2013. október 22., kedd

Bloggertali, az én történetem és kicsike meglepi nektek

Kezdjük azzal, hogy mostanában krónikus fáradságban szenvedek. Tényleg szenvedek és non-stop fáradt vagyok. Szombaton volt a bloggertali, pénteken este én még hajat akartam mosni, összeakartam készíteni a cuccokat, be kellett volna pakolni a bulis táskámat, inget kellett volna vasalni, meg körmöt kellett volna festeni... Ehelyett este nyolckor már aludtam, aztán szerencsére éjfél körül felébredtem, így sikerült megbeszélni magammal, hogy muszáj lesz reggel hatkor kelni és bepótolni a fent említetteket.
Nagyjából mindent sikerült is összehozni, de a körmeimet a reggeli helyett vásárolt kávé mellett festettem ki. Legjobb sietős körömlakk: likvid szend.
Egy elég egyszerű sminket készítettem. Glamour napokon beszereztem a Max Factor Facefinity alapozót, nem is csoda, hogy a bevezetéskor garanciát vállaltak érte, mert tényleg betartja az ígéreteket: hosszantartó matt eredmény, szárító hatás nélkül. LOVE. A Catrice új szortimenttel érkezett gél állagú rúzsát használtam (020 árnyalat). Sleek Rose gold pirosító, Catrice 130 Sitting on a Volcano mono, MAC Pink bronze pigment, Max Factor Clump defy spirál, Rimmel Scandaleyes szemcerka, Lancome Star bronzer.
 Hétköznapokon is "sportosan elegáns" stílusban próbálok öltözködni, persze a sok szép blogger lány miatt még jobban oda akartam figyelni arra, hogy mit veszek fel, így nagyjából a Glamour napi szerzeményekből gazdálkodtam. (Életem legjobb Glamour napjai vannak mögöttem egyébként, végre volt két napom, amikor tudtam vásárolgatni, a szépészeti részt letudtam pénteken, a ruhavásárlás nagy részét meg vasárnap dél körül intéztem.)
A fehér, csipkebetétes pihe-puha, libbenős felső és a nagyonsötétkék, nagyonmagasderekú nadrág F & F, a pontjópiros, pontjóméretű bulis táska a Sixből (2700 ft volt 6790 ft helyett), a fülbi is Six, most kétezer valamennyiről volt leértékelve 800 forintra.
A bloggertalira, minden igyekezetem ellenére sikerült késve érkezni, szerencsére a lépcsőházban összefutottam Ingriddel (fckyeahprettynails), megállapítottuk, hogy ha együtt érkezünk, az nem annyira ciki, mint egyedül elkésni, jól indult már az eleje. :-) Qeis Lina fogadott bennünket és mondta, hogy nem kell annyira izgulni, mert még nem kezdenek. Volt idő kicsit kifújni magamat, mentesvíz, pogi, berontottam a terembe, levágtam magam Apolka (styleandthelife) mellé, aztán, amikor megérkezett Mara (makeupuniverse), aki nem akart az első sorba ülni, akkor átültem az első sorba Viki (sminkkel.com) és Odil-Szandra (kremesenszepazelet) mellé. Vikit már az elő bloggetalin nagyon szimpatikusnak találtam, mindig örülök, ha összefutunk egy-egy ilyen eseményen, szóval én nagyon jó helyen ültem és nagyon jól éreztem magam a "padtársakkal", jókat nevetgéltünk az előadások alatt (is). A közel hat órás előadás sorozat közben szerencsére voltak kisebb-nagyobb szünetek, amelyek alatt volt idő ismerkedni. Lumena-Rita (lumenablog) olyan cuki picurka élőben! Tőle akartam autogramot kérni, de nem akartam zavarba hozni, nekem ő példakép és ezzel nem csak én vagyok így. Nagyon cuki, szerény és kedves lány. Katie (katiebeauty) már az első bloggertali óta tettestársam, azt hiszem vele nosztalgiáztunk arról, hogy milyen cuki volt, amikor Apolkát az anyukája kísérte az első bloggertalira. :-) Meg azt is megbeszéltük, hogy mennyire izgatottak voltunk, tartottunk a többiekkel való találkozástól, de mindketten tök pozitívan csalódtunk. Az ebédszünetben a sok beszélgetés miatt, majdnem lemaradtam az amerikai csoki tortáról, de szerencsére Bikira Andi megfelezte velem az utolsó szeletet. KÖSZI SZÉPEN!!!
Az előadások alatt, amelyek egyébként tök jók voltak és sok top secret infohoz jutottunk, élesben kipróbálhattunk pár terméket. Ilyen volt az Essence Eye sorbet is, ami elég vicces volt, mert volt, akinek egy darabba volt összeszáradva az egész. Megszaglászhattuk a 2 új Essence illatot, mintázunk a Max Factor Wild szemcerkákkal, megkerestük a hozzánk legjobban illő CC krém árnyalatot.
Az első padsor mögött ültek a következők: Evinde, Viki-Vanity és lakkomlakkom Edina. Evindével elboltoltuk az én Catrice csomagomban lévő blush tintet, az ő Essence csomagjában lévő egyik szemfestékre, ennek nagyon örültem, Viki meg egy cserfes, jófej csajszi, őt nem olvastam eddig, nem is értem miért, de fogom, tök jó a blogja!
Az utolsó előadásra én nagyon elfáradtam, de az első padsor egyébként elemében volt, Péter és Márta kicsit stand up comedybe hajló bemutatóján rendkívül jókat kacarásztunk.
A keménymag (Sminkkel Viki, Evinde, Odil-Szandra, Mara, Lakkomlakkom Edina, Katie, Caloz és Viki, valamint szerény személyem) még elfogyasztott egy kis miegymást a Kolorban.
Nagyon köszönöm a Primőr Kft.-nek, hogy idén is összehozta ezt az eseményt, tudom, hogy elsősorban az információáramlás a cél, de emellett egy olyan napot hoztak össze, ami arról is szól, hogy sok a makeup világa iránt érdeklődő lány összejön és nagyon jól érzi magát. A sok-sok-sok ajándék, amit kaptunk csak hab a tortán.
 A legkedvencebb újdonságaim!!

