2012. október 10., szerda

Essence Colour and Change körömlakkok


A hétvégén összeszedett allergiás reakcióm már múlóban van, de még nem az igazi. Már alig várom, hogy megint sminkelhessek!! A bloggertalálkozón kapott dolgokból egyelőre csak körmös cuccokat tudok próbálgatni és mivel mindig nyitott vagyok az új dolgokra, így a Colour and Change lakkok lettek az első áldozatok.
A 01es árnyalat a Wonderlicious green, ami inkább kék, a 02es árnyalat a Kind of magic, aminél kevés "érdekesebb" színt láttam életemben.
Egy rétegben fednek, bár a sűrűbb állag miatt nem igazán lehet vékonyan felvinni őket, a fémes hatásúra száradnak meg, viszonylag gyorsan.
Az Essence vékony mintázó ecsettel ellátott fedőlakkot kínál a Colour and Change lakkok párjaként. Meg kell jegyeznem, hogy teljesen nélkülözhetőnek tartom a kis papírt kapszli csomagolást, mert non-stop kicsúszik belőle az üveg, ezen kívül felesleges környezetszennyezés.
Kipróbáltam a mintázó lakkot, a felső két csíkot lehet megcsodálni :-P Valamivel sötétebb színt hív elő a fedőlakk. Milyen egyszerű lenne így francia manikűrt készíteni...
Már a kezdetekkor gyanús volt nekem ez a lakk, folyamatosan a Lovely Be a Chameleon lakkjait juttatta eszembe, amelyeknél UV fényben világító fedőlakkal lehet a sötétebb színt előhozni, ezért húztam egy vastagabb csíkot az Essence Nail art Glowing in the dark topper lakkjával és működött! Egyébként a Glowing in the dark topper, szerintem nem jó, iskolai ragasztó szaga van és olyan, de olyan lassan szárad, hogy el nem tudom képzelni, hogy van olyan ember, aki buli előtt ráér ezt megvárni...

Choose me és a 02 Kind of magic topperes, sötétebb színe.





Összességében: működési elvet, állagot, minőséget tekintve alig különböznek a Lovely lakkoktól, kicsit drágábbak és mások a színek. A 02es "érdekes" árnyalat tetszik jobban, mert tényleg egyedi és különleges szín :-)

(A termékeket a Primőr Kft-től kaptam, ez a tény nem befolyásolta a véleményemet.)

3 megjegyzés:

  1. Én a Lovely lakkokhoz sima színtelen lakkokat próbáltam, épp oly jók voltak, mint egy uv-s.
    http://lakkfan.blogspot.hu/2012/06/titok-felfedve.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azzal még nem próbáltam, de abszolút igazad van!!

      Törlés
  2. Kipróbáltam sima fedőlakkal, simán működik, nem kell fluoreszkáló fedőlakk!! :-)

    VálaszTörlés