2014. január 9., csütörtök

Essence és Catrice kivonuló termékek minitesztek és ajánló

Tudom, hogy kezd tök unalmas lenni a Cosnova szortiment frissítéses téma... De úgy gondoltam, hátha érdekel benneteket egy olyan bejegyzés, amelyben leírom a tapasztalataimat azokról a termékekről amelyeket már próbáltam.
A lilás nyolcas palettát én tökre szerettem, nagyon szép színei vannak és a minősége is rendben van az árához képest. A világosabb színek kicsit porolnak, de 8 színből minimum 6 teljesen rendben van. Ha szereted a lilát és kell egy nagyon utazóbarát, egészen rendben lévő paletta, akkor ezt érdemes beszerezni. Szerintem, a lila is egy semleges szín, mert kb. mindenkinek jól áll!! :-)
A barnás palettáról itt írtam.



A kis kerek paletták közül a 11 Sea my eyes! van meg nekem. Ez az Essence legjobb kis négyese!! A majdhogynem használhatatlan, alig pigmentált és száraz pink mellé 3 krémesen puha és pigmentált szürkés-zöldes színt kapunk. Én nagyon szeretem a kicsikét és szívből tudom ajánlani.

A Stays no matter what szemcerkákat nagyon nem ajánlom!!! Írtam itt róla.
Az Essence-nek jók az ajakcerkái, nekem pont nincs meg egyik szín sem a kivonulók közül, de van 2 másik, mindkettőt szeretem. Puhák, krémesek, könnyen kezelhetőek, abszolút tudom ajánlani.


Írtam már még a régebbi por állagú fixáló púderről itt.
Írtam a most kivonuló All about matt! fixáló púder kompakt változatáról itt. Jó terméknek tartom, szerintem, ha valakinek olajos, zsíros a bőre, akkor annak mindenképpen érdemes elgondolkodni ezen.
me and my lover
Time for romance
Gold Fever
A körömlakkok közül én ezeket tudom tiszta szívvel ajánlani, sajnos az utóbbi időkben nagyon megromlott a körömlakkok minősége. Van még az akciós árnál is olcsóbban jobb lakk. A nude homok lakkot én utáltam, iszonyatosan lassan szárad és egybillió rétegben fedne teljesen.
Megint elbúcsúzunk a nail art twins lakkoktól. Ez volt a reloaded változat és hasonlóan az eredeti twins lakkokhoz ezek is jók voltak. Ha, Essence körömlakkot szeretnének, akkor itt érdemes körülnézni.

Mennek a pigmentes cuccok is, a szemhéj alapozót sokan szerették...Én mondjuk annyira nem, mert karikás szemre, van olyan szemhéjra, amelyiken sok a kis ér és nagyon vékony a bőr, arra szerintem nem olyan jó, ha átlátszó az alap, ilyen esetekben jobb, ha van ott egy kis fedés is. 

01 Velvet Rose

02 Smooth berry


Stay matt: 01 és 02, Stay with me: 03

Sorrend ugyanaz

Stay matt: 01 és 03, Stay with me 03

Stay matt ajakkrémek: nekem a 01 Velvet rose és a 02 Smooth berry van meg. Kellemes állagú, jól használható matt színek. Nem szárít, nem kopik rondán, nem mászik bele az ajak körüli mini ráncokba. Ezt is érdemes kipróbálni.
Stay with me szájfény: nem vagyok egy szájfény fan, de ezek a szájfények a béna, babapiskóta lakú applikátor ellenére is elég jók. Egy átlag szájfénynél valamivel tartósabbak, igaz, hogy valamivel ragadósabbak is. Nini!!! Írtam az egyikről itt. Egyébként a 03 Candy bar egy szépséges korallos szín, ami mindenkin jól tud mutatni.
03 Candy bar
 A Dm-ekben már elkezdődött az Essence kiárusítás, itt megtaláljátok a frissített üzletlistát.
 Teljes hivatalos terméklista: http://www.essence.eu/de/cosmas-news/cosmas-beauty-world/a/bye-bye-beauties/
A Catrice kivonuló monok közül kettőre hívnám fel a figyelmet: a 410 c'mon chameleon! és a 450 oh, it's tofeeful!, mindkettő MAC hasonmás, az előbbi a bluebrown pigmenté, az utóbbi meg a már-már legendás Patina nevű színhez hasonlít nem kicsit. 

Forrás: http://yvusbeauty.blogspot.hu/2014/01/catrice-szortimentfrissites-2014-tavasz.html

A Catrice rúzsai nagyon jók, megint elbúcsúzunk egy pár darabtól, ezeket is érdemes lesz megnézni szerintem. A következő színek tűnnek el a polcokról: 080, 110, 230, 260 és 280.
A Catrice körömlakkok is jók, ezek közt is vannak jó darabok. Mennek: 04 Orange-Utan, 06 Oh My Goldness!, 07 Genius In The Bottle, 09 Hugo Moss, 11 Miss Piggy's BF, 16 George Blueney, 19 Fred Said Red, 22 Bricky Mouse, 23 The Monkey Gets Funky, 32 The Dark Knight, 35 Petrolpolitan, 36 Mint Me Up és 37 The Effect Maker.

Kívánságlista: Én legjobban az Essence nail art twin lakkokat szeretném, meg jó lenne, ha sikerülne valahol levadászni a Catrice szemöldök cerkából legalább kettőt. A szemöldök cerkából egy árnyalat szűnik meg, de pont az az én színem és minőségileg sokkal jobb, mint a Bourjois hasonló terméke, pedig azt is szerettem nagyon.

6 megjegyzés:

  1. Az Essence pigmentek nagyon birizgálják a fantáziám, egy kettőt biztos venni fogok, meg talán a Hey Nudeot beszerzem...

    VálaszTörlés
  2. Akkor ma Müller-kör a kifutó termékek csekkolására :-)

    VálaszTörlés
  3. a kedvenc lakkom a genie in bottle :( már 3 üveggel elhasználtam

    VálaszTörlés
  4. mai tapasztalatok:
    Müller: Váci utca: semmi, Blaha: semmi...azaz nem mert 1 db Cameleon monot sikerült kibányásznom, Essence még nem akciós
    Dm: Károlykörút még nem akciós, de teljesen le van minden fosztva, Westend volt kb 10 db akciós termék
    azt hiszem megint csak a Rossmann lesz a nyerő :-(

    VálaszTörlés
  5. A szemöldökcerkáért én is sírok, és már csak egyetlen példányt sikerült betáraznom. Volt még ellenben kaméleon-szemhéjpúder és lecsaptam a pirosítóra is, mindkettő teljesen jó vétel 699,-ért! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó neked :-) Én konkrétan egyetlen egy szemöldök cerkát nem láttam...még a nem megszűnő színeket sem :-D ... feladtam a kérdést...nagyon jó a cerka, sajnálom, hogy nem tudok venni belőle még egyet

      Törlés