2014. április 13., vasárnap

Glamour napi nem kuponos szerzemények

 Azt hiszem, én most nem jól kezdtem meg a Glamour napokat. Igazság szerint, lehet ott rontottam el, hogy délben kimentem a Dm-be. Igaz, hogy megvettem a szuperfontos, életbevágóan kötelező Max Factor Facefinity alapozót a mostani színemben: Natural 50. Persze bent felejtettem a melóhelyen, ezért nincs a képen, de így már egész évben tudom hordani A Kedvenc alapozómat. Szóval, azzal rontottam el, hogy elhagyott a bátorságom már délben, mert olyan iszonyat tömeg volt a Dm-ben, meg vagy hárman a kasszánál álltak neki kupont kivágdosni. Nem maradt bátorságom, energiám neki indulni egyszerűen...
Beváltottam a Max Factor 50%-os kupont, 3600 forint helyett 1800 forint A Kedvenc alapozó, meg beváltottam az 50%-os Blend-a-med fogkrém kupont...a kozmetikumokhoz nem fértem oda...Beváltottam a Rossmannos 30%-os Colgate Max White One fogkrém kupont ... és ennyivel be is fejeztem a Glamour kuponokat.
Szabaddá tettem a délutánomat, mert azt hittem kuponozni fogok, de a tömeget látva igyekeztem kuponmentes helyekre menni és be is vásároltam a legújabb homok hatású lakkokból.
 A Nyugati aluljáróban találtam egy kis üzletet, ahol már volt a Moyra Vivid Sand!  450 forint per szín, ami elég jó. Valamiért én azt hittem, hogy 4 Vivid Sand árnyalat van: 1 db pink, 1 db zöld, 1 db sárga, 1 db narancs. Ehhez képest eléggé meglepődtem, hogy van mondjuk 3 féle rózsaszín, egy amiben nincs ezüst csillám, egy amiben van valamennyi ezüst csillám és van egy olyan, amelyikben sok ezüst csillám van. Szerintem, ez tök jó ötlet a Moyrától! A 715 Shocking Pink a közepes mennyiségű ezüst csillámot tartalmazó neon pink, a pink kötelező volt, mert a hagyományos neonból, ezt az árnyalatot hordom a legszívesebben. A neon sárga 717 Sunshine, meg azért került hozzám, mert a hagyományos neon lakkok közül bőven ez a leggyengébb szín és jó lenne, ha ez jó lenne.
 Szintén Nyugati aluljárós szerzemény, a legújabb Adena lakkom: 03, ami egy tök sima fehér lakk. Úgy voltam vele, hogy ez az utolsó próbálkozásom a fehér lakkokkal...és nagyon jól tettem, hogy befektettem azt a kemény 250 forintot ebbe a lakkba. JÓ!!!
Még a Rossmannban vettem 150 forintért a Broadway starlet nevű pigmentet, ami nem is pigment, hanem mindenféle színű mikroglitter, ezt már nagyon rég kinéztem magamnak, nem szemre, hanem körömre fogom használni. Örülök ennek is! Ja és megvettem a Lovely királykék homok lakkját is, ami csudaszép, ott van a legelső képen!
Mindennek nagyon örülök és még jobban örülök annak, hogy nem stresszeltem szét a hétvégémet. :-)

14 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. :-) Igen, gondolkodom egy kékkel párosított manin ...

      Törlés
  2. A Moyra lakkokra kíváncsi vagyok, hogy mutat. Amúgy ezt a kasszánál vagdossák a kupont nem is értem. Szerencsére ebbe nem futottam még bele.

    VálaszTörlés
  3. Ez a glitter nagyon jó! És még olcsóbb, mint az 1€-ban :)

    VálaszTörlés
  4. Én sem értem miért a kasszánál kell kupont vagdosni. Meg ollóért kuncsorogni. A másik ami engem nagyon idegesített, hogy el sem olvassák mi van ráírva. A DM-ben egy csaj a fél Maybelline pultot lepakolta aztán meg koppant, hogy csak 1 termékre érvényes. A másik okos a Rossmann-ban akarta beváltani a DM kupont.
    A kedvenc az a kiscsaj volt, aki azt hitte, a 25% kedvezmény az 2500Ft-ot jelent. :D

    Az a csillám tényleg nagyon szép. :) A Moyra lakkokat én is be szeretném szerezni, pont ezt a kettőt néztem ki. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D hasonlókkal találkoztam én is. Sosem értettem, miért a kasszánál kell elkezdeni kivágni a kupont...
      Nálunk a Müllerben volt akkora tömeg péntek 6 körül, hogy rendesen szét sem néztem, célirányosan mentem a kinézett termékekért. És így nem volt kedvem bemenni ruhákat nézni sem. Ilyen kicsi zsákmánnyal még sosem tértem haza Glamour-napokon. :)
      A Lovely lakkra vagyok a leginkább kíváncsi!

      Törlés
    2. Én igazából ott nem értem, hogy az újságot kb. egy hónappal előtte már lehet kapni...ne már, hogy pénteken délben jön rá, hogy ő ma kuponozik ...nálam a Glamour napozás ennél sokkal megtervezettebb....... plusz tök kellemetlen lenne, ha feltartanám az egész sort, mert ott a kasszálán állok neki szerencsétlenkedni....én nem lepődöm meg azon, hogy nem olvassák el mi van a kuponon, de a kasszánál vagdosás az nagyon nem fér bele.

      Törlés
  5. Válaszok
    1. +Azrail: még nem próbáltam a Moyrát, valahogy most nem kívántam meg, de én is nagyon kíváncsi vagyok, főleg a sárgára...remélem max. 2 rétegben már teljesen fedni fog!!

      Törlés
  6. A bajcsyn nem volt érvényes a facefinityre a kupon, mert akciós termékből nincs kedvezmény. :( pedig olyan jó lett volna, mert már alig van az alján.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez de érdekes, én akármelyik dm-be voltam mindig tudtam akciós cuccot kuponnal venni....Most is csak az 50%os árat fizettem. Szerintem az is van a dm kuponon, hogy az aktuális árból jön le az 50%....hmmm...lehet meg kellett volna máshol próbálni...ezek szerint a Bajcsy dm-be nem megyek...

      Törlés
  7. Én egy az egyben kihagytam a Glamour napokat. :D
    A lakkok gyönyörűek, meg is lesem majd ha legközelebb fent járok Pesten. :)
    A pigment nekem is megvan, körmökön a legszebb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pigmentet ma ki is próbáltam, tényleg csudás!!!

      Törlés
  8. Szép lakkok! :) Az én Glamouros bejegyzésemnek is lehetne ez a címe. :)) Bár itt Németországban szerintem nem a tömeggel volt a probléma, hanem az üzletpolitikával.

    VálaszTörlés