2013. december 22., vasárnap

Körömlakkokat vettem sok, sok körömlakkot

 Nem jutok el gyakran a Nailland pultjához, bár ez inkább szerencse a pénztárcámra nézve...Aztán, ha mégis eljutok, akkor egyszerre veszek meg mindent, amire már régen vágytam.
7 darab Golden Rose Lakk jött velem. A Golden Rose lakkokkal az az óriási probléma, hogy a igazán különleges darabok egyesülnek a nagyon-nagyon jó árral és a kiváló minőséggel. Olyan szépséges lakkokat készítenek és a tetejébe minden lakk megkapható 900 forint alatti áron. Katasztrófa!
A Carnival lakkok sima fedőlakkok, de egyik sem egy egyszerű darab. És egyáltalán nem hasonlítanak egymásra! A 11-es mindenféle nagyságú sokszög glitterből áll. A 08-as meg négyszög karnevál (ha-ha).

Rendelkezem már egy "pár" lakkal a Jolly Jewels vonalból, de sajnos mindig találok valamit, amit kár lenne otthagyni. Ezek a lakkok, azért különlegesek, mert lehet őket önmagukban és fedőlakknak is használni. Ha magukban használjuk őket, akkor általában 2-3 rétegben kell őket felkenni és egy kínszenvedés lemosni, de a látvány megéri.
Nem volt még tollas lakkom és nem volt még homok lakkom a Golden Rosetól, most beszereztem és örülök nekik.
Megnéztem a China Glaze karácsonyi kollekcióját, nagyon akartam valamit, csak mert limitált meg minden, de sajnos túl sok piros lakkot és sok, nem túl izgalmas glitteres lakkot tartalmaz a kollekció, élőben egyáltalán nem varázsolt el semmi. A piros lakkoknál a China Glaze Ruby pumps a legjobb, a legszebb, a tökéletes. Glitteres lakkot meg lehet sokkal olcsóbban is kapni. Ezekkel az indokokkal felfegyverkezve csak a Pom-Pom nevű rózsaszín mikroglitter csoda jött velem haza.
Beszereztem életem első A-England lakkját. A Lady of the Lake-re esett a választásom, mert ez nem túl sötét és nem is hasonlít egyáltalán a Color Club ezüst holo lakkomra. Eddig csak egyszer használtam, de be kell vallanom, hogy nem varázsolt el. Igazából azt vártam, hogy egy különleges élményben lesz részem...mondjuk magától a körmeimre mászik a lakk, közben pedig angyalok éneke harsan fel. Valami ilyet vártam. Ezt nem kaptam meg, de kaptam egy 2 rétegben fedő, gyorsan száradó és tartós lakkot, ami mellesleg elég szép is.

Golden Rose mani: szürke, tollas és a Carnival 11.

9 megjegyzés:

  1. A Nailland tényleg veszélyes hely :-) gyönyörű lakkokat választottál, a négyszög carneval, a holiday és a china glaze izgat a legjobban :-)

    VálaszTörlés
  2. Nekem ugyanez volt az A-Englanddel. Azt hittem majd meglátom őket és nem tudok választani, ehelyett végül egyet sem vettem meg, mert ott élőben már annyira nem varázsoltak el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon nehezen választottam egy darabot....nem azért mert minden tetszett, hanem mert nem hordok sötét lakkokat és a holo vágyamat teljesen kielégítette a Color Club Harp on it lakk, ami zseniális. Itt írtam a Color Club lakkról röviden: http://makeupsminkandstuff.blogspot.hu/2013/03/ebay-alom-koromlakk-bevasarlas.html

      Törlés
  3. Csodaszép lakkokat vettél, én A-Englandot nem vettem amikor a Naillandnál jártam, de majd szeretnék egyet ha sikerül dönteni :)

    VálaszTörlés
  4. England lakkot én se vettem, tervben van a későbbiekben: ) szép lakkokat vasásároltál a CG-re nagyon kíváncsi vagyok: )

    VálaszTörlés
  5. "Igazából azt vártam, hogy egy különleges élményben lesz részem...mondjuk magától a körmeimre mászik a lakk, közben pedig angyalok éneke harsan fel." :D:D
    Mennyi szépség, de nagyon szeretnék már GR lakkot! :)

    VálaszTörlés