2012. december 9., vasárnap

Évvégi, mert megérdemlem vásárolgatás

 Az idei évem, túlzás nélkül mondhatom borzalmas volt, szörnyen kezdődött, utána meg lejtmenetbe kapcsolt. Egy részét ti is tudjátok, de persze egyéb problémák is  boldogítottak. Az utóbbi pár hétben a problémák .. hmm... olyan 75%-a megszűnt illetve sokkal jobb lett. Pl.: a munkahelyemen van olyan, hogy kifejezetten jól érzem magam :-) Az utóbbi hetekben emiatt úgy kiengedtem, hogy most kicsit össze kell szednem magamat, pl. le kell állni a költekezéssel is. De, tökre megérdemlem pedig!!! És tök szép dolgokat vettem magamnak....mert tökre megérdemeltem már!!
 Először berontottam a Váci utcai MAC boltba, volt egy karácsonyi szett, amit ezer éve kinéztem magamnak, persze sold out volt. Gondoltam, akkor beújítok egy pirosítót, meg egy rúzst, meg egy szemfestéket, de aztán megláttam a pulton az egyik régebbi kollekcióból (Carine Roitfeld for MAC) az egyik szettet, amiben krém bronzer is van. Nagyon örültem neki! Ár-érték arányban kifejezetten "olcsó" volt...
Utána beszabadultam egy Rossmannba: vettem Catrice cuccokat, meg régóta ki szerettem volna próbálni a Loreal Infaillible szemfestékeket, de a kétezer-valahányszázas árat nem kicsit sokalltam értük, így nagyon örültem, hogy néhány szín nagyon le volt értékelve (1190 Ft), vettem kettőt, ebből az egyik szuper (033 Tender Caramel), nagyon pigmentált és puha, a másik meg :-P nem. Megvettem a twájlájtos Essence kollekcióból a két szuper pigmentet (az Alice és a Jacob).



Carine Roitfeld for MAC szett: krém bronzer és 4 semleges színű szemfesték.
 Mindezek után, elkezdtem nézelődni Edit oldalán és persze, hogy találtam olyan dolgokat, amiket már ezer éve szerettem volna.
Az Urban Decay egyik színesebb palettája, ami nemcsak természetes színeket tartalmaz, minden szín olyan, amit abszolút használni fogok. Mondjuk lehetne benne tükör is, meg az ecset sem a szívem csücske, de a színek szépek. Nem utolsó sorban ár-érték arányban nagyon jó, most akciósan lehet megvenni Editnél.
Mariposa paletta

A Sleek pirosítókért odavagyok, igyekeztem olyat keresni, amilyen színem még nincs, így esett a választásom erre a hármasra.
A Bourjois Healthy mix korrektorom mellé szerettem volna egy másik jó korrektort is, hogy felváltva tudjam őket használni, így megint Pixiwoo ajánlásra beruháztam egy Collection 2000 Lasting perfection ulimate wear concealerbe, amit Edit szerzett be nekem, ezer köszönet megint érte. Tök jó, hogy ilyen egyéni hasfájásokkal is lehet zargatni :-) Ja, és kaptam ajándékba egy tök jó színű pigmentet :-)
Smink és ruha, cipő, táska téren az idei évre, azt hiszem kiköltekeztem magam, bár egy hótaposó meg egy hosszabb télikabát jól jönne, de szeretnék még Barcelonába eljutni...na jó, lehet az jövőre tolódik...

Írjak valamiről tesztet?

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó cuccok, felőlem mindenről írhatnál :$

    VálaszTörlés
  2. .engem ez a Pixiwoo-s coll2000 korrektor erdekelne. annyian dicsertek, kivancsi lennek a te velemenyedre is..
    Amugy a Mariposat en is hasznalom, erdekes modon en nagyon szeretem az ecsetet belole, mert szuper egyenes vonalakat lehet huzni vele.mondjuk nem satirozasra talaltak ki :)

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. :-)
      CRaPTRaSH: ahogy lesz időm, mindenképpen.
      Edit: akkor azzal kezdem majd a tesztelést, csak 2szer viseltem eddig, de eddig tetszik, bár egy kicsit büdi...

      Törlés
  4. Szerintem a Sleek pirosítók a legszebbek! Azt lehet tudni, hogy jöttek rendbe a munkahelyi dolgok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Munkahely: Leginkább a nagyfőnöknek köszönhetem, mert teljesen átszervezte a dolgokat és most már én is azt csinálom, amit a többiek, nincs meg a külön feladatom. A külön feladatot átpakolta teljesen máshova, tök "vicces", mert ők is utálják és konkrétan HÉT ember foglalkozik vele, egy helyett ugye (az az egy én voltam). A mostani feladatkör sokkal változatosabb és sokkal nagyobb a döntési szabadság benne, plusz van is értelme csinálni, nem idő és ember pazarlás. Ezenkívül költözés volt, így kikerültem a nem szeretem emberkék mellől és egy tök jófej csajszival ülök, akinek ugyanazok a zaj, fény, hideg-meleg hőmérséklet igényei mint nekem, így a jellemző irodai feszkó források kiiktatódtak. :-) Szuper, de tényleg! Köszi, hogy kérdezted:-)
      Sleek pirosító: nagyon klassz, a két szélső szín egyébként sokkal jobban különbözik, mint a képen tűnik, mert pigmentáltságban elég nagy köztük a különbség, a sötétebbel nagyon-nagyon-nagyon óvatosan kell bánni, a kicsit világosabb inkább építhető.

      Törlés
  5. Hű meg hú meg haaaaa.... csodaszépek! Nekem az UD tetszik a legjobban, régóta szemezünk. Ha arról tesztelnél, az szuper lenne! :)

    VálaszTörlés
  6. A hármas pirosító a legszebb *-* persze minden termék nagyon jó választás volt :D

    VálaszTörlés