2011. július 12., kedd

Essence You Rock! paletta

Teszt
Ezen a héten boltokba kerül a sokak által várva-várt You Rock! kollekció. (Én személy szerint a Holo kollekciót jobban vártam, meg az 50es évek ihlette kollekciót is nagyon vártam :-(
Még a bloggertalálkozón szereztem ezt a palettát. Tetszett az Urban Decay koppintás, meg első ránézésre a színek is, mert semleges és vidám színeket is tartalmaz.
A csomagolás a legnagyobb erőssége ennek a kis palettának, cuki, kompakt, van benne egy jó méretű tükör, a 6 szín mellé kapunk egy ecsetet, applikátort, meg egy szemcerkát.

Az ecset-applikátor kombó:
Applikátort "szívesen" alkalmazok, ha kevéssé pigmentált, nagyon poros szemfestékkel hoz össze a sors.
Ecset: igazából nem nagyon értem, hogy miért ilyen formájú és anyagú ecsetet kellett ehhez a palettához csomagolni. Ez inkább vmi krémes -szemfesték vagy zselés tus, esetleg rúzs, korrektor- felvitelére alkalmasabb, de itt tényleg nem látom értelmét.
Szemcerka: szerintem jó, füstös szemhez, elég tartós. Nem ez a legjobb, amit valaha próbáltam, de nem is a legrosszabb.
Szemfestékek:
Hmmm....Csalódás, azok után meg főleg, hogy olyan jó cuccai tudnak lenni az Essence-nek. Gondolok itt pl a Metallics kollekcióra, vagy a Holo krémes festékeire is.
Ezek porolnak, de nagyon, elég kemények, így nehéz felvenni a színt. Alapvetően, olyan szürkés tónusa van minden színnek (de lehet hülye vagyok:-). Ráadásul csillámosak is, a csillám meg szóródik. A sötétebb barna a legjobb szín ebben a palettában, míg a világos színek, főleg a kék és a rózsaszín egyértelműen nagyon gyengék. 
 Cuuuukiiii
Természetes fény
Direct sunlight
Ez a valóság!

Természetes fény
Alap nélkül, sok anyaggal.

Direct sunlight
Itt jól látszik, hogy a sötétbarna tényleg szép, ezért nem is kellett megküzdeni, de a többi színt előcsalogatni igaz kihívás volt. Talán a másik barna, ami még elég jó volt.

Gondolkodtam és arra jutottam, hogy jó ötlet lenne kipróbálni a Holo szemfestékeket alapként.
A fehér Holo alapra jött a rózsaszín.....inkább hagyjuk, még így is:-(

A Holo kékjére jött a kék...szerintem nagyon-nagyon szép így!
Összességében:
Az elgondolás tetszik, a csomagolás nagyon cuki, de ennek ellenére azt kell, hogy mondjam várakozáson alul teljesített a paletta.
Fesztiválsminket úgy tudok elképzelni vele, hogy a szemcerka alapnak a füstös szemhez, arra a két barna (türelmesebb emberkéknek a lila), highlighternek meg a sárga. Vagy vmi hasonló...Kár ezért a palettáért:-(




Ijesztegetlek benneteket a mai fejemmel, de beteszem, mert meg akarom mutatni, hogy a kék smink mennyire kiemeli a barna szemet. (Kolléganőm szerint "úristen, világít a szemed") Illetve használtam a You Rock! paletta szürkésbarnáit, meg egy kicsit a kéket is.
A barnákat kevertem és a mélyítővonal fölé illetve a külső v-be vittem fel, a kék az UD Preen shadow box kékje, a sötétkék megint Essence (Crazy about colour). A belső szemzugba került a You Rock! kékje, ha vki látja.....A többit meg most lusta vagyok beírni...



5 megjegyzés:

  1. Én ezért a palettáért nem vagyok nagyon oda, pedig sok bloggerinánál olvastam már róla. Viszont a sminked szép lett, az a Holo+kék dolog pedig brutális.:D Nagyon várom a You rock kollekciót, be akarok vásárolni lakkokból, a bázisból és ajakfilcekből.:)

    VálaszTörlés
  2. Ugye mennyire eszméletlen-brutális-gyönyörű lett a Holo+kék kombináció?! :-)
    Ma megnézem, hogy van e valahol You Rock!, mert a facebookon olvastam, hogy valaki már bevásárolt. Ajakfilc, bázis, lakk kell-kell-kell! :-)

    VálaszTörlés
  3. nem vagy hülye :D szerintem is szürke tónusúak .... ( vagy akkor mindketten azok vagyunk).. nekem csalódás volt ez a paletta :S

    VálaszTörlés
  4. Megnyugodtam, mert ha esetleg hülye is lennék, legalább nem egyedül :-D

    VálaszTörlés