2016. január 30., szombat

China Glaze és Essence mani


Meg kell "mondanom", hogy iszonyatosan untatnak a kötelező körök egy-egy tesztnél, postnál. Úgy érzem, hogy elveszti minden egyediségét a bejegyzés, ha lefutom a kötelezőket és sokszor felesleges, mert néhányan nem olvasnak és van egy olyan érzés az emberben, hogy whatever, de tényleg. 
Van olyan, hogy iszonyatosan vágyom egy színre vagy egy hangulatra a körmeimen. Például most meg voltam halva a fémes csillogásért, igazából a China Glaze Millennium kellett volna, mert láttam egy új technikát a csíkozós körömlakkok orvoslására, de szegény Millenniumom annyira be van sűrűsödve, hogy csak nyomdázni tudok vele. Így, a China Glaze Gossip over gimlets került felhasználásra. Imádom, hogy ez az egyik legkevésbé szarakodós fémes lakkom. Hamar szárad és nem lesz csíkos, hanem lesz ez a majdnem fóliásan csillogó fémes felület, ami hát be kell ismerni, iszonyú szép és nagyon menő. Jól néz ki!!!

A másik lakk meg az Essence The Gel nevű ZSENIÁLIS lakkcsaládjának a fourteen Do you speak love? ...Aw, what a cute name! Annyira szép, annyit szenvedtem a fotózással. Fényviszonyonként eltérő színe van, de nagyon. Napsütésben cuki meggypiros, árnyékban meg van ez a túlérett meggy  színe, ami kicsit barnás, kicsit alvadt vér szerű. Olyan elegáns és felnőttes szín, nagyon nőies. 

Meggypiros és Vérpiros

Most ide muszáj leírnom, hogy az Essence nagyon elbaszarintotta, amikor, még nagyon régen kijött a The Gel lakkok elődjeivel, amik borzalmasan rosszak voltak és ráadásul, csodásan okosan pont áremeléssel is egybekötötték....Baromi amatőr és béna lépés volt, amin még mindig csak csodálkozni tudok. Szerintem, sokan elpártoltak a márkától, emiatt a fiaskó miatt és most meg, majdnem bénán néz ki, hogy írjuk mi bloggerek, hogy a The Gel lakkok tényleg, de tényleg nagyon jók. 


Kötelező körök:
CG Gossip over gimlets: fémes lakkokhoz hűen nagyon gyorsan szárad, két vékonyabb rétegben elég, nyomdázni nem lehet vele szerintem, hagyományos ecset. 
Essence Do you speak love?: egy közepes rétegben vagy kettő vékonyban jó, rohadt jó a szélesebb ecsete, zseléslakk szerűen fényesre szárad, eszméletlen szép, tartós is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése