2015. augusztus 25., kedd

Beauty blender koppintás

 A beauty blenderrel úgy voltam, hogy tökjó, meg minden, de sosem vágtam, mi kerül 25-30 dollárba egy sminkszivacsban. Az ára mindig visszatartott abban, hogy kipróbáljam, hiába zengte azt minden youtuber, meg írta minden blogger, hogy istenkirály, nem tudtak meggyőzni. A svájci youtuber Julia Graf kezdte el használni a videóiban az Ebelin sminkszivacsot, amit egy ideig nem lehetett nálunk kapni, de pár hónapja végre hozzánk is eljutott, olyan 1200-1400 forintba kerül. 
Nem fogok kertelni, imádom az Ebelin sminkszivacsot! Ennyike. Az összes alapozásra használt ecsetemtől megszabadultam, meg fogok szabadulni, mert sosem szeretnék mást használni erre a célra, mint az Ebelin sminkszivacs. Hihetetlen természetes eredményt lehet vele elérni, teljesen bőrszerű hatást ad. Könnyű használni, tényleg pikk-pakk kész vele az alapozás. Nem fogom kipróbálni a beauty blendert, mert ezer, egymillió százalékban elégedett vagyok ezzel a kis sminktojással. Annyi negatívumot tudok említeni, hogy rohadt nehéz teljesen tisztára kimosni. Mosom 2-3 percig, azt hiszem tiszta, de ha nagyon-nagyon erősen megnyomom még mindig ki tud belőle jönni alapozóval színezett víz. És nem szárad hamar sem, sőt lassan szárad.
 Az Ebelin márka a dm-ben kapható, a Body & Soul pedig a Müllerben. A Mülleres márkával is voltak jó tapasztalataim, így megvettem a sminktojást. Ez borzalmas. Kemény, még vizesen is. Tök rossz. Nem lehet szépen, egyenletesen eloszlatni a sminket vele. Rossz. Nincs mit ragozni. Ne költsetek rá, már nem tudom mennyit, de olyan ezres körül volt. Nem érte meg.

Száraz állapotban a két sminktojcsi kb. egyforma nagyságú, az igazi különbségek nedvesen jönnek ki. Az Ebelin jól megnő, puha és ruganyos lesz az állaga. A Mülleres cucc meg tök béna, kemény, semmit nem nő csurom vizesen sem. Az Ebelint annyira jó használni, általában az oldalát használom, miután felpöttyöztem az alapozót (Max Factor 3 in 1 Facefinity) a buksimra. Nagyjából 1 perc alatt el tudom oszlatni a pöttyöket, szép természetes lesz az eredmény. Mondjuk, ha vki a a teljes fedést szereti, annak nem jó ez az eszköz. Engem nem zavar, ha átlátszik egy-két kisebb bőrhiba. 

 Mülleres cucc vizesen, Ebelin vizesen, Ebelin szárazon.
 Ebelin szárazon, Ebelin vizesen, Mülleres cucc vizesen.
 Ebelin száraz és Ebelin vizes.
Ebelin vizes, Mülleres cucc vizes.

2 megjegyzés:

  1. Nálunk 1500 ft. Én is szerettem volna megvenni, de szerencsére sikerült leszoknom az alapozókról, így erre sem lesz már szükségem. De azért sajnálom, hogy nem tudtam megvenni. Lehet egyszer majd habiból kipróbálom, úgyis van még egy majdnem teli astor alapozóm x)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyáron én sem hordtam alapozót, csak bbkrémet vagy fényvédőt és púdert...viszont én imádom a Max Factor 3 in 1 alapozómat, nem szoknék le róla...

      Törlés