2011. december 12., hétfő

Essence: Circus Circus

Ez az a kiadás, ami elvileg nem lett volna nálunk, de aztán mégis lett :-)
Annyira szép ünnepi!!! Emiatt azt kell, hogy mondjam, hogy kritika illeti a nagykereskedőt, mert szerintem óriási butaság lett volna nem behozni a kollekciót. Gyönyörűek a színek, szép a csomagolás, Karácsony lesz, nem volt ilyen, kifejezetten ünnepi kollekciója az essencenek soha(?).

Pénteken vettem ezeket. Az Árkádban próbálkoztam először, ott én hoztam el az utolsó szájfényeket, az utolsó előtti rózsaszín körömlakkot, az utolsó 02-es árnyalatú szemfestéket. Utána irány az Oktogon, ott akkor rakhatták ki, mert teltház volt. Akkor az arany szemfesték és a highlighter jött velem. Megszaglásztam a parfőmöt, de azt nem éreztem must have darabnak, enyhe, virágos, kicsit púderes illata van, ami elég tartós és gyönyörű a csomagolása!! 

Szájfények, highlighter, egyik körömlakk, 2 krémes szemhéjfesték

 It's magic highlighter púder
Ezt még nem használtam, de annyira örülök, hogy van egy ilyen gyönyörű aranyszínű, meleg tónusú highlighterem :-)
 01 It's magic és 02 Raise the curtain for... krémes szemfestékek. Ezeket már próbáltam és imádom őket, gyönyörűek és tartósak. Alap nélkül is egész nap tartottak nekem. Az állandó termékek is ennyire jók?
 highlighter, szemfestékek...arany, arany és zöldes, aranyos
 04 Cotton candy körömlakk duó
 1 rétegben a glitter, 1 közepes rétegben a pink, 1-1 réteg
 Meglepett, hogy mennyire kézre áll. Elég kevés cucc van benne, mert csak 2szer 4 ml. A 4 színből 3 jött be hozzánk: ez, a piros, meg a fekete-arany kombináció.
 Elég sokat gondolkodtam, hogy melyik körömlakkot vegyem. De ledumáltam magam a pirostól (Ruby pumps a China Glazetől, ha piros csillogásra vágyom), ledumáltam magam a feketéről (nem használok fekete lakkot, aranynak meg ott van a Make it Golden). Büszke voltam, hogy megbírtam állni, mert annyira szépek.

01 Applause, applause és 02 My glammy acrobat szájfények
 Monnyuk a számon nem annyira ordító a különbség, de a piros nem annyira fényes, mint a fukszia. Nekem a piros jobban tetszik és szerintem tartósabb is. Iszonyat pigmentált mindkettő és szájfényhez képest borzasztóan tartósak, de nem ragacsos egyik sem. Abszolút telitalálat.

felül a 01 es szín, alul a 02es szín

 A legjobban a krémes szemfestékek jöttek be, a piros szájfény is nyerő nálam. 
Nagyon-nagyon jó kis kollekció, aki teheti csapjon le egy-egy darabra.

Ti mit szeretnétek? Vagy mit vettetek? Vélemények?

ÁRAK:
szájfény-599Ft
körömlakk- 799Ft
highlighter- 899Ft
krémes szemfesték- 799Ft

7 megjegyzés:

 1. Annyira szépek a szemhéjfestékek! Biztos megveszem mind a hármat.
  Gondolkozom még a tusokon, a púderen és a parfümön. Majd ha egyszer itt is kirakják, akkor testközelből szemlélve könnyen lesz a döntés :)

  VálaszTörlés
 2. olyan highligtert de szeretnék! remélem még hagynak a csajok a boltban! :D

  VálaszTörlés
 3. Szemfestékek és lakkok mennyibe kerülnek? Megtetszettek :)

  VálaszTörlés
 4. Na, örülök, hogy találtál végül :).Én a fukszia ajaklakkot vettem meg, annyira szép fényes, de nem merem hordani :D A highlighterért még szeretnék visszamenni mindenképp.

  VálaszTörlés
 5. Biu: köszi, én is nagyon örültem :-) A fukszia tényleg sokkal fényesebb, mint a piros, nekem a piros jobban is tetszik, meg a környezetem is erre adott jobb visszajelzést. De mindkettő annyira szép!! Remélem találsz highlightert!!!!

  Névtelen: árakkal kiegészítem a postot!!

  VálaszTörlés
 6. A parfümre( nagy) emlékszel kb mennyibe kerül? Szerinted lecsavarhato a teteje? :D

  VálaszTörlés