2011. július 13., szerda

You Rock!-ot vettem :-P

Az Essence facebook oldalán olvastam, hogy vannak olyan üzletek, ahol már van You Rock! . Én ezeket az Oktogonnál lévő Rossmannban vettem.

A 2 Chanel hasonmás körömlakk, bázis, a két ajakfilc.

05 Speed of light blue, 02 Love, peace and purple körömlakkok 399 ft, bázis 699 ft, ajakfilcek 599 ft (ha jól emlékszem az árakra)

A mintákat sikeresen felcseréltem
A világosabbat használtam ma, egyelőre annyit tudok mondani róla, hogy az ivást kibírja, a szendóevést már nem. Szokásos kopás: először az ajkak közepéről tűnik el, a körvonal megmarad. Alapvetően mindkét szín haloványka, de nagyon jól építhető.

A bázisról nem tudok semmit mondani, csak azt hogy egy kicsit fényes és nem parfüm illatú ez sem, a többi bázishoz hasonlóan.

A két körömlakk: világos pasztellkék kék mikrocsillámokkal, barnás-szürkék lila lila csillámokkal. Mindkettő Chanel koppintás, a kék a Riva, a lilás meg a Paradoxal szinte tökéletes mása.
Egy rétegben a minták.
Átveszek képet innen és innen, hogy ti is figyizzétek meg, hogy tényleg egyformák.

A két bal oldali ujjon Chanel, két jobb oldali ujjon Essence. (Monnyuk én a Chanelt vmennyivel szebbnek látom, de nem olyan juj de nagy a különbség.)
Chanel a középső és a kis ujjon, Essence a mutató és a gyűrűsujjon. (Én az Essence lakkját, kb egy hangya kukacnyival világosabbnak látom, de cserébe legalább nem buborékos.)

Ti mit terveztek beszerezni?

10 megjegyzés:

  1. Én a bázist és a világosabb ajakfilcet tervezem venni. A lakkokkal az a baj hogy tartok tőle hogy minimum 3 réteg kellene belőlük...de majd ha lesz tapasztalatod velük akkor írhatnál róla :) köszi :)

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon meg lennék lepve, ha kellene a 3. réteg. A német csajok 2 réteget írnak és én, bár csak a lábkörmeimen próbáltam, szintén csak ennyit használtam.
    A német képeken 2 réteg van :-)

    VálaszTörlés
  3. Ja és valahol olvastam, hogy a rózsaszín, meg 1 rétegben fed, de mindenképpen lesz kép :-D ha kipróbáltam kicsit jobban. :-D

    VálaszTörlés
  4. Nekem már 3 körömlakk meg van,tudok nyilatkozni. :))
    A lilás 2 rétegben fed,a rózsaszín tényleg egyben,nekem az a kedvencem.Harmadik színem ez a kék,azt csak egy körmön próbáltam,de ott is elég a 2 réteg. Szerintem nagyon megérik az árukat.

    VálaszTörlés
  5. Jucii Köszi nagyon-nagyon!!! :-)

    VálaszTörlés
  6. Hú már annyira várom, hogy nálunk is kinn legyenek. Azt hiszem később be is ugrok a drogériákba.:D Nekem szintén bázisra, ajakfilcre és 1-2 lakkra fáj a fogam.:)

    VálaszTörlés
  7. ó ez nagyon jó hír! Nem olvastam utána egyébként, ez csak az én félelmem volt hogy kell a 3 réteg, mert az ilyen pasztell lakkoktól tartok egy kicsit. De most megnyugtattatok, már csak döntenem kell hogy melyik színt vegyem meg :)

    VálaszTörlés
  8. Kipróbáltam normálisan elég a két réteg. :-) Sőt igazáből egy vastagabb réteg ill. két vékonyabb réteg az elég:-)

    VálaszTörlés
  9. Két naponta járok Rossmannba ezért a lakkért, ma is bemegyek hátha.... :) érdekes módon mindig ez az egy van lefosztva!

    VálaszTörlés
  10. Nem tudom, hol vagy, de ha Bp-en, akkor az újpesti (Központ) Rossmannban van minden

    VálaszTörlés