom a tollat, próbálok leszokni...)
 A régi, kedves ismerősök. Essence "metálos" :-P limitált kollekció barna quattro, very pretty. A másik pedig, egy régi "állandó termék" quattro. Itt kell megemlítenem, hogy Lumena: Félsz a színektől? Ne tedd! írása, nagyon inspirálóan hatott rám. Én ugyan nem félek a színektől, de a belső szemzugban élénk szín, barnával kombinálva olyan szép, és nekem olyan barnás a hangulatom mostanában.
Régebbi cucc ez a két szájfény is: Catrice és MUA. Új cucc a Miss Rose krémpirosító. Én ott vettem, ahol Fruh szokta beszerezni a Miss Rose cuccait: Vác, Tibi bolt. Legkirályabb! Azt hiszem, 800 ft volt.
 Összetevők, ilyesmi.
 Na jó, csomagolás tekintetében abszolút citromdíjas. Az még oké, hogy nem szép, sőt csúnya, de se nem praktikus, se nem helytakarékos. Ezen felül, teljesen felesleges egy szivacsot!!! tenni egy krémpirosító mellé, mert tökéletesen alkalmatlan annak felvitelére. Egy tükör jobban jött volna, csak mondom!
 Komolyan? Komolyan!
 Szép...és jó is használni. Tartós, ujjal könnyű eldolgozni. Nem büdös, nem zsíros.

 Használgattam, nem véletlenül került be a kedvencek közé :-)

Ezt meg kell említenem, mert ez az általam próbált legrosszabb!!! Essence termék. Utálom!!!!!!!! 
Körömnyomda-paletta:
 Tökre tetszett az alapötlet, mert én egyszerűen nem vagyok elég ügyes, sem elég türelmes a francia manikűrhöz. Gondoltam ez majd segít, de nem. A csillagos minta tetszett a legjobban, de egyszerűen nem találtam olyan lakkot, vagy olyan technikát, amivel ezt a mintát tökéletesen a körömre lehetne varázsolni.
 Most én vagyok a béna, vagy nálatok mi a tapasztalat? Használtátok már ezt a palettát?

Kedvenc teremtményem októberben (és az év többi hónapjában is) Bendegúz-Benjámin, most volt másfél éves :-)

8 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Nekem sem sikerült még szinte soha egy normális mintát kicsikarni belőle! :D De vannak hozzá való lakkok (fekete-fehér változatban) és talán azzal jobban lehet boldogulni :) (édes a kutyus)

    VálaszTörlés
  3. Próbáltam a hozzá való lakkokkal: katasztrófa. Próbáltam China Glaze: Millenium-mal (ami elvileg "tökéletes") mintázáshoz: katasztrófa. :-(

    köszi, majd átadom a Benjinek :-)

    VálaszTörlés
  4. de mi volt a probléma vele? nekem mindig megy a mintázás :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is megy a mintázás bármelyik másik palettával. Ez a paletta nem jó, nem tudnám megmondani, hogy miért gyanítom, hogy pl a csillagos mintánál az a baj, hogy túl nagy felületre kerül a lakk és túl hamar beleszárad.

    VálaszTörlés
  6. Nekem a műkörmösöm megtudta szépre csinálni ilyen mintával. :)

    VálaszTörlés
  7. Már megérte megírni azt a posztot, annyira jó olvasni, hogy hasznodra vált!! :):)

    VálaszTörlés
  8. Tudom hogy már nem mai poszt, de most találtam rád és visszaolvasok:P Na de ez mellékes.... szóval én sűrű, jól fedő lakkot szoktam használni, azzal minden szuperül megy. :) Remélem segítettem, vagy már sikerrel jártál. :D

    VálaszTörlés