2014. április 16., szerda

Nyomdázott fehér-kék mani

 Mostanság teljesen odavagyok a körömnyomdáért, megint, még mindig. "Kicsit" csalódott voltam, hogy előző héten,  a 25%-os Rossmannos akció keretében nem tudtam újabb Essence körömnyomda lemezt szerezni. Pedig, van már végre jó fehér lakkom, amire lehetne nyomatni ezerrel ...
Az Adena 03-as nem teljesen matt fehér lakkját, már írtam, hogy a Nyugati aluljáróban vettem, eget rengető 250 forintos árét. A legjobb fehér lakkom. 1 vékony és 1 vastag rétegben kenve teljes és foltmentes fedést ad, átlagos sebességgel szárad. A második nap végén úgy mostam le, hogy egy picit sem volt megkopva, nem is pattogott le. Tök szuper. Egy bajom van vele, hogy hiába áradoznék itt nektek, hogy végre egy jó fehér lakk, halvány lila gőzöm nincs, hogy a Nyugati aluljárón kívül hol lehet még ezt a márkát kapni!? Ti, láttatok már valahol Adena lakkokat?
 A nyomdázáshoz a Flormar Passionate dots kék lakkját használtam, egy réteges lakk, elvileg homok hatású, de inkább a Claires bőrhatású lakkjaihoz hasonlít a textúrája. Nem tudom miért, de én nem rajongok a Flormar lakkokért, ezért sem lelkesedem különösebben, használgatom, de nem mozgat meg bennem semmit. Nem szeretem, nem utálom, használom.
A nálam nagyon csúnyán leszerepelt Essence Hógömb lakkot használom, felrázás nélkül sima fedőlakknak, annak nem is rossz, a nyomdázást sem kente el. Arra kell vigyázni, hogy ne rázzam meg :-P
 A nyomdázókészlethez kapott fém lehúzó izét lecseréltem egy "bankkártyára" (lejárt H & M ajándékutalvány), ezzel végre nem karistolom összevissza a lemezt, így sokkal kulturáltabban néz ki az egész.

IMÁDTAM EZT A MANIT!!! Volt egy kicsit nagyi porcelánkészlete feelingje, meg van itthon is pár hasonló tányér, de akkor is, annyira szépséges volt nekem ez a mani. Imádtam!!

7 megjegyzés:

  1. De durva, én először azt hittem, hogy Aden lakk a fehér :D Szép lett a mani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt már tudom, hogy egyébként az Aden gyártója csinálja az Adena lakkokat is, de nem ugyanaz a kettő...nem nagyon van a márkáról info, de nekem eddig nagyon bejön és verhetetlen az ára. :-)

      Törlés
  2. Én is azt hittem, hogy Aden a fehér lakk. :D Nekem ez a manikűr pont azért tetszik, mert a porceláncsészékre emlékeztet. Nagyon csinos. :) Azt megkérdezhetem, hogy ez az Essence nyomdázó meg a lemezek mennyibe kerülnek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is azért tetszett, mert olyan porcelán hatása volt.
      A lemezek 449 vagy 499 forintba kerülnek és 9-12 db minta van rajtuk....és láttam kettő újat a Müllerben, de csak az egyik tetszett...

      Törlés
  3. Tényleg gyönyörű lett ez a mani, meghozta a kedvem a körömnyomdázáshoz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szeretek nyomdázni, olyan egyszerű és gyors.
      Moon Angel: köszi!!

      Törlés