2013. szeptember 16., hétfő

Megint körömlakkot vettem, szenthabakukk..Essence új szortiment

Szerintem, nekem komoly körömlakk mániám van. Sajnos, ezt el kell ismernem. Pedig, hogy megfogadtam, hogy rá sem nézek új sminkcuccra a Riri loves Mac kollekcióig! De, ma be kellett mennem a Dm-be, mert a múlt heti hajfestésem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, így muszáj valamit kitalálni. Szóval, az volna a lényeg, hogy hajfestékért mentem be, erre megláttam az ÚJ ESSENCE SZORTIMENTET!! és nem tudtam hová kapjam a fejemet. Nagyon meg kellett tapperolni mindent, az új rúzsok gyönyörűűűűűűűűűűűűűűek. A homok hatású lakkból csak a legsötétebb volt az állványon és nem is volt hely a másik 2 színnek, szóval lehet azok nem is lesznek a Dm-ekben, majd kiderül...
.... és vettem két lakkot ....
3D glitter: 17 Only purple matters: nagyobb magenta színű glitterek és kisebb lila mikroglitterek, van benne anyag, nem kell kibányászni a glittereket
Sparkle sand: Szürke, szivárványszínű glitterekkelMég nincs véleményem róluk, csak nagyon örülök, hogy kint vannak az új Essence cuccok. :-)

15 megjegyzés:


 1. Szép színeket vettél, jó tanács egy körömlakk függőtől, a körömlakk vásárlást csak úgy lehet megúszni, ha nem nézed meg a kínálatot, amint a stand elé lépsz vagy rákattintasz egy webshopra....már nincs megállás :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. komolyan tilos volna még blogot is olvasni... :-D

   Törlés
 2. A glitter valami csoda *.* biztosan megveszem, nálunk még nem rakták ki :) A sand lakkból a fekete és a piros ígéretesnek tűnik, egyedül a nude-dal állok hadilábon, nagyon nem győztek meg róla a posztok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a nude nekem nem igazi nude, inkább nagyon halvány pink, szerintem érdekesen néz ki és lehet jön majd velem a Glamour napokon :-)

   Törlés
 3. Mindkettő gyönyörű, én is kinéztem őket. :)

  VálaszTörlés
 4. A lila glitteresnek én sem bírtam ellenállni :))

  VálaszTörlés
 5. Szia! Játék nálam a blogon :) http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/2013/09/garnier-avon-nyeremenyjatek.html

  VálaszTörlés
 6. nekem is nagyon tetszik :)
  beusmink.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 7. tényleg szépek ...jónak tűnik a szortiment frissítés :-)

  VálaszTörlés
 8. Hú a lilás igen jól néz ki! Körömlakk függőségen nem nagyon lehet segíteni, illetve az enyhít a dolgon ha az ember indít egy blogot és rájön hogy nincs egyedül :) Bár, azóta még több körömlakkot veszek...viszont kevésbé van bűntudatom :))

  VálaszTörlés
 9. Jelentem, én is körömlakkfüggő :-)
  Nálam az válik be, hogy többször átnézem mostanában a készletem, így látom, hogy milyen sok kihasználatlan lakkom van és ez eszembe jut, amikor vásárolni akarok.
  Persze mindezek ellenére én is alig várom az újdonságokat és tuti jól bevásárolok belőlük :-D

  VálaszTörlés
 10. nagyon tetszenek ezek a színek!!! csodásak!! én is akarok!!

  VálaszTörlés