2011. augusztus 15., hétfő

Ebay-en garázdálkodtam...

Nem jó, nem jó dolog a pénztárcámnak. De muszáj volt, igen sajnos MUSZÁJ. :-(
Ezeket vettem az ebay-en :-(

A BBkrémek kb drogériás méretek 30 ill. 20 ml, a csokis maszk meg valami hatalmas 150 ml....


Clean & Clear olajfelitató film, ingyenes szállítással együtt 60 szor 2 lapocska, 4,79 USD, ami szerintem így olcsóbbra jön ki, mintha itthon akármilyen hasonló cuccost vennénk. Arról nem beszélve, hogy kb ezerszer jobb, nem piszkálja a sminket a kicsike. Innén van.

Zamian csokis-aranyos (cuki, édi-bédi) maszk: ezt eredetileg a bbkrem.hu-ról akartam, most rögtön, de azonnal megvenni. De nem volt készleten, így ezt is az ebay-ről vettem meg, így mindennel együtt kb fele annyiba került. Ettől az eladótól vettem. A Skin79 mini készletet is, mert a Hot Pink BBkrémet minden körülmények között ki akartam próbálni.

Mivel rendkívül határozott voltam, elolvasgattam kb. egy milliárd tesztet BBkrém ügyben, és a kb. egy milliárd teszt után sem tudtam, hogy melyik mellett kötelezném el magam teljesen. Ezért kra örültem, amikor megláttam, hogy ennél  az eladónál vannak kis méretben is azok a BBkrémek, amelyek esélyesek voltak. Missha Perfect Cover 23-as árnyalatban, jó erős napfényvédelemmel és a Lioele Beyond the Solution, amit azér' vettem meg, mer' úgy voltam vele, hogy hetet egy csapásra és letudom a téli BBkrémet is.
Plusz még kaptam 2 BBkrém mintát is, szóval BBkrém ügyileg el vagyok rendezve egy időre....

Holnaptól neki megyek  a BBkrémeknek, mint a borjú az új kapunak...:-D
(Egyébként 4én rendeltem és ma de előtt érkeztek meg, két hétvégével számolva, Dél-Koreából ide, szerintem nem rossz és nagyon pikk-pakkul be voltak csomagolva!)


Ti szoktatok az ebayről rendelni?
BBkrém tapasztalatok?
Melyiket próbáljam ki először?? 

Ps: kérésre visszaállítottam a kommentelést, de én befejeztem a témát...

40 megjegyzés:

  1. Én is bellogirltől rendeltem egy BB krémet, a Signature-t, a kisebb kiszerelést. Most a Skinfood Aloe-ra pályázom. :D

    VálaszTörlés
  2. És jó a Signature? Kibarnultál belőle vagy nem jó és azért szeretnél váltani? Vagy csak simán olyan vagy mint én, hogy szeretsz kipróbálni új dolgokat?
    Juj bocsi a sok kérdésért:-)

    VálaszTörlés
  3. Pont tegnap rendeltem meg a 4-es mini szettet. Kíváncsi vagyok milyen lesz és mikorra ér ide.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon koszi a tippet,nyaralas utan azt hiszem,korul fogok nezni!Addig is varom a teszteket!:)

    VálaszTörlés
  5. Én is így jártam az ebay-el... annyi minden van, hogy hihetetlen! :D Na meg persze tök olcsón... Ezt a kis szettet én is megrendeltem, azt a Diamond Pearlt nehogy felkend, mert csillog, mint az állat :D Azt hittem, hogy csak fényes lesz, de nem, csillámos! :S A Missha-t is megrendeltem, próbálgatom őket, eddig mindegyik tetszik, már nem is használok kb alapozót... :)
    Ha kérhetem, a Liole-val kezd! :)

    Puszi

    VálaszTörlés
  6. És ez a csokis maszk is eredeti? Csak mert csodálkozom, hogy ennyivel olcsóbb (bár nem teljesen hihetetlen...), mintha itthon vetted volna.
    Én is meg akarnám venni, szóval minden infó számít. :D

