2012. február 27., hétfő

OPI hasonmás?

Mostanában teljesen rá vagyok kattanva a barnás színű cuccokra. Sminkben, körömlakkokban is. Az egyik kedvenc lakkom az OPI Ginger bells, ami az én "tágabb értelemben vett barnás" kategóriámban barnásnak számít.
Már régebben kinéztem magamnak az Essence Reach peach nevű lakkját, most, mivel kifutó termék, muszáj volt megvenni. Amikor megvettem és elkezdtem használni, akkor láttam, hogy mutat némi hasonlóságot az OPI színével. 
Az Essence sötétebb és melegebb árnyalat, az OPI világosabb és sárgásabb. Mindkettő 1 rétegben jól fed, emiatt gyorsan száradnak. Az OPI tartósabb, rajtam legalábbis.
Összességében: Annyira hasonít, hogy akinek nincs meg az OPI, annak ne fájjon érte a szíve, de annyira nem hasonlít, hogy nekem meg tök felesleges legyen :-)
Az üvegben sokkal élesebb az eltérés, mint körmön.

Eléggé hasonlóak, nem?

Itt már nem annyira ég és föld szerintem, olyan 70 % a hasonlóság talán?

Mai körmöm, Reach peach, matt fedőlakk, Make it golden, Time for romance...



Ne haragudjatok a hosszú kihagyásért, de januárban tudtam meg, hogy februárban közigazgatási szakvizsgát kell tennem. Csak 600 oldal teljesen száraz, unalmas anyagot kellett megtanulnom pár hét alatt, mondjuk sikerült a vizsga, de soha többet ilyet!!!

6 megjegyzés:

  1. De szép manikűrt készítettél :O :] Jól mennek a színek egymáshoz, mondjuk én a 2 lakkot nem látom hasonlónak, élőben lehet más :]

    VálaszTörlés
  2. Üvegben tényleg nagyon más, de körmön szerintem mondjuk azt, hogy hasonló elgondolás alapján készültek, mindkettő terracotta szín. Köszi :-)

    VálaszTörlés
  3. Ezt nem hiszem el, éppen ezt a körömlakkot nézegettem ma a Rossmannban, próbáltam okos lenni, hogy kell-e nekem, de meggyőztél, kell bizony! :) Igaz ez az opi lakk gyönyörű színű, de most mindegy, örülök az essence-nek! :) Köszi!

    VálaszTörlés
  4. Képzeld el, tök véletlenül vettem észre a vaterán az opi körömlakkokat, és beszereztem életem legszebb narancs körömlakkját "Chop-Sticking To My Story" fantázianevűt. Szóval csak szeretném megköszönni Neked, mert Nálad olvastam először az OPI-ról, amitől aztán beindult a gépezet :) Egyébként beszereztem az Essence körömlakkot is, és nekem is nagyon tetszik a színe! :)

    VálaszTörlés