2013. augusztus 4., vasárnap

A fantasztikus hármas

A cím egy rendkívül béna próbálkozás arra, hogy elmondjam mennyire odavagyok, meg vagyok veszve ezért a kombinációért. Ha, azt mondom, hogy a legjobb dolog a hétzenés kvarcóra óra, még akkor sem mondtam semmit, pedig, tényleg jobb, mint a hétzenés kvarcóra.

Kezdjük azzal, hogy én az a lány vagyok, aki 40 fokban is full sminkben nyomul. Lehet, azt mondani, hogy jaj, szegény mennyire nincs önbizalma meg stb. egyéb bullshit. De, az igazság az, hogy én full sminkben vagyok én, így érzem magam a legjobban és csak akkor nem sminkelek, ha nagyon, de nagyon tele van a hócipőm mindennel, mindenkivel. Plusz, szeretem tudni, hogy van egy réteg barikád a bőröm és a Napunk égető sugarai közt. Ezen kívül, most nehogymár magamtól sajnáljam azt a napi 15 percet! Szóval sminkelek because of reasons. A mostani rohadt meleg és rohadt párás idő, azért kifogna rajtam rendesen, ha nem fedeztem volna fel a fantasztikus hármast....
A Missha Signature bbkrémje, már tavaly nyáron is abszolút favorit volt nálam, mert építhető, bronzer segítségével még a legbarnább bőrhöz is tud alkalmazkodni, SPF 25! Tartós, könnyű vele dolgozni, szép a csomagolása, igazából nem nagyon lehet belekötni...Kivéve, hogy a többi bbkrémhez hasonlóan egy viszonylag fényes, csillogós a végeredmény, így a hozzám hasonlóan olajos bőrűeknek muszáj vmilyen púdert használni hozzá. A 23-as natural yellow beige árnylatot használom egyébként.
Az elf mineral booster átlátszó por púdert már régebben megvettem, de nem igazán használtam, most is csak azért vettem elő, hogy fogyjon már el végre. Most, viszont annyira bejött, hogy lehet befizetek még egyre. Ez egy eszméletlen finomra őrölt por, amit eredetileg a mineral alapozókhoz ajánlanak, de szerintem akármilyen bbkrémhez vagy alapozóhoz is jó. Nagyon jól mattit!


Az Alverde sminkfixáló spray a triumvirátus legfrissebb tagja. Régebben vettem ezt is, de egyáltalán nem használtam, nem is hiányzott. De, ahogy elkezdődtek ezek a rohadt melegek, úgy gondoltam, egy próbált megér, pedig nem vagyok oda az Alverde termékekért, sőt! Citromos, savanykás illata van, nem az a hagyományos Alverde szag, szerencsére hamar elpárolog ez az illat, nem rajongok érte. 50 ml-es a kiszerelése, szerintem olyan 3-4 hónapra lesz elég, mindennapos használat mellett, egy alkalommal 3-4 fújásnyit használok. Elkészítem a teljes sminkem, szem-bbrém-korrektor-pirosító, olyan 20 cm-es távolságból jön a 3-4 fújásnyi spray, hagyom megszáradni, ez kb. 45 mp, utána jön a púder és a rúzs-szájfény. Az így kapott smink szupermatt és szupertartós. Annyira matt, hogy csak a T-zónában használok púdert, mert túl matt a végeredmény! TÚL MATT! Azt hiszem, hogy ha egy olajos bőrű emberke mondja ezt, akkor tényleg nagyon-nagyon mattnak kell lennie :-) A tartósító hatását az előző balatoni hétvégén tudtam tesztelni: buli előtt sminkeltem, reggelig táncoltam, aztán még a tequila gőzben úgy döntöttem, hogy muszáj most, azonnal bemenni a vízbe, még akkor is értékelhető volt a sminkem, amikor mindezek után visszavonatoztunk a szállásunkra. Azt tudom, hogy, mindig lesz itthon egy tartalék belőle!!! Összességében bőven megérte az 1300 forintos árát.

3 megjegyzés:

  1. Szia!

    Ez az Alverde sminkfixáló spray biztos kapható még? Tavaly kifutó termék volt. Én azóta se láttam sehol. Páran lehúzták blogokon én ezért nem vettem meg akkor.
    Ebből a Missha BBből volt mintám, de nekem nem illeszkedik a bőrszínemhez semmennyire. A 21-es túl szürke és túl világos, a 23-as túl sárga rajtam. Még jó, hogy csak mintát vettem belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tavaly egy trendkiadásban jelent meg először, de jelenleg az állandó kínálat része. Ha szembeállsz az Alverde pulttal, akkor bal alsó sarok. Én egy vagy két hete vettem meg a tartalékot. Nekem nagyon jól bevált, nem érdekel, ha más lehúzza...Mindenki más, mindenkinek más működik.


      Törlés