    VálaszTörlés
  7. Évi: amennyire kipróbáltam eredeti. Szaga olyan, mint amilyennek kell lennie (előzetes olvasási élmények alapján), úgy néz ki, ahogy ki kell néznie, nemcsak a csomagolás, hanem maga a cucc is, barna pici arany csillámokkal, a hatása is olyan eddig (1szer próbáltuk a tesóval). Röviden: eredeti szerintem. Ne felejtsd el, hogy egyrészt ott van az áfa, a kereskedő nyeresége, plusz a szállítási költséget is hozzávettem. A bbkrém oldalon, ezres körül van a szállítás, maga a krém 2900 forint, így jön ki a 4 ezer, ebay-ről 2100 ft volt szállítással együtt.

    Dina drága: A Diamondot kipróbáltam a kezemen, és tényleg fertelmesen csillámos, még highlighternek sem használnám. Max dekoltázson tudom elképzelni vmi nyári bulira :-D
    Végül a Missha Perfect Coverrel kezdtem, mert az a legsötétebb és most eléggé le vagyok barnulva.

    VálaszTörlés
  8. És ma megérkezett az EcoTools ecsetkészletem, 4 arcra való ecsetke:-) 10 dolcsi volt

    VálaszTörlés
  9. Hmm, akkor lehet hogy én is megpróbálom innen megrendelni :) Köszi a választ!!! :)

    VálaszTörlés
  10. Szió! Barangolás közben akadtam az oldalra és mivel már BB krémeket viszonylag régóta használok, gondoltam, dobok egy commentet. :)

    Missha M Perfect Cover BB cream (No. 21): az elején nagyon szerettem, a színe tökéletes volt és a textúráját is imádtam. Fedésileg közepes. Könnyű volt eldolgozni és nem mászkált. Viszont hosszabb, rendszeres használat alatt kiszárította a bőröm, pedig hidratálót mindig használtam alatta. Mikor elkezdtem hámlani tőle, félretettem. :( Párszor próbálkoztam vele megint, de a hatás mindig ugyanaz lett egy idő után, így lemondtam róla. Alkalmanként okés, hosszabb távon nekem nem jött be.

    Misshának még próbáltam a Vita(matte) és a Signature családját - a Vita tényleg szépen mattító, de cserébe úgy néztem ki, mint egy zombi. A Signature meg semmi extrát nem adott, a Perfect Cover jobban bejött. Mivel viszonylag világos bőröm van, így szerencsére az árnyalatokkal nem volt gond.

    Etude House Precious Mineral (No.1): tetszeni tetszett, pl a textúrája tök jó, selymes és az illata is finom... egészen addig lelkesedtem, míg magamra nem kentem. Olyan fényes lett tőle az arcom és a homlokom, hogy már azt vártam, mikor világítok. Brrr.

    Az Etude-nak kipróbáltam még a Pearl cuccosát, de az is túl fényes volt. :/

    Skin79 Hot pink Super3 Triple Function: szerelem első látásra. És használatra is. :) Szépen fed, de nem tökéletesen - a pórusokat gyönyörűen elfedi és nálam ez volt a döntő. (bőrhibákban mondjuk már nem lennék ilyen biztos.) Felvinni könnyű (minimális mennyiség is elég a kívánt hatás eléréséhez), a bőröm szereti, egész nap kitart. Nem leszek tőle fényes, de az 'üde hatás' mégis látszik. Hatalmas plusz pont, hogy nem pattogzom ki tőle rendszeres használat alatt sem! :D

    Az Oriental Gold családot is próbáltam, télen azt valahogy jobban szereti a bőröm. Érzésre talán jobban hidratál/kímélőbbnek tűnik.

    Jelenleg a Lioele pár darabjával szemezek, de mivel a Skin79 darabjai bejöttek hosszú távon, nem érzek erős késztetést kipróbálni mást.

