2010. december 30., csütörtök

Új essence körömnyomda paletták?

Az egyik előző postomban írtam, hogy milyen jó lenne, ha lehetne olyan körömnyomda palettákat (lapocskákat) kapni, amelyek izgalmasabb mintákat tartalmaznak.
Elnézelődtem az Essence oldalán és mit vettem észre?


http://www.essence.eu/hu/termekek/koeroem/nail-art/product/2.html
Igen, ez a kép az Essence oldaláról van. Az előtérben a már ismert, virágos minták, de a háttérben a 3 új lapocska kockás, állatmintás és mindenféle tökjó mintás!!

Muszáj volt egy kicsit utánanézni, ezt találtam:
http://www.lacquerized.com/2010/08/new-essence-stampy-plates.html
Nagyon remélem, hogy hozzánk is hamarosan eljut!!!

17 megjegyzés:

 1. Szia, ezek már rég óta fent vannak, de én még sehol se láttam pedig kerestem :) Végül meguntam és most vettem konadtól ilyen egész körmös mintákat -már nem bírtam párduc meg zebramintás köröm nélkül :)- és annyira jók, szal remélem azért majd bejönnek ezek is és bővítem a készletet, mert azért a konad jóval drágább :)

  VálaszTörlés
 2. Én külföldi blogokat olvasva azt látom, hogy mostanában kezdték el árulni.
  Szóval remélem, hogy csak idő kérdése.:-)

  VálaszTörlés
 3. árulhatnák, mert olcsóbb mint a konad.. :) igaz nekem az alapkészletem onnan van, de gondolom ez se működik rosszabbul :)

  VálaszTörlés
 4. én már láttam ezeket..: )400-500 körül vannak ha jól emlékszem.

  VálaszTörlés
 5. ja amúgy most jöttem rá hogy lehet a régieket láttam.

  VálaszTörlés
 6. Hát én ezeket a pótlapokat vagy nem is tudomm hogy nevezzem már legalább egy hónapja látom a rossmannban. Szóval a jó hír hogy árulják, (számomra) a rossz meg az hogy az alapkészletet mindenhol elkapkodták :( Esetleg ha láttok budapesti rossmannban alapcsomagot megköszönném ha szólnátok :) és jóó a blog :)

  VálaszTörlés
 7. Froska: Kőszi szépen :-)
  Én a Szervita téri Rossmannba járok (Deák térhez közel), ott mindig van alapcsomag.

  VálaszTörlés
 8. Hát nálunk alig kapni ilyen Essence termékeket a DM-ben, igaz még csak most kezdték el nálunk forgalmazni őket, de nagyon kicsi a választék.
  Esetleg Rossmannban lehet ilyeneket kapni? Habár az van Dél-Komáromban...

  VálaszTörlés
 9. Marcsikaaa: Az Essence termékeket elsősorban Rossmannokban lehet kapni, a DM-ekben csak elvétve van. Ráadásul a nagyobb Rossmannokban sokkal többféle termékük kapható.

  Egyébként tegnap láttam, hogy az "én" Rossmannomban az alapcsomag már az újfajta lapocskával van, azon nemcsak virágok vannak, hanem csillagok, masni meg még nemtom mi, de nagyon jól néz ki!!

  VálaszTörlés
 10. És működik az ehhez kapható körömlakk? még nem vettem meg, de más körömlakkokkal egyáltalán nem jó:(

  VálaszTörlés
 11. Nagyon jól működik az ehhez kapható, speciális lakk.

  Igazából minden olyan lakk jó lenne, ami 1 rétegben tökéletesen fed, nem szárad nagyon lassan, de nem is szárad túl gyorsan.
  Csak sajnos Mo-on nem igazán vannak ilyen lakkok. :-(

  VálaszTörlés
 12. Nekem az volt a bajom, hogy nem tapadt rá a nyomdára a festék. HOlnap lehet veszek is lakkot, mert a Rossmannban már csak kettő volt ma..köszi szépen

  VálaszTörlés
 13. Az alapcsomag borítóján írja, hogy nem rányomni kell a festékre a kis gumis izét, hanem egy kicsit görgetve kell felszedni a festéket. A görgetős módszer, illetve, ha egy kicsit "keljfeljancsizol" a gumis kis izével sokat segít.

  VálaszTörlés
 14. ma megvettem a festéket, és már tényleg nem tudom mit csinálok rosszul:((( egyszerűen lehúzom, és nem marad a fém korongon a festék... ja és vettem egy korongot is, amin cseresznye rózsa, meg kínai jel van.

  VálaszTörlés
 15. oké, rájöttem én vagyok a béna. már sikerült:D

  VálaszTörlés
 16. Örülök:-) Jó szórakozást hozzá:-)

  VálaszTörlés
 17. :)))))) már csináltam is, rózsás, és nagyon szép lett.

  VálaszTörlés