2011. augusztus 23., kedd

Körömlakkok...

Az úgy volt, hogy láttam Evinde, majd  Dina és most nem olyan rég a  Bikira lányok körömlakk kollekciós bejegyzését. Nekem is kedvem támadt, el is kezdtem, de mivel tök kupi volt a körömlakkjaim között így hamar elszállt a lelkesedésem. Azt hittem befotóztam az összes LA Colors meg Essie lakkom, erre találtam egy másik dobozban még párat mindkettőből, mit ne mondjak nem voltam boldog. De rendet tettem és ma be is fotóztam mindent. Ügyi vagyok!!!


Ilyen "guszta" légmentesen zárható dobozokban tárolom. Szép:-P
Essence nagyjából limitált kiadásonként befotózva.








LA Colors, Max Factor, OPI, Barry M.
Mac és Moyra
China Glaze
Miss Sporty, Catrice, Essence (I Love Berlin kiadás, amit nálunk végül nem lehetett kapni), Manhattan, She
Essence Bondi Beach, ezt már láttátok
Essie


Nagyjából olyan másfél év alatt jött össze ennyi lakk, azt hiszem mindegyiket legalább egyszer próbáltam (kivétel a twájlájtos). Szerintem látszik, hogy nem nagyon szeretem a sötét lakkokat, viszont van egy csomó kékes, zöldes meg lilás lakkom.

Ti is körömlakk mániások vagytok?

18 megjegyzés:

  1. Úúúú mennyi lakk :) Szép kis gyűjtemény! :)

    Én is imádom a lakkokat, de nekem csak 10-12 lakkom van, ebből ráadásul van alaplakk meg fedőlakk, meg erősítő, szóval színben nincs sok. :) Az az igazság, hogy kevés olyan lakkot találtam, amit tényleg sűrűn használnék, amik vannak, azokat meg ténylegesen használom is. De mindig megállok a lakkoknál, mostanában szerintem majd többször el fogok csábulni, mert a kedvenceim kifogyóban vannak épp, szóval pótolni kellene őket, illetve keresgélek majd újabbakat, frissítem egy kicsit ezt a kis szerény gyűjteményt. :D

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek!
    Nekem ugyan nincs ennyi, de ha érdekel, én is csináltam körömlakk leltárt:
    http://bankanita.blogspot.com/2011/08/koromlakkok-leltar.html

    VálaszTörlés
  3. Huu,én is durván az voltam,mindent összevásároltam,aztán nem is használtam. Nemrég eladtam egy csomót vaterán,meg odaadtam tesómnak,most úgy állok,hogy kevés van,venni kellene még. Ördögi kör. :D

    VálaszTörlés
  4. én is körömlakk mániás vagyok:)) jó sok van neked;)

    VálaszTörlés
  5. Évi: most nálam az alap meg fedőlakkok kimaradtak, de abból tényleg nincs sok és nem is fogok venni, mert el akarom használni, azt a párat ami van. Összesen talán 4-5 üveg van és tulajdonképp mindegyik a végét járja.
    Anika: akartam írni, hogy sikítson, aki kimaradt. Köszi a linket!!
    Jucii: én azt mondom, hogy ez igen elég sok, de ez már a ritkított verzió. Megfontolom nagyon-nagyon mielőtt bármit vennék és általában legalább 3-4 lakkot használok minden körömfestésnél:-)
    Catwalk_bitch: Örülök, hogy te is :-)

    VálaszTörlés
  6. Most számoltam meg ...100 lakkom van! JUJ!!! :-D

    makeupcakes: köszi :-)

    VálaszTörlés
  7. Huh szép gyűjtemény :) Vakon elcserélném az én 70 db körüli gyűjteményem :)))

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szuperek. Jó, hogy te is megcsináltad. Én is most csinálom épp kérésre a posztot.:D Az Essie lakkjaid tetszenek a legjobban.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  9. és még én hittem azt hogy nekem sok van...:D

    VálaszTörlés
  10. úúúú de szépek!! ezt az essiet merre lehet kapni és mennyiért?:)

    VálaszTörlés
  11. Dia: ebay...régebben volt a douglasben, de iszonyat drágán és béna színekben

    VálaszTörlés
  12. ahh de imádom az ilyen posztokat, még a végén én is kedvet kapok hozzá :) Amúgy igen, körömlakk mániás vagyok, de erősen visszafogom magam. Én nemrég szelektáltam egy jó nagyot úgyhogy most nem ilyen szép nagy a gyűjtemény. Persze megbántam...elfértek volna azok is a polcon :)

    VálaszTörlés
  13. Én is azt hittem,hogy nekem sok van,vagyis családtagok szeretik mondogatni,hogy "már megint lakkot vettél?":D Az essence limitáltak tetszenek a legjobban Bondi Beach:)

    VálaszTörlés
  14. jajj, azok az essence twinsek a mániáim:))
    bárcsak eljutna valahogy hozzám is!

    u.i. egy kérdésem lenne a nyereményjátékkal kapcsolatban: én a curacaora iratkoztam, de időközben már beszereztem, át tudnál írni a másikhoz? vagy már tök mindegy mert nincs sok esélyem annyi jelentkezés mellett:))

    VálaszTörlés
  15. China Glaze lakkokat merrefelé lehet találni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ebay vagy vmi webshop, de az enyémek ebayről vannak

      Törlés