    Majd. Egyszer. :)

    Eni

    VálaszTörlés
  11. Kedves Eni! Köszi a kommentet, nagyon jó még egy tapasztalattal gazdagodni. Köszi, hogy megosztottad.
    Én egyelőre összesen 1 alkalommal használtam a Missha Perfect Covert, eddig tetszik. Nagyon várom, hogy legyenek hosszabb távú tapasztalataim:-)

    VálaszTörlés
  12. Szia! A magyar bbkrémes oldalon direkt felhívják a figyelmet arra, h ne rendeljünk ebayról, mert hamisítvány, stb. Több magyar blogger is ugyanezt írta, h ne rendeljünk, mert nem tudhatjuk, h mit kenünk magunkra. Te hogy mertél rendelni? Utánanéztél, h nem hamisítvány-e?
    Igazából örülök, h úgymond szembementél ezzel, mert csöppet álszentnek érzem ezt. Én is ebayról tervezek rendelni, amit kinéztem ráadásul free shippinges, ami állítólag tuti hamisítvány.

    VálaszTörlés
  13. Névtelen: (Betty bocsi, hogy belekotyogok :)) Valószínű ebay-en is vannak hamisítványok, ezért kell óvatosnak lenni, hogy honnan vesszük a dolgainkat. A BB krémeimet én is ebay-ről rendeltem, és eredeti minden. Hosszas utánajárás után rendeltem ettől az eladótól: rubyruby76 http://myworld.ebay.com/rubyruby76/&_trksid=p3984.m1439.l2754

    Elolvastam pár fórumot, és egyértelműen őt ajánlották. Na meg ez a videó is közrejátszott: http://www.youtube.com/watch?v=nFNIYtFrk5k :)
    Neki azért hiszek :D
    Valószínű egyébként, hogy nem csak ő árul eredeti cuccokat, ezért kell megnézni az értékeléseket, mióta eladó, mennyire igényes az oldala, stb. Ez nálam mind-mind szempont a vásárlásnál. Kérdezz tőle nyugodtan, kérd meg, hogy küldjön képet arról a dologról, amit meg akarsz venni, ha nem teszi, fordulhatsz az ebay-hez is. Egyébként veszteni valód majdnem hogy nincsen, mert visszaküldheted a terméket, és köteles visszatéríteni a vételárat is az eladó, ha nem vagy elégedett a termékkel. :)

    VálaszTörlés
  14. A free shippingnek nincs köze ahhoz, hogy valami hamisítvány-e vagy sem, ez egy eladói fogás, ilyenkor beleszámolják a vételárba a szállítást. A másik "trükk", ha valamit pl. 0.99-ért listáznak, de a szállítása magasabb - ilyenkor meg a vételárat teszik a szállításba. Összességében mindkettő kb. ugyanoda jön ki, mintha rendesen kiírnák mindkettő árát. Egyébként a Távol-Keleten (Koreát nem tudom, de Hong Kongban biztosan) nincsenek olyan horrorisztikus postai díjszabások, mint nálunk, főleg ha apróbb dologról van szó.

    Én is a negatív-semleges visszajelzések átbogarászását javaslom, ha csak egyvalaki írja, hogy a termék hamis, akkor az felejtős, még akkor is, ha netán nincs is igaza. A másik, ha a listázást priváttá teszik, és így a visszajelzésből utólag nem derül ki, hogy milyen termékről volt szó, akkor is inkább keresek másik eladót.

    Amúgy ha meg tudnám venni személyesen, előre kipróbálva, akkor nem sajnálnám az árkülönbözetet, de így látatlanban nem szívesen kezdenék kapásból 6-7000 Ft kiadással.

