2012. június 24., vasárnap

Catrice Revoltaire nagyon akciósan!

 A Catrice Revoltaire limitált kiadása, szerintem, az egyik legjobb drogériás kollekció volt mostanában. Ezért nagyon-nagyon meglepődtem, amikor pénteken nagyon-nagyon akciós áron futottam bele ezekbe a cuccokba.
A paletta kemény 749 forint volt (-50%) és a rúzs is kemény 749 Ft volt. Tökre örültem neki :-)
A Toxic combination paletta és a piros rúzs.
 Bevallom őszintén, hogy, amikor kijött a kollekció fájt ezekért a cuccokért a kis szívem, de úgy voltam vele, hogy jó gyerek leszek és nem veszem meg, de így akciós áron bűn lett volna otthagyni őket. :-) A paletta 3 zöldes színt és egy taupe (szürkés-barna) színű tust tartalmaz, a rúzs meg bogyósgyümölcs színbe hajló piros.


Gyönyörűséges!!
Aki, még nem vett semmit ebből a kollekcióból, annak most vagy soha :-)

4 megjegyzés:

  1. De érdekes, mi tegnap voltunk barátnőmmel Rossmannban, és ott még teljes áron volt :o Annyira szép a tokja a palettának,majdnem megvettem csak emiatt, de aztán megálltam inkább:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De furcsa, a Wesselényi utcai Rossmannban vettem, mondjuk az nagyon jó kis üzlet ilyen szempontból. A tok tényleg eszméletlen szép :-)

      Törlés
  2. A paletta tokja nagyon szép :$ csak a színek nem az én kedvenceim :( Én mindig kivárom az akciókat:$

    VálaszTörlés
  3. Amikor megláttam a leértékelést, én is beszereztem a toxic palettát! :) Nagyon örülök neki, kb már csak ez hiányzott, mert szinte felvásároltam az egész kollekciót, annyira megfogott. Így, hogy akciósan vettem, kisebb a lelkifurda :)

    VálaszTörlés