2013. november 14., csütörtök

A jó és a szép, valamint a rossz és a szép

Sokszor úgy érzem, hogy szegény Manhattan egy méltánytalanul hanyagolt márka, pedig nem kirívóan drága és nem is rossz minőség, sőt van néhány egészen kiváló cuccuk. Régebben imádtam az egyik zsíros bőrre való alapozót és most az egyik kedvenc lila lakkom is ettől a márkától van. Nem csalódtam még Manhattan cuccban, mégis nagyon ritkán veszem célba a pultot. Múltkor az Essence hógömb lakkért mentem, azt is megvettem, de igazából a rendkívül fantáziadús nevű: 71S lakkot kell nektek bemutatnom.
Óriási sorry a kiszáradt körömágyakért, de ahogy jön a tél, a hideg, a szél akármit teszek kezdek kiszáradni...
Annyira szép!!! Majdnem fehér, egészen világos zöld, telehányva mikroglitterrel. Nem is a színe a legjobb, hanem az, hogy a színe ellenére 2!! rétegben fed, kényelmes, viszonylag nagy és lapos az ecsete, az állaga pont jó, nem csíkoz, nem foltos, gyorsan szárad és a 3. napon úgy mostam le, hogy még a körömvégeken sem volt megkopva. Ez, most nekem nagyon bejött.
Most szép vagy szép?



Az Essence állvánnyal rendelkező dm-ekben már ott van a karácsonyi "Happy Holidays" kollekció, amelyből a Let it snow fedőlakkot néztem ki magamnak még a Primőr bloggertalin.
Ez is tök szép, főleg az üvegben, meg olyan jó ezzel játszani, rázni és nézegetni a gilttereket, ahogy leülepednek az üveg aljára, utána felrázni megint és megint. Mint egy igazi hógömb.
Kár, hogy körmön semmi különleges. A fehér sokszög glitterből konkrétan 3 darabot sikerült kibányászni, 10 körömre! Az utolsó képen a 3-ból kettő rajta is van :-D
Nem lenne ez rossz sima fedőlakknak, csak ugye nem azért vettem meg...

Ennyike, még valahol volt egy, szegény lemaradt...

9 megjegyzés:

  1. a manhattan nagyon tetszik.ez nekem is kéne.

    a fedőlakkot én is megvettem,még nem teszteltem.remélem én jobb pecás vagyok :D

    VálaszTörlés
  2. Ezt a Manhattan lakkot imádom, de kár hogy stopon vagyok, nem baj ahogy vége rohanok érte :D
    Másnál is olvastam, hogy ez az Essence glitter nem a legjobb, szomorúan vettem tudomásul, hogy nálad se működött, most már tuti hogy nem veszem meg.

    VálaszTörlés
  3. Húúú a manhattan, kar, hogy tegnap vagtam le a kormeimet:-)

    VálaszTörlés
  4. wow,szuper a Manhattan lakk! *-*

    VálaszTörlés
  5. Az a Manhattan lakk tényleg csodás. :)

    VálaszTörlés
  6. A Manhattan csodás,a Snowflake pedig kár...:/ Olyan szép az üvegben!

    VálaszTörlés
  7. A Manhattan-nek most van 4 nagyon jó, új árnyalata, az egyik hasonlít a China Glaze Prism lakkra. Érdemes megnézni az állványt! :-)

    VálaszTörlés
  8. Az essence eléggé csalódásnak tűnik :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Essence sima fedőlakknak jó, én használtam nem olyan régen annak (nulla, azaz nulla nagy gilttert sikerült a kiszedni)...gyorsan szárad tőle a lakk, tartósabb is a mani....csak nem ezért vettem ugye...

      Törlés