2013. augusztus 22., csütörtök

Catrice bevásárlás

Úgy érzem, hogy ezer éve nem vettem már magamnak új sminkcuccot. Jó, nem ezer éve, de tényleg elég régen vettem új dolgokat, persze egy-két Adena lakk, vagy egy-két más körömlakk becsúszott. Minden akciósan! Ez a Catrice vásárlás sem volt betervezve, de valamelyik pénteken jártam a Müllerben és megláttam az akciós részleget, megláttam, hogy van még egy darab Kiss Kiss Hibiskiss rúzs és onnantól nem volt megállás...
Catrice Glamazona I'm a Survivor pirosító: nem ajánlom megvételre. Szépséges, de nagyon pigmentált, ami önmagában nem lenne baj, de egyszerűen egy kínlódás az eldolgozása. Duo-fibre ecsettel nagyjából egy 10 perc alatt lehet nagyjából vállalhatóra eloszlatni...
Catrice Glamazona lip colour pen piros színben: a fantázia nevét nem találom, de ez a piros :-D Az őszi szortimentfrissítéssel jönnek az állandó kínálatba ezek a cerka alakú rúzsok, azt hiszem 6 árnyalatban. Ez a piros, ez nagyon jó! Szép a színe, hidratál, megszínezi a bőrt, ezért nagyon tartós, jó az illata, egy normál rúzsnál kicsit kevesebbet (2,5 gramm vs. 3 gramm) tartalmaz, de szerintem az enyémen nem is látszik a használat, pedig nyúzom már legalább egy hete.
A főbűnös, erről nem írok sokat, mert tavaly az összes blogon ott volt. Csodás egyébként!! Jó az állaga, jó a finishe, jó a színe, jó a csomagolása, jó volt az ára. Minden jó!
Catrice tartós krém szemfesték Lord of the Blings: amennyire utáltam a Romans gone bad színben ezt a cuccot, annyira szeretem ebben az árnyalatban. Világos, bézs-arany, nincs az a gusztustalan zsíros állaga, hanem kb. olyan mint egy jó Maybelline color tattoo, tartós, könnyen eloszlatható, egyenletes, szépséges.
pirosító, rúzs cerka, rúzs, szemfesték



Egy régebbi trendkiadás, a Neo Geisha nevűben volt ez a rúzsecset, ezer éve akartam már egy ilyen körbetekert nyelű ecsetet.
Ti vettetek valami jót mostanában?

6 megjegyzés:

  1. Ójajjj mennyi szépség! A Hibiskiss rúzst én is szerettem volna. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Én meg voltam győződve, hogy túl későn kapcsoltam és lemaradtam a rúzsról, óriási meglepetés volt, hogy találtam egy darabot, ami még szét sem volt tapperolva...

      Törlés
  2. Jesszus, gyönyörűek ezek a színek! *.*

    VálaszTörlés
  3. Három Catrice krémest vettem én is, nem bírtam őket otthagyni, szerintem az egyik legjobb vétel volt, annak idején Essence-től is megvettem a kifutó krémeseit, de nem muzsikálnak olyan jól mint a Catrice festékei. Szerintem.
    Nagyon tetszik a pirosító O.O

    VálaszTörlés