2012. október 9., kedd

Bloggertalálkozó és tag és ...

Ha vagyok olyan szerencsés, hogy meghívnak valamilyen rendezvényre, akkor engem mindig annyira magával ragad a hangulat, hogy képtelen vagyok a "munkára" koncentrálni és mindig az a vége, hogy nem készítek semmiről sem képet, utána meg epekedve nézegetem a többiek bőségesen illusztrált beszámolóit :-D Most sem volt ez másként...
Mentségül azt tudom felhozni, hogy a szombat reggel eléggé érdekesen sikerült, mert Dinával beugrottunk a Körömpalotába, ami, így utólag, meg nemcsak utólag, hanem már akkor is, jó nagy csalódás volt. Szép volt az épület, meg volt csomó jól ápolt, csinos csaj, meg nagyon barátságos hangulat is volt, de akciós Halleys comet Orly lakk nem...És képest voltam ezért hajnali ÖTKOR kelni!!
Mivel hamar végeztünk, kényelmesen átballagtunk a Primőr Kft. főhadiszállására. Max Factor, Olay, Essence és Catrice bemutató. 
Kezdésnek Adritól lelkes beszámoló Max Factor Gwyneth-jéről, igen, Gwyneth már a Max Factor Gwyneth-je :-) Egyébként, nekem nemcsak Andi lelkesedése tetszett nagyon, hanem az is, hogy Gwyneth nemcsak egyszerű reklámarca lett a márkának, hanem a múzsája. Ihletet adott a nemzetközi sminkes csapat legjobbjainak, az egész elgondolás nagyon aranyos, főleg a nagyon-nagyon forró olasz srác! Imádtam!! :-) 
Jött az Olay ismertető, majd végül Réka rengeteg kulisszatitkot árult el az Essence és a Catrice termékek beszerzésével, rendelésével, üzletekbe kerülésével kapcsolatban. Remélem, hogy a jövőben könnyebben tudok majd válaszolni a kérdéseitekre a háttérinfóknak köszönhetően.

Gyorsan végigszaladok azon, ami nagyon-nagyon tetszett:
Jó hangulat, szíves vendéglátás, mini tortácskák. Jó hangulat.
Az Essence parfümök, Müllerekben, 999 Ft a 10 ml, a nagyobb kiszerelés 2299 Ft, ez 50 ml. Sajnos, mindegyiknek nagyon jó illata van! A New York citrusos, a Candy Shop hasonlít a Pink Sugarra, a Summer mindenki kedvence volt, egyszerre friss és virágos, magamra fújtam és 7-8 órával később még mindig éreztem.

A Love és a Spring két nagyon friss és tiszta illat, a Girls night out meg, ahogy a nevéből lehet következtetni bulis estékre...Nekem a Summer, a New York és a Spring kellene első körben....meg a Candy Shop ... meg a Love...
Megnézhettük a már üzletekben lévő Cucuba ill. Wild craft kollekciókat, a Wild craft lila szemfestéke... mesés!
Távol áll tőlem a twilight világa, de az Essence mindig olyan jó vámpíros cuccokkal jön ki, hogy még a legmegátalkodottabb vámpírvadász is talál benne valami szépet.
Az a pirosító gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! Lesz egyébként nyereményjáték, amelyen a teljes kollekciót meg lehet majd nyerni! Szórólapokat keressétek!

Az a lila!

Jelly sandwich körmök: Strawberry flavoured True Blood és Circus confetti.
Nagyon tetszett a körömlakkom:-P Fruh haja, a Bikira lányok, szerintem őket sikerült is zavarba hoznom, mert teljesen átmentem fangirlbe, nagy Bikira fan vagyok! Bocsi lányok, egy élmény volt látni titeket outfit of the day-t fotózni. :-)
Alig várom már, hogy kipróbálhassam az új Max Factor alapozót, meg az új szupertartós, applikátoros tust.
Nagy öröm volt Adrit bevetés közben látni, ez a szemhangsúlyos smink már Gwyneth ihletésű és gyönyörű!

