2014. január 20., hétfő

Insta manik

Sokszor nem tudom, hogy mennyire érdekes a képek mellé, alá, fölé, köré írt szöveg nektek, mert a szépségápolás területén egy-egy kép ezerszer többet mond minden szónál. Erre, nagyon jó felület az Instagram, ami a blog legaktívabb közösségi oldala. A napi manikűröket szinte mindig rögzítem az utókornak (:-P), néha, bevallom, hogy lefényképezem és másnapra már meg is unom....
Összegyűjtöttem pár körmös képet az Instámról:
 Catrice-Steel my soul: Ezer éve nem vettem már elő ezt a lakkot, pedig olyan különleges a felülete. Hamar szárad és még a tartóssággal sem volt semmi bajom. China Glaze- Prism: ez a világosabb lakk. Istenem, de imádom, teljesen odavagyok ezért a lakkért. Kár, hogy nem lehet nálunk kapni, mert ez kb. kötelező darab. Csodálatos. 

Essie-To buy or not to buy...nálam ugye to buy volt. :-) Nagyon-nagyon világos és nagyon pasztell lila. 3 réteg kellett a nem csíkos fedéshez, de szupergyorsan szárad és tartós is lesz. Ez a kettő, meg a folyós állag az Essie lakkok közös ismertető jegye, nekem az Essie állaga maga a tökély, de simán lehet, hogy valaki úgy érzi majd, hogy "hézus ez folyik össze-vissza".
Essie-Petal pink, a képen nem látszik, hogy milyen gyönyörűséges, fényes, szinte gél finishe van ennek a lakknak. 3 réteg után is átlátszottak a körömvégek, de olyan bájos volt a végeredmény, hogy imádtam ezt viselni. (Szeretem a magyar nyelvet, milyen cuki szó már a "bájos"?:-) )
Golden Rose mani: a szürkén lévő díszítő lakk a Jolly Jewels 112, a szürke Rich Color 113. A lila alap a H & M matte metallic, amit fedőlakkal el bírok viselni, rájöttem, hogy a matt lakkok nálam, nekem nagyon nem. 

Isadora- Chameleon crush: az Isadora hivatalos insta oldala lájkolta ezt a képet :-D Iszonyú drága volt ez a lakk. Legkülönlegesebb homok lakkom. Van benne egybillió árnyalat, lila, zöld, kék, sárga, arany, szürke, ezüst stb. Szerintem, a fényektől és a bőr árnyalatától függ, hogy milyen színe van, rajtam szürkés-kékes-lila volt, tetszett-tetszik a színe, de a tartósságától nem voltam elájulva.
Rimmel lila homok lakk és a Lovely itt, majdnem ezüstnek kinéző, de arany színű Snow dust lakkja. Szeretem a Rimmel homok lakkomat is, de nekem a nálunk kapható 3 árnyalatból csak a lila volt vásárlós, mert a Claires leárazáskor vettem ezüstöt is, meg azt a meghatározhatatlan színűt is (olyan barackos, nudeos, tudjátok).

Orly-Rage: szépséges, rózsaarany lakk, Avon rózsaarany glitterrel kiegészítve, ezt volt rajtam szilveszterkor. Egyébként, idén tudatosan törekedni fogok arra, hogy elővegyem a régebbi lakkjaimat. Szerintem, nem csak nálam probléma, hogy annyi új lakkra meg új miegymásra teszek szert, hogy a régi cuccok nem kerülnek elő. Ezt, már több blogger társamtól is hallottam....

4 megjegyzés:

  1. nagyon szépek *.*
    az utolsó mondatok pedig jogosak, nekem is vannak olyan lakkjaim, amelyek hónapok óta nem voltak a körmeimen :(

    VálaszTörlés
  2. Ugyanígy vagyok vele, hogy a régebbiek elfelejtődnek, sőt, van pár kedvenc és hajlamos vagyok azokat használni, így az újak is soká kerülnek sorra :s :D
    A GR-os tetszik legjobban :)

    VálaszTörlés
  3. Fauve: nekem van olyan lakkom ami évek óta nem volt rajtam...:-( uh...
    Elíz: tényleg nem vagyok egyedül ezzel a dologgal...az lesz a kihívásom, hogy minden héten legalább egy régi lakkot használjak!

    VálaszTörlés
  4. Hi, I am running an international GIVEAWAY on my blog, you can win Clarins, Clinique, No7 and more. It's easy to enter, click here to find out more:
    http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

    xoxo,
    Olivia

    VálaszTörlés