  
És, hogy nektek is legyen valami jó a végén:
A facen és itt is lehet kommentelni, lájkolni a Max Factor CC krémért és a Max Factor Wild cerkáért, mondjuk 11-03-ig bezárólag. :-)

18 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a sminked ^^ Az OPI lakkot megmutatod majd közelebbről? :) Remélem sikerül kipihenned magad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen!!! :-)
      Az OPI the Impossible lakkról már mutattam képet: http://makeupsminkandstuff.blogspot.hu/2013/07/kormok-kormok-kormok-kormok.html

      Törlés
  2. uhhh, nagyon szépek azok az essence rúzsok! :) bár én leginkább az anny lakkodra vagyok kíváncsi, én nemrég vettem kettőt, és nagyon érdekel a véleményed róla :) az ajándék pedig, szuper ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 3 db Anny lakkom volt eddig: 2 homokhatású, ami nagyon-nagyon drága volt, de egyébként jó. http://makeupsminkandstuff.blogspot.hu/2013/05/opi-anny-lovely.html Illetve van egy rózsaszínes-lilás, amit szintén szeretek, szép a színe és tartós is.

      Törlés
  3. Szép lett a sminked! :-)
    Tetszett nagyon a beszámolód, biztos nagyon jó volt a találkozó :-)

    VálaszTörlés
  4. Uhhh de jó kis cuccok :)
    Remélem,hogy hamarosan én is kapok már meghívást :)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szeretem a blogod ...ha rajtam múlna...érted :-)

      Törlés
  5. mindig olyan jó olvasni ezeket a beszámolókat, tök jó élmény lehetett!:)

    VálaszTörlés
  6. hú tetszik ez a kis játék :) ilyen blogger rendezvényekkor olyan irigy tudok lenni rátok!! :) :) várom a beszámolót!

    VálaszTörlés
  7. Uhh az essence rúzsok.. jó lehetett az egész tuti volt egy hangulata...:)

    VálaszTörlés
  8. Az Opi lakkot én is megnézném közelebbről ;)

    VálaszTörlés
  9. Köszi lányok!!!! nagyon jó volt :-)

    VálaszTörlés
  10. Rúzstrúzst rúúúzst! (és a múltkori riri mac-et felkenve is muti!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért nem szeretek "felkenve" képeket készíteni, mert minden bőrárnyalat, szín mellett máshogy néz ki egy-egy rúzs....de lesz velük smink :-)

      Törlés
  11. Én is imádom az Anny lakkokat,van is belőle egy pár színem. Ezt a türkiz Essence port én is megvettem meg még a pezsgő színt is.

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    Klassz volt a sminked. Szeretem a blogod.
    Várom a folytatást!
    Köszi a játékot!
    Üdv:
    Brigitta

    VálaszTörlés
  13. Szép a sminked! Azok a rúzsok....gyönyörűek :)

    VálaszTörlés