Makány Márta ruci, szájhangsúlyos smink készülőben.

Középen a Max Factor Face finity all day fawless 3 in 1 foundation, amit szerintem pont az én bőrömre találtak ki, egész napos könnyű viselet, nem tűnik el az arcról, mattít...remélem tényleg így van!
Sajnos, várnom kell a szépségek tesztelésével egyelőre, mert, allergiás reakció következtében nem sminkelhetek pár napig. Nem lehetek 100%-ig biztos, hogy mitől jött ki, de mivel egyetlen-egy új terméket használtam, így kb. 99%, hogy az Olay sminkeltávolítója a ludas a dologban, így az kuka, nem merem még egyszer használni, mert csak ez az egy pár szemem van, még kell egy pár évig. Ez az egy negatívum.... meg a hajnali kelés, de megérte. :-)

Én még soha ...nem hordtam műkörmöt. (Beauty témánál maradva)
Azt szeretem a blogolásban ..., hogy magamat is meglepve kitartóan írom már két éve. Azt is szeretem, hogy megtanultam annyira sminkelni, hogy vannak, akik tőlem kérnem tanácsot és elkészíthettem az egyik legjobb barátnőm esküvői sminkjét, ami a fotók miatt örök emlék.
Jól érzem magam, amikor ... látok valami szépet.
Első sminkcuccomat ... nem szerettem, görögdinnyés szájfény, folyt mindenhová. Az első sminkcucc, amit tényleg szerettem, az a Bubble Bubble lakk volt, az Essence Into the Ocean trendkiadásból.
A legviccesebb eset, ami velem drogériában történt ...az volt, amikor a biztonsági őr belepirult abba, hogy 5 perc tampon nézegetés után átmentem az óvszereket szemrevételezni. (Direkt kicseszésből, muszáj volt).
Ha három főt vendégül láthatnék egy vacsorára ... 3+1 fő legjobb barátnő, mert alig tudunk találkozni illetve borzasztóan visszahúzódó tudok lenni idegen emberek társaságában, tök kínos lenne.
Ha valaki rólam készítene egy filmet, az én szerepemet ... passz.
A blog a nevét arról kapta ...makeup: smink, and stuff: és minden egyéb, amit lekívánok írni.
A vörös rúzs ... még keresem az igazit.
A divattal az a legnagyobb baj ... , hogy vannak olyan emberek, akik ennek alapján ítélik meg a másikat.
Ami nélkül nem megyek el sehová ... Clean and Clear mattító film, aktuális rúzs, kompakt púder, pénztárca.
Számomra a stílus ... minden olyan dolognak az összessége, amivel jelezni akarok bármit a körülöttem élőknek.

6 megjegyzés:

  1. A Breaking Dawn lakkokat nem próbáltad ki véletlenül?
    Olyasmik, mint a Vampire's Love körömlakkjai voltak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos azt csak kívülről lehetett nézegetni, mert nyeremények lesznek. De a színek mesések, a pirosítóhoz legközelebb eső lakk sötét lila és sötét piros glitterek vannak benne, nem vagyok egy sötét lakk fan, de eszméletlen szép...Glitteres mindegyik.

      Törlés
    2. Nagyon várom, hogy megjelenjen ez a trendkiadás. Utoljára a vámpíros tetszett ennyire.

      Törlés
  2. Andit amúgy Adrinak hívják, de amúgy korrekt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, szar a névmemóriám, arra emlékeztem, hogy vagy az Adriból vagy az Andiból kettő volt, de akkor két Adri van :-)

      Törlés
  3. Sziasztok Lányok, és főleg kedves Bettynova!

    Inspirálódtam általatok, és (igen megint egy új) blogot hoztam nektek. Remélem szeretni fogjátok! :)

    http://barkingbeauty.blogspot.hu/

    VálaszTörlés