2013. november 27., szerda

A drágaságom

Valamikor, még a blog életének legelején már tudtam, hogy nem szeretem a sötét körömlakkokat, de egy sötét szépség, ami elrabolta a szívemet. Akkoriban, volt az oldalsávban egy kívánság lista, ott is szerepelt a drágaság. Aztán, elég hamar rájöttem, hogy felejtős, mert nem elég, hogy évekkel ezelőtt volt limitált kiadást, de annyira limitált volt, hogy egyetlen egy üzletlánc üzleteiben lehetett csak kapni. Ráadásul, mivel különleges és olyan szépséges volt, hogy abba bele kell halni, mindenkinek az kellett. Az ebayen néha-néha bukkant csak fel, akkor is vérre menő licitharc ment érte, nagy szerencse volt, ha a végső nyertes harminc dollár alatt el tudta nyerni a drágaságot. Lemondtam róla, de sosem felejtettem el. Minden évben, mindig ha jött az ősz, mindig megnéztem, megnéztem, hogy még mindig tetszik e (tetszett), megnéztem az ebayen (helyzet változatlan), megnéztem, hogy van e valami hasonló a piacon (nem volt). Nem húzom tovább, a drágaság a China Glaze Fortune teller lakkja volt. A China Glaze majdnem megismételte a csodát az Ick-a-body nevű lakkal, ami szintén szép, de nem a Fortune teller... (itt nézhetitek meg mindkét lakkot, egymás mellett) Hogy miért írtam meg ezt az ódát? Mert, megtaláltam azt a lakkot, ami ugyan nem a Fortune teller, de nekem elég jó és ugyanúgy szerelmetes vagyok belé, mint amennyire a drágaságot szeretném. 
A Lakk: Claires Bronze medal, ami nagyjából a Fortune teller és az Ick-y-body összeöntéséből születhetne meg.

Olyan szép, olyan gyönyörű, olyan különleges, olyan jó, annyira szeretem...IMÁDOM!!!!!
Fekete alapban, bronz négyzet alakú nagyobbacska és kör alakú mikro giltterek. 2 rétegben fed, gyorsan szárad, rohadt szép. Viszont nem sima a felülete, amikor megszárad, ezért jó egy fedőlakkal befejezni a manit, különben a körömvégeken egyenetlen lesz a sok glitter. Jól megszenvedtünk volna egymással lemosáskor, de hajat mostam a 3. napon és akkor lekapargattam a nagyját....a maradék nem adta könnyen magát, azért megoldottam és egyébként is megérte!!!

9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, a Claire's lakkok csodásak. :)

    VálaszTörlés
  2. 2öt fizet 3at vihet akció van most éppen...nem azért tudtam nehezen választani, mert egyik sem tetszett :-) Tényleg jók a Claires lakkok!

    VálaszTörlés
  3. Remélem még 7-én is lesz ez az akció, nagyon meg vagyok elégedve a márka lakkjaival, ez is annyira csodálatos :) Tényleg nem jössz blog talira 7-én? :) Naillandet is végig sasoljuk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hol kell jelentkezni a bloggertalira? Mert megyek, ha tudom, hányra kell menni és pontosan hová!! :-)

      Törlés
    2. http://azrail5.blogspot.hu/2013/11/blogger-olvaso-talalkozo-felhivas.html
      Ezen a linken vannak részletek :) Azon kívül még gondoltuk páran, hogy ha vannak cserebere cuccok egy olyat is megejtenénk :) Nyilván nem kötelező, csak ha van felesleges cuccod amit nem használsz akkor lehet cserélgetni is másokkal :)
      Várunk nagyon Téged is, meg aki még jelentkezik ^^

      Törlés
  4. Azrail: Akkor majd együtt levadásszuk, mert ez nekem is a KELL kategória :-)

    VálaszTörlés