    VálaszTörlés
  15. Kedves Névtelen (Dina köszi és a jövőben is csak nyugodtan:-) Én merek ebay-ről rendelni, mert szerintem én betartom az alapszabályokat. Rengeteg eladása legyen, abból a termékből is, amit venni akarok, legyen 100% körüli mutatója. Át kell olvasni, hogy miért kapott negatív visszajelzést, ha pl azért, mert kihagyott valamit a csomagból combined shippingnél, akkor nem rendelek 1nél több dolgot, ha azért mert vki az írta, hogy hamisítvány, akkor meg nem rendelek semmit. Pozitív dolog, ha valahol ajánlják az eladót pl a BBkrémeket bellogirltől rendeltem, akit több nem magyar blogon is ajánlottak. Ezen kívül az is segített, hogy nem volt még rossz tapasztalatom semmivel, amit az ebay-ről rendeltem.
    Másrészt meg szerintem a magyar forgalmazó is ugyanazzal a gyárral lehet kapcsolatban, mint az ebay eladók. Szerintem. De lehet hogy nem is a gyárral, hanem egy nagykereskedővel vannak kapcsolatban. Én is egy kicsit álszentnek érzem ezt a csak onnan rendeljünk témát. Mert amíg a magyar forgalmazó konkrétan nincs ott a gyártásnál, hanem csak megveszi vkitől a cuccot...

    VálaszTörlés
  16. Szia!

    Biztosítással kérted a csomagot?:)

    Előre is köszi a választ!
    Brigi

    VálaszTörlés
  17. Nem...ahol volt ingyenes szállítás, ott azzal kértem.
    De paypal-lal fizettem mindet, ez plusz biztonságot ad, mert ha mégis eltűnik valami és esetleg az eladó kekeckedne, akkor a paypal segít visszaszerezni a pénzed. Onnantól meg majd az eladó és a paypal leboxolja, de ez már bennünket nem érint:-)

    VálaszTörlés
  18. Lányok, köszönöm a megerősítést. Mint írtam, szerintem is álszentség az, ami olvasható a magyar bb krém oldalon... Még nyomatékosítják is, hogy vigyázz mit kensz az arcodra, meg a free shipping hamisítvány, stb. Nem tetszett ez nekem, szóval már akmi olvasható a magyar bb krém oldalon... Még nyomatékosítják is, hogy vigyázz mit kensz az arcodra, meg a free shipping hamisítvány, kor elhatároztam, h tőlük én nem vásárolok. Annyira meghoztad amúgy a kedvem, h délelőtt én is rendeltem, a Skinfoodot, ezt néztem már ki magamnak régebben is. Lehet, h lesz még más is, egyelőre csak ez.
    Dinamo és még a bejegyzésed előtt rendeltem és ugyanettől az eladótól. :) Most örülök, h megerősítettél. :)
    Amúgy én nem rendeltem még eddig túl sok dolgot ebayról, szóval nincsenek ilyen irányú tapasztalataim. De ha esetleg tudtok valamilyen ecsetszettet jó áron, szívesen venném. :)
    Üdv. Ildi

    VálaszTörlés
  19. az ecoTool ecsetkészletedet és az blotter papírt bemutatod majd egy teszt keretében? :-)

    VálaszTörlés
  20. Lányok, kicsit jobban meg kellene válogatnotok a szavaitokat, és ne oltsátok sem egymást, sem az olvasókat, pláne ne állítsatok valótlanságot! A bbkrem.hu oldalon a következő található:

    "A sokmillió eladott BB Krém a hamisítók figyelmét is felkeltette, nagyon kell vigyázni az eredeti koreaira hasonlító, de gyenge minőségű utánzatokkal. A gyanúsan olcsó termékektől óvakodni kell, mert többnyire hamisítványok, vagy lejárt/hamarosan lejáró szavatosságú termékek. Különösen a hongkongi, kínai, ingyenes szállítást kínáló eladóknál kell óvatosnak lenni, mivel az eredeti terméket szállítással együtt lehetetlen 3-4eFt-ért értékesíteni. Az általunk forgalmazott eredeti BB Krémeket KIZÁRÓLAG Koreából importáljuk, ügyelve a szavatossági időre is! Figyelem! A legtöbb márka a lejárat időpontját jelöli a csomagoláson, de pl. a MISSHA a gyártási dátumot tünteti fel (3év szavatosság)!"

    Én ebben nem látom azokat a sorokat, amiket Ti említetek, egyrészt felhívja a figyelmet arra, hogy mitől óvakodjatok ("hongkongi, kínai, ingyenes szállítást kínáló eladóknál kell óvatosnak lenni"), másrészt elmondja, hogy mi honnan szerezzük be a krémeket.

