2015. június 20., szombat

Készletfeltöltés!


Idén januárban költöztem és akkor célként tűztem ki magam elé, hogy a költözéskor iszonyú macerásan szállítható készleteimet felélem, és tényleg, de tényleg nem veszek semmi, de tényleg semmi szépészeti készítményt. Igazából, rohadt büszke is vagyok magamra, mert a testápolón kívül mindenből csak az az egy darabom maradt mostanra, amit használok. Egy db megkezdett sampon, egy db megkezdett tusfürdő, egy db megkezdett hajbalzsam....arckrémek, hidratálok, arctisztítók, hajpakolás ... sehol semmi!!
Csütörtök-pénteken, viszont B-E-V-Á-S-Á-R-O-L-T-A-M! 

Gyógyszertárban teljesen átmentem őrültbe, mert a La Roche-Posay utazócsomag, kemény 999 forintért, annyira megéri az árát, hogy muszáj volt többet venni. A Hydreane Legere amúgy is a kedvenc hidratálom, 60 ml van a 4 csomagban, ebből a krémből 40 ml 4000 forint körül van, tehát a 4 csomag ára, már ezen megtérült. Az összesen 200 ml micellás víz, olyan 3000 forint körül van, erre jön még a 2000 forint körüli termál víz. Szóval, jó biznisz. Westend, Szervita tér, Ferenciek tere, ezekben a gyógyszertárakban még mindenhol van a csomagból, legalábbis pénteken volt. A Bioderma micellás víz  csak ráadás volt, imádom.
Yves Rocher: zabtejes sampon és Hydra vegetal arctisztító zselé. Az utóbbit, még nem próbáltam, az előbbi régi, jól bevált kedvenc. Mindkettő akciós volt, az arctisztítóra fel tudtam használni a képeslapos 40% kedvezmény. Meg kellett a törzsvásárlói ajándék, holt cukker táska, amit nemcsak bevásárláshoz fogok hordani, hanem napközben is, mert pont jó a mérete, jó hurcolni.
 Nailland: Csak a Flormar lemosóért mentem, mert Edina azt mondta, hogy nem szárítja a körömágyat, neki el is hiszem. Véletlenül megláttam a zöld neon glitteres China Glaze lakkot, el voltam veszve! A nagyon színes CG "Point me to the party" állandóan a körmeimre kerül, mert nyár van és borzasztó cuki, és a zöld is borzasztó cuki. És alig van nagyobb túlzás köröm fronton, mint a Dance Legend Danger, danger. Tűzpiros, meg WOW PRISM!!!
Müller: A Müllerben 355 forintért a legpuhább szemre való ecsetet lehet venni. Jó a mérete, akár keverőecsetként is lehet használni, de a színt is könnyű vele felvinni. Szemránckrémet is vettem, gondoltam nem pöcsölök és egyből a 60-75 közötti korosztálynak ajánlott kisimító formulával lepem meg magam, aztán meglátom mi történik. Sosem voltak még ennyire hidratálak a karikáim. :-P :-D

DM: Ki akartam próbálni a Szandra által reklámozott Fructis sampont, de aztán nem bírtam magam rávenni, hogy olyan sampont tegyek a kosaramba, amin nincs ott, hogy szilikon nélkül, de az instant hajápoló belefért a hajápolási filozófiámba, kipróbáltam: jó! Kedvenc naptej illatú tusi, meg a Balea repair und plege sampon, és még egy a kedvenc sminkszivacsomból. 
Készletfeltöltés kész!

Ti vettetek valami jót mostanság?


5 megjegyzés:

  1. csak 15ml-es a la roche krem, nem 60:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor megegyszer " 60 ml van a 4 csomagban" ... 4 csomag volt 4000 ft, 4 csomagban volt 60 ml, a 40 ml krem magaban 4000 ft, tehat mar ezen bejott boven a 4 csomag ara.
      Remelem.igy mar atment az uzenet...

      Törlés
  2. Upsz most néztem utána a Garnier samponnak és tényleg szilikont tartalmaz :-s. Most csalódtam, és hülyének is érzem magam, hogy miért nem olvastam utána. A zöld társát használtam eddig,de az nem tartalmaz szilikont, ezért bátram vettem le a polcról ezt is. Imádja a hajam. Könnyen kifésülhetővé tette, és nem lett szénaboglya fejem. A balzsamjával együtt használom. Na most ezek után agyalhatok, hogy térjek-e vissza a szilikonos termékekhez avagy ne?!?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En nem terek vissza a szilikonos samponra, mert vegre ott tartok, hogy egy heten egyszer eleg lenne mosni, mondjuk 2x szoktam, de szeretem, hogy nem lenne muszaj. Szilikonos samponnal meg 2 naponta zsirosnak lattam a hajtoveimet. Ez a mentes sampon- akarmillyen balzsam a vegekre rutin nagyon bejott nekem.

      Törlés
    2. Nekem szerencsére nincs ilyen problémám. 5-6 naponta elég lenne hajat mosnom, de valamiért maradok a heti kétszer-nél. Azért szoktam volt le, h egyel kevesebb kemikáliát használjak, ha már vannak ilyen termékek is.

      Törlés