2013. május 23., csütörtök

Maybelline Mauve Crush color tattoo

 A Maybelline időről-időre meglepi a szerencsésebb országok lakóit néhány limitált kiadású color tattooval, nálunk meg van 6 szín és szevasz-tavasz. Nem keseregni akarok, mert vannak az életben ennél sokkal, de sokkal fontosabb dolgok, csak tényeket közlök :-) Nálam, egyébként a color tattook olyan cuccok, amiket valamilyen napokon kell megvenni, mert a legbarátibb dm-es ár (1699 ft) is elég húzós szerintem egy drogériás krémes szemfestékért...szerintem. Amikor, megláttam ezt a színt, mégis úgy döntöttem, hogy üsse kavics, teljes áron beruházok rá. Csakis azért, mert olyan kis szép volt a tégelyben. És szerencsétlenségemre pont pár nappal előtte nézegettem a nyári limitált color tattookat, tudtam ez a szín az egyik limitált árnyalat európai változata (amcsi Cool crush itt)!
Kék, lila fénnyel, csillámos. Első ránézésre.
A textúra nagyjából megegyezik a többi árnyalatéval, ami az Essence krémes festékeinél kevésbé habos, olyan testvajas szerintem.
Igazából, kicsit csalódott vagyok, mert a holo effektus csak a tégelyben látszik teljes pompájában, ráadásul építgetni kell, mert egy rétegben foltos. Viszont tartós, bár bőven nem 24 órát bír!
Ez az árnyalat, csak a dm-ben kapható, direkt nézegettem, de tényleg csak ott van.
Megérte? Őszintén, még nem tudom, szeretek színes alapokkal dolgozni, de ez a color tatto nem olyan jó, mint az On and on bronze color tattoo, amivel jobban megvagyok elégedve. És...akinek megvan az essence kék krémes szemfestéke, az kihagyhatja, feltéve, hogy nincs megőrülve a kék színért, mert akkor hajrá! :-) (itt írtam az essence cuccról)

Teljes komplexitásában, teljes pompában.

itt látszik a holo hatás

1 rétegben, nem látszik a színjátszás


2 rétegben, fényes-fémes szürkéskék

Smink: color tattoed

Ezeket használtam....A Ripe for love MAC pirosító nagy szerelem!!!

12 megjegyzés:

  1. Az árnyalat nevét nagyon nem értem :D
    Egyébként szép színe van :) Nekem a bronz van meg, és sajnos önmagában nem valami tartós rajtam :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a neve nekem is egy talány....még a crusht, ha nagyon erőltetem, akkor a csillámok miatt....de mauve??? hol????
      én annyit csinálok, hogy egy pufibb ecsettel, szinte semmi mennyiségű por állagú szemfestékkel finoman fixálom,,,rajtam, szerencsére így tök tartós

      Törlés
  2. Akkor jól gondoltam, hogy ez ugyanaz a szín... Nekem egyébként a Seashore Frosts lenne az álmom, de miért is hoznák be...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legjobb dolgokból általában kimaradunk...:(

      Törlés
    2. azért sok jó dolog jut nekünk is:-)...pl a Biodermát egy tortúra beszerezni az amcsiknál...de egyébként tényleg, a Maybelline hozhatna mindenhová Európában is a limitált cuccaikból!!!

      Törlés
  3. 1 hete nem jártam drogériában, és tessék máris valami újdonság!:)De ma felkerekedek, mert van néhány dolog amit nem tudok nem megnézni, a Maybelline új BB krémje problémás bőrre és a L'oreal Cannes-i limitált kiadású lakkja nagyon izgat, és hát a Bourjois krémpirosítók amik 3 hete nem tudnak a polcokra varázsolni! Láttátok esetleg ezeket a dolgokat?
    Nekem a bronz és a fekete Color Tattoo van meg, mindkettőt nagyon szeretem és rajtam bírják is, bár én alap nélkül semmivel sem próbálkozok. A fekete tusként szuper!;)
    Szépséglabor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem láttam Bourjois krémpirosítót, csak a normál baked (köhöm Chanel hasonmás köhöm) pirosítók vannak egy ezressel olcsóbban a Müllerben

      Törlés
  4. Szép a színe, de a neve vicces :D Nekem a bronz van meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a neve erősen "hova tette a szemét a névadó" kategória :-D

      Törlés
  5. Nekem is ugyanez a pirosító van meg imádom :) csodás színe van. Mac sminkeléskor ezt tette fel nekem a sminkeslány. Elhoztam és később néztem hogy jéé ez az új kollekcióból való :) mindennapi sminkeknél tökéletes meg amúgy is :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még a temptalian néztem ki magamnak, mikor kijött a Temperature rising Magyarországon rögtön mentem a Westendbe megvenni...olyan szép!!! Főleg bronzer fölött szeretem, de olyan színe van, ami mindig, mindenkinek jól áll. Tartós és tényleg szuper!! Egy álom!!

      Törlés
  6. Ma néztem a Rossmannban (igen, már ott is van) , gyönyörű "királylányos" :) . Én ezt nagyon vékony rétegben tudom elképzelni, éppen csak, hogy a csillámok látszódjanak. Jaaa és most 25 % kedvezmény van a márka minden termékére. Nagy volt a csábítás, de ellenálltam. :)

    VálaszTörlés