2012. június 27., szerda

Dita Von Teese és az Artdeco "szerelemgyereke"...az új pirosítóm

Kép innen: http://artdeco-makeup.hu/dita_von_teese_artdeco.php


Dita Von Teese számomra a régi Hollywood-i csillogást, a klasszikus nőies nőt és szépséget testesíti meg. Szerintem sokan vannak még ugyanígy vele, nem is értem miért nem tört be jóval hamarabb a smink világába valami, a mostanihoz hasonló együttműködéssel. Dita most az Artdecoval közösen alkotott egy olyan kollekciót, amiben MINDEN megtalálható, ami egy pin-up look elkészítéséhez kellhet. Vörös rúzsok mindenféle tónusban, tus, semleges árnyalatú szemfestékek, matt pirosítók. Stb. Stb.

Display. A Müllerben is ilyen van.
Magamon nem szeretem a pin-up lookot, de másokon mindig eszméletlenül tetszik, az Artdeco az egyik legmegbízhatóbb márka szerintem, Ditát is szeretem, így nem volt kérdés, hogy minimum megtekintem a kollekciót, ha végre ideért hozzánk.
Szemfestéket nem akartam venni, a rúzsokat nézegettem, de a vörös rúzshoz nem vagyok elég bátor, tust sem használok minden nap, de a pirosítók közül legszívesebben mindet elhoztam volna:-) Végül a fantáziadús nevű 31-es árnyalat landolt nálam. 
Matt, meleg tónusú, szinte krémes állagú, gyönyörűséges rózsaszín. 
Dita von Teese logo

Ez a legszínhűbb kép, kicsit nehéz úgy fényképezni, hogy kergetni kell a napfényt. Sajnos mostanában 12 órákat dolgozom, így csak naplementében tudok fotózni, sorry.



Egy erős húzás.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, hordható színt választottál :)
    Ezt a kollekciót majd én is megnézem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A többi is szép volt, de igazad van, ez volt a leghordhatóbb, a legkevésbé macerás:-)

      Törlés
  2. Ez tényleg nagyon szép! Igazi pink! :)
    Nagyon jó a blogod, fel is iratkoztam! :)
    Ha van kedved, kukkants be! :)

    http://lifelikevision.blogspot.hu/

    VálaszTörlés