2012. november 4., vasárnap

Max Factor Flipstick teszt

Nagyon lassan haladok ennek a tesznek a megírásával, mert megy a Legenda vagyok a tv-ben és azt hiszem ez a kedvenc filmem, öt percenként kijön belőlem, hogy mennyire szeretem ezt a filmet. IMÁDOM!!! Legjobb, legjobb!!
Koncentrálok...
A Max Factor előző stickes próbálkozását, a smokey eyes stickeket nagyon utáltam, mert bármit, de bármit kezdtem velük max. 3-4 órán belül elmásztak a szemhéjamon. Reméltem, hogy a flipstick jobban teljesít majd. 
Kiszerelés: kézreálló, a két végén átlátszó műanyag kupakkal, lehet látni a rúzsok színeit, mert sajnos nem lehet teljesen visszatekerni. Két, nagyjából 3 grammos rúzs, bár nem találtam sehol pontos infót erről, de ránézésre annyi lehet.
Jaj, most megy a Bob Marleys rész!!! :-)
Tesztelésre kaptam a Boreal Mauve fantázianevű duót, amelyik egy szép mályva színű, természetes fényű árnyalatot és egy világosabb, fémes, jeges csillogású rózsaszínt tartalmaz. 
Most megy, amikor elfoglalják a fertőzöttek a házat :-(
Átlag rúzsnál vékonyabb forma.

Minták.

Minták, kipróbáltam, hogy más hatást lehet-e elérni, ha a sötétre-világosat, vagy világosra-sötétet kenek fel, nem volt túl nagy a különbség.


Napfényes minták

Sötétebb szín magában.

Sötétre-világos.
A sötétebb szín nagyon teszik, de a világos, szerintem borzalmasan mutat az én bőrtónusomhoz. A szinte fémes csillogását is eléggé utálom.
A rúzsoknak édes, gyümölcsös illatuk van, a világosabbat nem nagyon hordtam, de a sötétebb szín az átlagos rúzsoknál jóval tartósabb, nem szárít, nem is ül bele a ráncokba. 
Összességében: ha olyan duót választunk, amelyiknek mindkét színét ki tudjuk használni jó választás, mert praktikus kiszerelésben, átlagosnál tartósabb rúzsokat kapunk.
Light up the darkness!

2 megjegyzés:

  1. A sötétebb szín magában nekem is nagyon tetszik*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a sötétebb szín tényleg jó magában!! :-) Ma kipróbáltam úgy, hogy a világosat csak a szám közepére vittem fel..nagyon jól nézett ki!! :

      Törlés