2013. január 29., kedd

Mit vittem magammal Barcelonaba?

Vasárnap jöttem haza, nagyon szuper volt egy kis időre elvonulni :-) Fizikailag borzasztóan fárasztó volt, de lelkileg, szellemileg pihenés ezerrel! Az egyik legjobb barinőmmel voltam, teljesen low budget dolog volt, így csak kézipoggyász, szuper helytakarékos pakolás.
Végül a magammal vitt sminkek több szempont alapján kerültek be a csomagba. 
Volt az, ami "nem fogom sajnálni, ha elhagyom". Ez volt a MUA Artiste Collection palettája, ami ötletnek kitűnő, mert kis helyen kapunk 6 szemfestéket, 2 pirosítót (egy csillámos barackos és egy matt sötétebb rózsaszínt), egy bronzert,  meg egy highlightert is. Az ötlet szuper, a megvalósítás egyszerűen pocsék. A bronzer túl sötét és narancssárga, a highlighter swatcholva szép, de arcon fehér por, a pirosítóknak semmi színe, a szemfestékek közül a lila meg a mellette lévő barna a jó, a többi inkább hagyjuk kategória. A pirosítókba és a bronzerbe nem fér bele rendesen az Essence pirosító ecsete, konkrétan vagy a fehérbe vagy a kékbe lóg bele... Ezen kívül porolnak is. A barinőm szerint, "nem olyan jó", de ha nekem egy szóval kellene jellemeznem: szar.

FÚJ!!!!!
 Szerencsére elvittem az Essence Sea my eyes! négyesét, amit nagyon szeretek. A petrol szín egyszerűen gyönyörű, amit a semleges szürkék ill. a highlighternek kicsit túl sötét, de egyébként a szélek eldolgozásához jó rózsaszín tökéletesen kiegészítenek.
 Voltak olyan cuccok, amiket nem szívesen hagytam volna itthon, mert abszolút minden nap használom őket: Max Factor Xperience szempillaspirál (még mindig A Legjobb!), Bourjois Healthy mix korrektor, Bourjois szemöldök cerka, Max Factor szemcerka, Elf mineral eyeshadow primer, ez ismét bizonyította, hogy az egyik legjobb, szegényt már ezer éve nyúzom, már nincs sok belőle, de az Artdecoval szemben a hatása még mindig ugyanolyan jó, mint a kezdet kezdetén.
Arra az esetre, ha nem lesz kedvem sminkelni bedobtam még az Essence Circus circus trendkiadásának a barnás-zöldes krémes szemfestékét, illetve egy zselés tust, ez utóbbit egyszer sem használtam...

 Jó alkalom lesz a tesztelésre alapon elvittem magammal a Helia-D bbkrémet, erről előtte sok jót olvastam. Majdnem mindenki azt írta, hogy mennyire jó, főleg zsíros bőrre, mert tartós, nem fényesedik stb. stb.
Ezzel szemben én: annyira, de annyira természetellenes színe van,  kb. jégbe fagyott vízihulla, ezen kívül akár keveset, akár kicsit többet visz fel az ember, akkor is olyan tömény, korrektoros állaga, kinézete van. Kiemeli a tág pórusokat és az esetleges vízhiányos, száraz foltokat is. Azt aláírom, hogy tartós, meg segít a kifényesedésen is, de közben meg nem néz ki szépen a bőrön. A végén már annyira utáltam magamon, hogy inkább összekevertem a hidratálómat egy kis Bourjois korrektorral és azt használtam "alapozónak".
 Jött velem, mert kell alapon egy Elf púder (viszonylag nagy tükör!), egy rózsaszín, egy barackos szájfény (Essence- Fantasia- Queen of my cloud castle, aki teheti, az vegye meg, szép színe van, nem szárít és megszínezi az ajkak bőrét is egy kicsit), egy tartós ajakfilc, semleges színű, gyorsan száradó körömlakk (Cookie love- kivonuló termék!). Ecsetek, Dove szappan, nappali hidratáló, fogkrém, sampon, balzsam, Alverde testvaj....természetesen minden 100 ml alatti tégelyekben.

Barcelona
Trükkök, praktikák a helytakarékos pakoláshoz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése