2014. január 26., vasárnap

Mi van a táskámban?

Vagyis mit hurcibálok magammal (szinte) nap, mint nap! A táskám egy évekkel ezelőtt vett, kézzel készült, velúr bőr táska, ami -most már tudom, hogy ez a szín neve- közép élénk orchidea színben pompázik. Imádom, de a velúr kínszenvedés tisztítani! Viszont szép és nagy is, így, ha napközben venni kell valamit, akkor nem kell külön szatyor neki, hanem csak bevágom a táskámba és már indulok is...
Ez mind!!
 Aznap, amikor befotóztam, volt nálam közel egy csilliárd rúzs, mert a kismajom kolléganőm rúzsvásárlásra adta a kis szöszke fejét, viszont még nem nagyon hordott élénk színű rúzst, így vittem be neki egy "párat", hogy nagyjából kiderüljön mi áll jól neki (pinkes piros).


Szintén, nem minden nap cígölöm magammal a "zsákmányokat". Aznap bonyolítottam le az Essence kifutó termékekből a bevásárlásomat, a Nail art twins reloaded összes csillámos lakkját elhoztam, mert az eredetieket is nagyon szeretem. Ezen kívül, mindig leárazásokkor veszek alaplakkokat, mert valamiért sajnálok értük eredeti árat kiadni :-P
A Six és az I am üzleteiben is 300 forintért lehet venni kiegészítőket, ez már a leárazás utolsó hulláma, de még így is ki lehet fogni pár igazán szép darabot. 
A táskám cipzáras kis zsebében tartom a nagyon kötelező darabokat: teló (imádom az óriási macis telótokomat), Bp. bérlet, kis tükör, Yves Rocher ajakápoló, melóhely belépőkártya, kulcscsomó mini zseblámpával és 9-es mini biliárdgolyóval. 
Minden egyéb dolgot külön kis neszeszerekben tartok. A cipzáras Manhattanesben van: a 2014-es naptáram, útlevél tetanusz oltásos papírral (nincs személyi igazolványom), toll, öngyújtó (nem dohányzom), aktuális kuponok.

Egy másik nesziben: izzadásgátló, kézkrém, kézfertőtlenítő, törlőkendő, mini parfüm, mini neszi (női higiéniás cuccok) és inhaláló.
3. és egyben utolsó nesziben: piros pénztárca, összecsukható fésű és fülhallgató tartó.
Nézem mások hasonló bejegyzéseit, hogy teló meg pénztárca meg papírzsepi és mindig kétségbe esem, hogy ez nem igaz, pedig tényleg csak a legszükségesebbek vannak nálam! Nekem ezzel egy teljes napot kell túlélnem kérem szépen!!! Most tényleg túlzás ez a cókmók, vagy ti is így pakoltok?

14 megjegyzés:

  1. Szia!

    Miért nincs személyid? Mindenkinek van elvileg aki már "nagy".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mert nem kötelező és elég ha van másik fényképes ... van útlevelem és jogsim...annyi elég..hivatalosan...egyébként meg lejárt valamikor és abszolút nem tudom magam izgatni a témával, amíg nem kötelező :-)

      Törlés
    2. Sajna a bankok nem fogadják el az útlevelet.Ott még nem jártál mostanában? Vagy egyéb olyan szolgáltatók, ahol alap a személyi megléte...(bénák, de mit lehet csinálni, ha kérik..)
      Mia

      Törlés
    3. Nem tudom, hogy neked miért vannak ilyen tapasztalataid. Nekem ez lesz a 3. éve, hogy nincs személyim. Jártam szolgáltatónál (ELMŰ) jártam bankban (Erste, OTP) és a legnagyobb gondom a melóhelyi portásbácsikával volt, aki alig akart beengedni a konditerembe :-D Nekem az elmúlt években mindig mindenhol elfogadták az útlevelet, alapból nincs is benne kevesebb adat, mint egy sima kártyás személyiben. Van is jogszabály arra, hogy nem is kell (lehet) kérni személyit, ha van ugyanazzal az adattartalommal rendelkező fényképes, hivatalos igazolvány.

      Törlés
  2. handgel nekem is kötelező darab :)

    VálaszTörlés
  3. Az a macis tok nagyon cuki :) Én még elpakolok törlőkendőt is, a kézfertőtlenítő mellé :)

    VálaszTörlés
  4. Az a macis tok!!! Mennyire cuki már! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azrail, djkaty: Köszi!! De Elíznek nagyon jó a meglátása, mert tényleg!!! hatalmas!! Sima zsebbe nem is fér bele, cuki, de ha kisebb táskát viszek, akkor valami másba öltöztetem a telóm. :-)

      Törlés
  5. Nem kevés cucc :D Az a maci giganagynak tűnik :)

    VálaszTörlés
  6. Jesszus, mennyi minden én tutira megőrülnék tőlük. :D Le a kalappal, hogy el tudsz igazodni. :) A macis tok tényleg cuki. :)

    Van nálam egy játék, ha gondolod nézz be. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/01/valentin-napi-nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az eligazodást segítendő pakolok bele mindent neszikbe...ha nem így lenne mindig az kellene, ami a táska legalján van :-D

      Törlés
  7. Én is rengeteg cuccod hordok magamnál, de ha kirakok valamit tuti, hogy az kell. Így cipekedek minden nap. :( Rendesen félrehúz a táskám. :D

    VálaszTörlés
  8. Ja és persze az én táskám is borzasztó nehéz :) Igaz, nincs benne 15 db rúzs, de 1 Carmex, plusz az alap sminkkészletem mindig nálam van, hiszen ugyebár sosem lehet tudni,hogy mikor kell lemosni netán és újrakészíteni :) De ez csak vicc, inkább viszem, hátha kell!
    Na meg céges papírok, szerződések is nehezítik a táskámat. Amúgy nem tudom,hogy mi olyan nehéz, de mintha téglák lennének benne..... Az a szerencsém,hogy autóval járok, így nem kell folyamatosan cipelnem, mert az autó elbírja :)
    Mia

    VálaszTörlés
  9. Mia: Én a vállamat edzem a táskával, főleg ezzel a szépséggel, aminek alapból van egy súlya, mert viszonylag vastag bőrből van.
    Ági Niceties: de most komolyan? :-D Ez az alap :-D

    VálaszTörlés