    Semmi akadálya annak, hogy valaki az ebayen vásároljon, én magam is segítettem már nem egy lánynak, aki utána nem tőlünk vette meg, nem hiszem hogy bárki is kapott volna ilyenkor számonkérő levelet...

    Mindig azt felejtitek el, hogy MINDEN ami import termék, az a legális itthoni kereskedelemben drágább lesz, hiszen vám és áfa terheli. Amit az ebayen megvesztek, arra mindezek nem jönnek rá.
    Én is vásárolok ebayen, nem hogy nem ítélek el senkit emiatt, ajánlom is mindenkinek, csak körültekintőnek kell lenni.

    Aki meg jobban bízik a mi tanácsunkban, és magyarul, belföldön szeretné intézni a vásárlást, esetleg élne azzal, hogy mi a közösen (az én segítségemmel) kiválasztott BB krémre garanciát adunk, tehát ha nem válik be, visszavesszük a krémet, azt várjuk szeretettel, mind a webshopban, mind pedig a viszonteladóknál!

    Szép napot Mindenkinek!
    Andi

    VálaszTörlés
  21. BBAndi Ne haragudj meg, de hol van valótlan állítás? Szerintem egyértelműen csak annyi történt, hogy "elhangzottak" érvek az ebay-ről történő rendelés mellett. Semmi más nem történt.
    Másrészt még az elején írtam, azt amit most te, hogy az esetleges magyar árak azért magasabbak, mert pl. áfa is van.
    Abban is egyet értünk, hogy nagyon körültekintőnek kell lenni, de éppen ezért is volt felsorolás, hogy mire kell figyelni az ebay-es vásárlásnál.

    VálaszTörlés
  22. Ildi az Ecotools nagyon olcsó az ebay-en, azt érdemes megnézni. Nagyon természetbarát, meg cruelty free. Részben újrahasznosított anyagokból készült és ha jól emlékszem, akkor a bevételből is utalnak valamennyit egy alapítványnak. Szóval nagyon mindenbarát:-)
    Lesz majd teszt:-)

    VálaszTörlés
  23. Az hogy álszentnek nevezitek a figyelmeztetést, és hogy a szövegkörnyezetből kiemelitek azt a részt, hogy az ingyenes szállítás egyenlő a hamisítvánnyal, azt hiszem kimeríti a valótlanságot...

    VálaszTörlés
  24. Szerintem nem meríti ki. Egyszerűen szövegértelmezési kérdés. Egy nem művészi igényességgel elkészített írott tartalmat könnyű nem úgy felfogni, ahogy azt az író eredetileg szánta. Lehet, hogy ti jószándékkal figyelmeztetésnek írtátok, de mint látható van olyan emberke, aki egyszerű pr szövegként fogadta be.

    VálaszTörlés
  25. Ezen szerintem ne nyissunk vitát, amit ide leírsz, azzal befolyásolod az olvasóidat, akik nyilván adnak a véleményedre, ezért olvasnak :-)
    Ezért kell vigyázni, mit írsz...

    Ha meg pr szöveg lenne, nem segítenék azoknak, akik utána az ebayen vásárolnak, pedig a kommentelőid között is van ilyen, és egyik sem lett számonkérve sőt, ha újra segítség kell, azt is meg fogják kapni.

    VálaszTörlés
  26. Nagyon köszönöm, az olvasóim nevében is, hogy ennyire lelkes vagy a BBkrém missziót tekintve.

