2013. április 15., hétfő

Glamour napi vásárlás

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem a Glamour napokon az a legnagyobb élmény, hogy a barinőimmel lehetek, az kevésbé fontos, hogy juj de jó lehet shoppingolni. Persze szuper dolog az is, hogy olcsóbban lehet hozzájutni "életbevágóan" fontos dolgokhoz :-)
Vivi barátnőmmel és Zsuzsa barátnőmmel mentünk el vásárolgatni, Vivi barátnőmről tudni kell, hogy képes bármennyi időt eltölteni, bármilyen üzletben, anélkül, hogy bármit megvenne. Megkérdez minden fontos tudnivalót, minden termékről, alkudozik, érdeklődik, kipakoltat, raktárból kihozat és nem vesz semmit. Na, mivel ő ilyen, Zsuzsával az 50%os dm kuponokat még külön beváltottuk, egyébként mennyire jó volt már, hogy nem egy darab 50%os kupon volt, hanem márkánként egy!? Manhattan, Max Factor, Loreal, Alverde vagy She és hajfestékekből is 3 fajta. Én a Loreal sminkcuccos kuponon kívül az összeset beváltottam végül :-) Mondjuk az 50%os sima Max Factor kupont odaadtam Zsuzsa barátnőmnek, mert ő sikeresen otthon hagyta a kuponjait...

 Vettem egy Manhattan pirosító triót, ami inkább highlighter-pirosító-bronzer trió 1100 ft Glam áron, megvettem az Alverde sminkfixálóját, 600 ft Glam áron, erről olvastam jókat, így kíváncsian várom, bár nyáron inkább hasznát fogom venni, mint most. A Max Factor Colour effect kuponnal 500 ft volt a "Meteorite" körömlakk.... egyébként, az 1000 forintos árat nagyon sokallom ezekért a lakkokért, mert annyira picurkák. A szín viszont különleges és gyönyörűséges.

Manhattan Cherry cocktail
 Miután megvoltunk a dm-es bevásárlással (összesen 3500 forintot fizettem 6 termékért! és milyen jó volt látni, ahogy eltűnik a fizetendő összeg fele!!:-) találkoztunk Vivi barátnőmmel, bementünk a Deichmannba cipőt nézni neki, hát ne tudjátok meg!! Szerintem, simán ott voltunk majdnem két órát. Ezután lementünk a Müllerbe (Europeumban voltunk), ahol iszonyatos tömeg volt, de tényleg. A Müllerben, azt hiszem jobban is kihasználhattam volna a 20%os kupont, de csak alapdolgokat -vattapamacs, szilikonmentes sampon, balzsam, vegán szemránckrém, fogkefe, fogkrém- vettem.
Olyan 20 percet álltunk a pénztárnál, a végén már nagyon elfáradtunk, ezért beültünk kávézni, beszélgetni, ezzel el is ment az idő, nyolc előtt egy kicsivel elindultunk a Westendbe, ahol meg akartunk elvileg nézni a ruhaüzleteket, de végül csak a C & A-ba jutottunk el, ott is rengetegen voltak. Én, ott semmit nem vettem, mert nevezzetek sznobnak, de jobban szeretek turiból öltözni, mert ha ott vásárolok tutira nem jön velem szembe az utcán a felsőm ... Vivi barátnőm viszont vett 2 tök szép kardigánt.
Bementünk az Yves Rocherba is, ahol a sminkeken, a drágább arckrémeken és ... semmi másra nem lehetett felhasználni a kupont, mondjuk, igazság szerint 840 forintért nem tartom rettentően drágának a 300 ml-es, minden mentes sampont, remélem jó is lesz!!
Nem tudtam venni a Westendes gyógyszertárban Bioderma arclemosót, mert a gyógyszertáras csajszi szerint, sem akciós, sem csomagban lévő termékre nem lehetett felhasználni a kupont, ami gáz, mert egyrészt nem volt ráírva, másrészt tavaly simán fel lehetett csomagra is használni. A fél literes arclemosó akciós volt, a habzó arcelmosó is akciós volt.... kicsit FU! hangulatom volt ettől, ezért inkább jött velem az Alverde normál és kombinált bőrre való arclemosója.
Ennyi...szombat, vasárnap pihi volt nálam ezerrel, napsütés, bódogcság!!

4 megjegyzés:

  1. Fáj a pici szívem a Manhattan pirosítóért, de sajnos nálunk már nem volt belőle. :-/

    Itt az én bejegyzésem a Glam napokról: http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/04/glamour-napi-haulaz-elmult-2-het.html

    VálaszTörlés
  2. A sminkfixálóra kíváncsi vagyok, a lakk meg csodás! :)

    VálaszTörlés