2014. február 19., szerda

Catrice New in brown mono love


Azt hiszem, végérvényesen beleszerettem a Naked3 palettába, egyébként is minden év elején beköszönt a rózsaszín korszakom, de a Naked3 aranyos, rózsaszínes, barnás tökéletességével belopta magát a gondolataimba. Sajnos, nem tudok észérveket  felsorakoztatni a megszerzésére, várom a hasonmásokat ezerrel. Szerencsére, a Catrice megint nagyon aktuális, így a Naked3 paletta lényegét sikerült egy monoba belesűríteni...Imádom!!! A szín neve New in brown. #love #LOVE Csodás közép barna, aranyos és rózsaszínes fénnyel, az állaga tökéletes, krémes és pigmentált. Tökéletes!!
Alig vártam már, hogy a keddi beszerzés és a szépségfotózás után használhassam (jógyerekvoltam!!!), kicsit féltem, hogy lesz valami rossz tulajdonsága, de nem. Jól lehet kezelni, nem hullik, nem csomósodik, nem kell nagyon építgetni, jól satírozható, nem lehet rajta fogást találni. Talán annyi, hogy szerintem ki fog esni a csomagolásból, de nem baj, mert egyébként is nagy mono megszűntetési-palettába rendezési mozgalomban vagyok....


13 megjegyzés:

  1. Valóban nagyon szép szín :)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. szia linda!! nagyon hiányollak ám mostanság! jó lenne legalább egy kv-ra összefutni vmikor. xxoo

      Törlés
    2. csak az a sok munka ne lenne... de nem adom fel a reményt! :) hiányozol Te is <3

      Törlés
  3. A promo képeken nem tetszett, olyan snassz volt, de így már mindjárt más. :D Ha végre valahára Győrbe is eljutnak az új szortiment darabjai meg fogom nézni magamnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mond ezt az új szortiment dolgot. Melóhely környékén tudok csak eljutni bármilyen drogériába. A Dm katasztrófa, se régi cuccok, se újak, semmi. Nem is értem. A Müller Essence fronton nulla újdonság. A Catrice új darabjai meg úgy vannak, hogy hoznak mondjuk 2-3 darabot, kirakják, délben még van, délután már nincs és utána minimum egy hétig csak az üres polcot lehet nézni. A Rossmann is felejtős, egyrészt nem szeretem, mert utálom a biztonsági őrt, másrészt nincs Catrice, Essence cuccok meg össze-vissza. Áhh!! A Müllerben bízom, de komolyan nyitásra ott kellene lenni, ha az A-England hasonmás lakkot akarnám levadászni. ... Szerintem ez a szín abszolút must have!!

      Törlés
    2. És az is hozzátartozik, hogy Bp. Váci utca Belváros közepe stb. beszélünk, mint melóhely környéke...

      Törlés
  4. tyű tényleg nagyon szép ez a szín

    VálaszTörlés
  5. Hű, de nagyon szép szín! *.*

    VálaszTörlés
  6. O.O Gyönyörű, szeretem az ilyen árnyalatú szemhéjpúdereket én is :)

    VálaszTörlés
  7. Gyonyoru ez a kis mono! :)
    Egyebkent a nyeremenyjatek sorsolasa mar megtortent? :) Lehet csak nem figyeltem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már megtörtént, a blog face oldalán hirdettem eredményt.

      Törlés