2013. október 1., kedd

Riri hearts MAC

 Régen volt, hogy a MAC ennyire betalált volna nálam egy kollekcióval. De, a Riri hearts MAC őszi kiadás gyönyörűre és viselhetőre sikerült. MINDEN gyönyörű! Tuti biztos voltam, hogy ha ma délután bemegyek a MAC-be, akkor semmi sem lesz már a kollekcióból, emiatt igazából be sem akartam nézni. Aztán, más miatt be kellett mennem a Westendbe, ott mindenből volt még. Eredetileg a bronzer-pír duóra pályáztam volna, de a matt bronzer, szerintem élőben az én színeimhez túl sárga volt, a pír meg túl Sleek Rose gold volt rajtam, így kimaradt. Már egy ideje gondolkodom, hogy be kellene újítani a Rimmel Kate rúzsok közül az igazi matt pirosat, ezt észben tartva kipróbáltam a Riri Woo rúzst és el voltam veszve....Nem tudtam otthagyni...
 Gyönyörű a csomagolás, élőben is!!
 Sajnos, mivel jön a tél, hamar sötétedik, nem tudok már normális fényviszonyok közt mintát készíteni. Ez a post főleg azért született, mert annyira, de annyira jó ez a rúzs, hogy aki teheti vegye meg, amíg még van! Élénk és gyönyörű a színe. A matt eredmény ellenére nem szárít, nagyon tartós és nem kenődik, nem folyik sehová. Azt hittem, hogy állandóan nézegetnem kell majd, foltot fog hagyni mindenhol, evés után ki kell majd javítani...de nem! Egy élmény volt viselni, holnap is ez lesz rajtam :-)
Szerencsére nem ennyire sötét a szín felkenve, a tubusban jóval sötétebbnek látszik.
Ez lett a leginkább színhelyes kép az ezerből, amit lőttem, de ez is túl rózsaszín...
Egyébként elég vicces volt a MAC-es látogatásom, ott nézelődtem, próbálgattam sokszor a bronzer-pír duót, közben folyamatosan érkeztek loholva az emberkék, hogy "Félretetettem az egész kollekciót, jöttem érte", és mögöttem is azt beszélte két lány, hogy KELL MINDEN....Nekem, ez volt az első ilyen tapasztalatom. :-) Nemcsak Riri szereti a MAC-et, hanem mindenki szereti, hogy Riri szereti a MAC-et.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

11 megjegyzés:

  1. Nekem is a pirosító duó volt az egyik favorit, de sajna nekem sem passzol a színe, végül én is ezt a rúzst vettem meg:) De a Cream Color Base-en gondolkozom még nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Cream Color Base is szépséges!! Abszolút viselhető, szemre és highlighternek is el tudom képzelni. Mondjuk a pír, meg az ecsetek is tetszettek....meg a szájfény is :-D

      Törlés
  2. Szép a rúzs :)
    Nekem nagyon tetszik a csomagolás, de sajnos nem az én színeim, a karácsonyi kollekciót viszont nagyon várom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a karácsonyit én még nem néztem meg...Glamour napozok, szóval arra koncentrálok :-D

      Törlés
  3. Használnék rúzst akkor ezt még meg is venném! Gyönyörű színe van! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem meg kb 5 szájfényem van, én abszolút rúzsos vagyok!!

      Törlés
  4. Válaszok
    1. és egy álom viselni...ma is ez volt rajtam :-)

      Törlés
  5. Én is a Riri woo-t vettem meg tegnap a Westendbe :D én elég elvetemült voltam mert már nyitáskor ott várakoztam :D de megérte gyönyörű igazi piros rúzs , nekem is régóta vágyam volt. Én azt hittem h az én világosabb és rózsaszínes bőrszínemhez nem fog menni, de tévedtem .. tökéletesss :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) az igazi makeup megszállott :-)
      Riri Woo: ahogy én a képeket nézegettem a neten, szerintem kb mindenkinek jól áll ez a szín...

      Törlés
  6. Érdekes, engem most kicsit sem legyintett meg a szele, ellenben a Viva Glam vörösért mentem a megjelenés napján :D Az a burgundi közelebb is áll hozzám, ez tény.

    VálaszTörlés