2013. december 18., szerda

Lovely Snow dust lakkokat vásároltam és napi köröm

 Először a Facebookon olvastam arról, hogy lesz megint egy nagyon izgalmas Lovely limitált kiadás fehér, arany és ezüst homok hatású lakkokkal. Már ekkor tudtam, hogy el vagyok veszve! A Lovely olyan jól csinálja a homok hatású lakkokat, egyszerűen tökéletes, amit le tudnak vele művelni. Nálam a Lovely már régen megnyerte a homok hatású lakk kategóriát!!! Nem túlzás azt mondanom, hogy tűkön ültem ma egész reggel, alig vártam, hogy ki tudjak menni végre a Szervita téri Rossmannba, hogy megkaparintsam a kicsikéket. Ott az arany színűt vettem meg...rögtön ki is próbáltam. Nem csalódtam, 2 rétegben fed, szupergyorsan szárad és egyszerűen eláll a szavam olyan szép.
 Az ezüst színűt nem vettem meg rögtön, mert a Claire's -től van ezüst lakkom, amit fel is kentem, azért, hogy tuti biztosra tudjam, hogy kell e nekem a Lovely változat. Abban maradtam, hogy nem kell...(halkan súgom: ha kiárusításra marad belőle, akkor megveszem, mert mintha sötétebb lenne, mint a Claire's :-P )

NA EZÉRT HOMOK!!!! Gyönyörű!!!

 A fehér lakkot Újpesten sikerült megkaparintani. Ebben nincsenek olyan nagyobb glitterek, mint az aranyban, de úgy néz ki, hogy  holo hatású mikroglitterekból áll az egész. A szívem!!! Nagyon tetszik az arany-ezüst párosítás, így majd csak a hétvégén próbálom ki élesben. Addig is várom valakinek a beszámolóját róla :-)
A blokkot sajnos nem tettem el, ha jól emlékszem, akkor 550 és 600 forint között volt az ár.

10 megjegyzés:

  1. 600 ft-ért vettem tegnap én is a Rossmannba :) Olyan szép, de nem tudtam melyiket vegyem meg így az ezüst jött velem most, de szerintem a fehér és az arany is velem fog jönni :) Olyan szépek ezek a lakkok :)

    VálaszTörlés
  2. Hozzánk még nem érkezett meg ez a széria, jajj ez gyönyörűséges lehet élőben!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép *-* nehéz lesz neki ellenállni: D

    VálaszTörlés
  4. Én a fehéret vettem meg. 3 rétegben van a körmeimen, de így is átlátszik még egy nagyon picit a körömvég. De gyönyörű a végeredmény, és nagyon gyorsan szárad. Az ezüst nálam is esélyes, alig tudtam dönteni, hogy melyikkel kezdjek ;)

    VálaszTörlés
  5. Tegnap láttam meg ezt a kiadást a szavam elállt tőle, pedig csak az ezüstből volt már csak a tálcán! :o Mindet meg fogom szerintem venni!

    VálaszTörlés
  6. Ohh istenem *.* Kell, nagyon nagyon kell! :D De mire én eljutok rossmanba.... :D

    VálaszTörlés
  7. Velem a fehér jött haza :) egy réteg fehér lakkra kentem fel 2 rétegben és awwww igazi hókirálynő vagyok egész nap. imádom :)

    VálaszTörlés
  8. Arany és ezüst beszerezve, a fehéret még le kell vadásznom szombaton Pesten. Egyébként szívemből szóltál a Lovely homok lakkjait illetően. Szuperjók!

    VálaszTörlés
  9. Nail Judit: Köszi a pontos árat!! Szerintem nem érdemes otthagyni egyik színt sem.
    Szilvia: Remélem nálad is hamarosan kapható lesz. Csodásak.
    Azrail: Szerencsére nagyon jó árban vannak, így nem is kell nagyon ellenállni... :-)
    Ági: Köszi, hogy írtál a fehérről...lehet, hogy fehér alappal fogom használni.
    Elíz:- :-) Az ezüst is szép, de mindegyik mesés.
    Iluss: Oh, remélem eljutsz Rossmannba...Ilyenkor szeretem, hogy a belváros közepén dolgozom.
    Rita: Most már biztos, hogy én is felkenek egy réteg fehéret alapnak.
    Flory: Szerintem a Lovely homok lakkjai a legjobbak. Nemcsak gyorsan száradnak, tartósak és szépek, hanem árban is abszolút verhetetlenek.

    VálaszTörlés