2012. december 23., vasárnap

Decemberi kedvencek (túléltük a világvégét napi post)


 Eléggé összevissza írok kedvences postokat, de most egyrészt túléltük a világvégét, másrészt szerintem több érdekes terméket tudok nektek mutatni, így most van értelme megírni.
Decemberben imádtam az Essence krémes szemfestékeit, még mindig, bővebben itt. Vettem Maybelline Color tattoo-t ebben a hónapban, de szerintem semmivel nem jobb az Essence termékeknél, nem éri meg a 2szeres árat.
A Max Factor Xperience szempillaspirál még mindig az Igazi. És még mindig szívesen veszem elő a Max Factor ajakfilcet illetve nagyon szeretem használni ebben a hideg időben a Max Factor Xperience Sheer Gloss Balmját, ami nekem 07 Pink oyster shell árnyalatban van meg, jól hidratál és szép is, bár elég nyugdíjas néni színe van a tubusban, de felkenve szép eper piros. 
A NYX Mosaic Powder pirosítót Plummy színben a Szépségtrend webáruháztól kaptam tesztelésre, először nagyon nem akartam szeretni, mert tök erős vízfesték szaga volt, de ez valamennyire kiszellőzött és maga a pirosító egy gyönyörű természetes árnyalatú, nagyon tartós, jól használható termék, így ennek is itt a helye a kedvencek közt. 
Kedvenc körömlakkok: Catrice lakkok, Essence: Hot Stuff (régi, bogyószínű lakk), Cookie love, Love, peace and purple (You rock! trendkiadás, Chanel hasonmás lakk) és a Barry m. Mushroom.
 Edina (lakkomlakkom) alap és fedőlakkos postjában az Essence 24/7 nail base 10/10-et kapott, így ki kellett próbálnom, 10/10 nálam is. :-) Tartósabbá teszi a lakkozást, erősít is, nem kezdett el tőle lemezesen törni a körmöm, a besárgulás ellen is véd. Szuper.
 Nem vagyok egy Alverde rajongó, sőt. Ezt a testvajat mégis nagyon szeretem, gyorsan beszívódik, finom az illata, sokáig hidratál, minden mentes és a mennyiségéhez képest nem is durva az ára sem (200 ml és 1100-1200 ft). Idézem a csomagolást: "Nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert valamint állati eredetű és ásványi olaj alapú összetevőket." Viszont van benne bio oliva olaj és mindenféle jóság, ami ebben a cudar időben jólesik a kiszáradt bőrnek.
Dina postjai rossz hatással vannak a pénztárcámra, imádom a kis tűzveszélyes sarkomat, Yankee Candle love van :-)
Végre eljutottam fodrászhoz, a melóhelyemnél lévő Bio hajba estem be munka után, annyira jó volt! Nagyon kellett már a kis lelkemnek, tetszik a frizkóm és nagyon tetszett, hogy milyen pihe-puha lett a hajam, így megvettem a sampont és a balzsamot (Faith in nature: jojobás), amivel az Évi nevű fodrász lányzó mosta a hajamat. Mindkét termék minden mentes, nem vagyok egy szilikon mentes hívő,  viszont azt vettem észre, hogy mióta így nyomom, azóta kevésbé zsírosodik ill. hullik a hajam, szóval jobb. A Balea argánolajos hajolaja a hajvégeimre kerül, nem lesz tőle zsíros a hajam,  szuper illata van és kell ez a plusz ápolás, mert a festésről nem akarok lemondani.  

Ilyen a tájkép nálunk reggelente: köd és dér.

6 megjegyzés:

  1. A hajolajad pont szilikonos... . Ha elfogy vegyél tiszta argán olajat... akkor tényleg természetesen ápolod a hajad majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hajvégekre nem érdekel, hogy szilikon vagy sem, az egész szilikon mentesség csak a fejbőrön érdekel, ahogy írtam is nem lettem egy szilikon mentes hívő!... nem célom a teljes természetesség, mert a hajfestékem sem az és biztos, hogy nem fogom hennával festeni a hajamat sosem...most vagyok 100%ban elégedett a hajápoló szereimmel, a közeljövőben biztos nem fogok rajtuk változtatni
      persze, aki teljesen természetesben nyomja annak tök jó, ha vmilyen bio olajat használ a plusz hidratálásért

      Törlés
  2. Jojoba sampon nekem is nagy kedvenc. :) Én a Dr. Organic E vitaminos hajkondicionálót használom mellé, mert félek hogy a Faith in nature balzsamja előbb megromlik minthogy elhasználnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a balzsamból tényleg kevés kell, ezért lassan fogy, de nem egyedül vagyok rá :-)

      Törlés
  3. Húúú ezt nézd: http://neszeszer.blog.hu/page/4

    VálaszTörlés
  4. BUEK!! www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

    VálaszTörlés