2011. november 3., csütörtök

Őszi Körömlakkok!!!

Végre sikerült beszereznem mindhárom "dívát", mindegyik kötelező darab!!! Hihetetlen szép mindegyik, nem érdekel, hogy nehéz lemosni, mert a látvány minden kellemetlenségért kárpótol! Imádom!!!

Blue addicted-Make it Golden- Time for Romance

Én tulajdonképp fedőlakként használom, mert 2-3 réteg csillámos lakk az gyilkos, ráadásul 1 réteg hasonló színű lakkra kenve egyrészt könnyebb lemosni, másrészt tökugyanúgy néz ki, ha úgy akarjuk.

Eredetileg a Nail Art Twins-es Loiuse miatt hezitáltam megvenni a Time for Romance-t, de teljesen mások: átlátszó bázis vs lila bázis, sötétebb a TfR, eltérő alakú glitterek. Mindkettő szép, de a lila bázis miatt a TfR jobban tetszik.

A S-he 178-as lakkjába fektettem a Glamour kuponomat. Eredetileg egy Max Factor rúzst akartam venni, de egyrészt az utolsó napon váltottam be, másrészt nem volt teszter ahhoz az árnyalathoz, ami a legjobban tetszett,  plusz régebben láttam egy újság (nem emlékszem már melyik) divatbemutató back-stages képeit és pont egy ilyen árnyalatú lakk volt az egyik modellen és azóta kerestem ezt a színt. Borzasztóan tetszik ez a fáradt barackos-barnás rózsaszín!!

Tényleg régóta kerestem a S-he lakkhoz hasonlót, meg úgy általában őszi lakkot, így vettem ezeket a Moyra lakkokat. Pontosabban az első kettőt, de a 3-at is be kellett ide tennem, mert az én béna fényképeim ellenére és a napfény hiány ellenére is, a 3. egy gyönyörű, igazi holo lakk, amit mostanában láttam Újpest Központban  és a Nyugati aluljáróban is.

Barnás-rózsaszín, nude, de van benne rózsaszín mikrocsillám, ami nem látszik igazán, csak egy kis különleges fényt kölcsönöz neki. Ez a legrosszabb egyébként, furcsán büdös, nem fed egy rétegben.
Barnás-vörös, 1 rétegben fed, gyorsan szárad. Elegánsan őszies szerintem.
Holo lakk, 1 rétegben fed, szemvillanásnyi idő alatt szárad.

Ma így nyomom: Barnás-vörös Moyra 1 rétegben, 1 réteg Time for Romance, gyűrűsujjon a TfR helyett Chna Glaze Ruby pums 1 rétegben, mindez matt fedőlakkal befejezve, mert a csupacsillám lakkok összepisilősen szépek mattítva.


Ti szeretitek a Moyra lakkokat?

Ti már beszereztétek a "dívákat"?
Tetszik nektek a mattított csillámlakk?

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a lakkok, az a holos nekem is felcsillantotta a szememet:D
    A dívákból már csak egyet kell beszereznem, a Time for Romance-t:)Annyira szép mindegyik...

    VálaszTörlés
  2. Nekem csak a make it golden van meg (teszt a blogomban ha vkit érdekel :)), én most a kék színűre vadászom, de sehol sem találom. :(
    A bordó nem fogott meg annyira... :)

    http://velvetfizz.blogspot.com

    VálaszTörlés