    VálaszTörlés
  27. Nekem tetszett a Signature, csak a kis adag gyorsan elfogyott és szeretnék kísérletezni. :3

    VálaszTörlés
  28. Sziasztok Lányok!
    Egy kicsit ludasnak érzem magam, mert azt hiszem, h én indítottam el ezt a vitát. Nem akartam ebből civakodást semmiképpen. De bettynovának kell igazat adnom, mert szövegértelmezésről van szó tulajdonképpen. Abszolút így jött le nekem az egész, ahogy írtátok, sőt, néhány magyar blogger is ugyanezt képviseli. (mondjuk ezeknek a bloggereknek van kedvezménykuponkódjuk...) Nagyon kockázatos ha ebayről vásárolsz, miért is tennéd, hisz a magyar forgalmazónál is ugyanannyiba kerül mintha egy külföldi webshopból vennéd? (nem ebay, webshop)
    Elég megtévesztő a szöveg, de persze ebből élünk, én mindenesetre örülök, h arról is szó van, h kitől érdemes vásárolni és ki az, akit kerüljünk inkább.
    Üdv. Ildi

    VálaszTörlés
  29. Ó de jó megint lehet kommentelni :-)

    Ildi, nem azzal van a baj, hogy megosztjátok egymással az ebayes tapasztalatokat.
    Lehet eredeti MAC termékeket venni ebayen? Lehet. Kb a fellelhető termékek 5%-a eredeti. Ha azt valaki kifogja, még akár jó vásárt is csinál.
    A BB krémekkel, és eleve a dél-koreai kozmetikumokkal ugyanez a helyzet, óriási mértékben hamisítják. Körültekintőnek kell lenni, és nem a hazai forgalmazót szidni, hogy erre felhívja a figyelmet.

    Most is azt írod, hogy "megtévesztő a szöveg, de persze ebből élünk...". Értelmezni kellene az olvasottakat, és nem kiragadott félmondatok alapján feltételezni, és félreértelmezni.

    A bloggerek egyébként nem kapnak juttatást a kedvezménykuponjuk után, úgyhogy nincs érdekükben hazudni.

    Én véletlenül sem szeretnék "civakodást", mindenki vásároljon ott, ahol akar, de ehhez szerintem nincs szükség a hazai forgalmazó befeketítésére.
    Mert ugyanígy mondhatná valaki azt is, hogy bettynova jutalékot kap bellogirltől.
    Ugye hogy így már nevetséges ez az egész?

    VálaszTörlés
  30. Sziasztok! Én épp most mérgelődöm, barátnőmtől kaptam egy Skinfood Aloe bb krémet és azt látom a hátulján, h 110627... A bb krém honlapon azt írják, h legtöbbször a lejárati időt tünteti fel, a missha kivétel. Természetesen ebayes termék...
    Nem merem kipróbálni, még nem jövök rá, h ez mit jelöl most. Ha esetleg biztosan tudjátok, mert nektek is van ilyen krémetek, írjátok meg légyszíves.
    Köszönöm, Petra

    VálaszTörlés
  31. Gyártási dátum lesz megnéztem Neked, használd nyugodtan :-)

    VálaszTörlés
  32. Köszönöm szépen Hexi a segítséget! Persze ajándék lónak ne nézd a fogát, de én mégsem mertem kipróbálni, volt is sértődés, h nem bíztam meg a barátnőben. De valamiért csak az járt a fejemben, h azt olvastam, h csak a Misha tünteti fel a gyártási időt. Köszi mégegyszer!
    Petra

    VálaszTörlés
  33. Szívesen :-)
    Az a baj, hogy kavarnak vele. A Missha pl. mindig is a gyártásit írta (eddig), a Skinfood már a gyártásit írja (korábban a lejáratot), a Skin79 meg fordítva, korábban írta a gyártásit, most a lejáratot. És pont a hamisítások miatt is rendszeresen szórakoznak ezzel a dologgal. Jobb biztosra menni, és megkérdezni :-)

    VálaszTörlés
  34. szia!

    én azt szeretném kérdezni, hogy neked melyik árnyalat van meg?:) mert én nem tudom eldönteni, hogy milyen legyen:S

    VálaszTörlés
  35. Rászántam magam és rendeltem egy Missha Perfect Cover-t. Koreából, ingyen postával, 20 ml és azt hiszem 1600 Ft volt.. Egy hét alatt ide ért, nagyon meglepődtem! :)
    Kétszer használtam idáig és nincs vele semmi problémám! Miből venni észre, ha hamis?
    Amúgy szerintem eredeti. Személy szerint nem hiszek ennek a marketing "dumának".. Nyilván sok költsége van, még MO-ra beszerzik a BB krémeket.. Koreában meg szerintem fillérekért meg lehet ezeket kapni!
    Amúgy mivel tenné tönkre a bőrömet, ha hamais lenne?? Valaki válaszoljon erre légyszi!

    VálaszTörlés
  36. Dia: szerintem a 21es a legtöbb európai embernek túl világos, szerintem kifejezetten olyan emberkéknek jó, akiknek VILÁGOS bőrük van. Főleg, ha nyáron lebarnulva is ezt szeretnéd használni, akkor a 23as a jobb választás. Nekem 23as van, de a barinőimnek is 23ast rendeltem, ők mindketten világosabb bőrűek nálam, a Vv szőke, kék szemű és rajta is teljesen jó, neki a sajátomból kétszer is kentem fel és jó volt. Szóval röviden: szerintem a 23as az európai szín, ha nem kifejezetten világos a bőröd. A téli fehérséget és a nyári barnaságot is lefedi.
    Timi: szerintem abból lehet észrevenni, hogy hamis: irritálja a bőröd, nem olyan illata van, mint kellene lennie (Jonhson and Johnson babakrém szerintem), nem olyan az állaga (elég sűrű, egyáltalán nem az a folyékony alapozó állag!) Ha megbízható eladótól rendelted (pl: bellogirl vagy rubyruby), akkor biztos, hogy nem hamis. Nemtom kitől rendelted, de én mindkét említett eladótól rendeltem, szerintem mindkettő eredeti. Ha hamis, akkor a bőrirritációtól mindenféle csúnyaságok lennének az arcodon, szerintem rögtön, ha érzékeny a bőröd. Nekem legalábbis rögtön viszket a fejem, ha valami olyan kerül rá, ami nem okés. De ez tényleg egyénfüggő.
    Bocs, hogy csak most, de remélem segített valamennyit...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi a választ! :) Nem volt semmi baj egyik krémmel se.. két különböző helyről rendeltem őket, de egyforma az állaguk, illatuk.

      Törlés
  37. Azóta sikerült rendelni egy Missha Perfect Covert (50 ml) is... De most a 23-as árnyalatot rendeltem és ez sokkal jobb az én bőrömhöz, a 21-es nagyon világos volt!
    Amúgy az új BB krémet rubyruby-tól rendeltem és 3700 Ft volt postával együtt!! És tuti eredeti! Nagyon megérte, mindenkinek ajánlom.. Azért elgondolkoztató, hogy ha itthon rendeltem volna meg az 6000 Ft plusz a posta..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a 23-as inkább illik az európai bőrszínhez, mint a 21-es, amit tényleg nagyon világos.
      Örülök, hogy bevált az ebayes rendelés neked is :-)
      Én bellogirltől jobban szeretek egyébként rendelni...direkt kipróbáltam rubyrubyt is, de nekem az lassabban ért ide és nem volt rajta annyi bubis fólia sem, mint a bellogirl-ös csomagban
      plusz bellogirl a múltkori rendelésemhez rengeteg mintát küldött és egy hidratáló textilmaszkot is :-) eszméletlen boybandes csomagolásban, imádtam :-D

      Törlés
  38. Rubyruby sem árul mindig eredeti BB-krémeket,vigyázzatok! A Missha-ról nem tudok nyilatkozni,mert azt (is)a magyarországi hivatalos forgalmazótól vettem.Viszont a Skin79-em más,mint a kecskeméti importőrtől vásárolt Skin79.
    Kétlem,hogy egy hivatalos forgalmazó,számlával,dobozzal stb. nem a valódit árulná,míg Rubyruby könnyebben megteheti ezt.(Ha reklamálok,legfeljebb refund-ot küld,és le van tudva.)
    Legyetek nagyon óvatosak,vizsgáljátok meg alaposasn az ebay-ről érkezett krémet.Az enyém krémesebb állagú,kicsit rózsaszínűbb arcon,és kevésbé intenzív az illata, mint az eredetié.

    VálaszTörlés