2011. szeptember 21., szerda

Mibe fektessük a Glamour kuponunkat?

Ezt itt a kérdés....
Kora ősszel, persze nemcsak ez a kérdés, de azért  ez is egy fontos kérdés. 
Én szeretem valami olyan dologba fektetni a kupont, amit egyébként lehet, hogy drágálanék, de félpénzért okés. Néhány terméket ajánlok, amit érdemes kipróbálni szerintem.


1.
Első lépés: Ki-ki vérmérséklete szerint otthon magányosan, a DM előtt, a DM-ben, vagy egyéb tetszőleges helyen morzsoljon el néhány könnycseppet, mert BBkrémet nem lehet venni a kuponnal! :-( Garniert sem:-P
(Megjegyzés: Mióta BBkrémet használok nem használtam semmi más alapozót, szinte várom, hogy használhassam. Imádom!)
De, ennek ellenére tudok ajánlani egy jó alapozót, amit a kevert ill. olajos, esetleg problémás bőrű emberek nagyon szerethetnek.
Manhattan Powder Mat Make Up: Kifejezetten problémás bőrre kifejlesztett, bőrgyógyászatilag tesztelt és bőrgyógyászok által is ajánlott krémes állagú alapozó, ami mattit is.
Nem ül bele a pórusokba, szabályozza a kifényesedést, elég hosszantartó, közepes fedést biztosít. Egy hátránya van: a sűrű állaga miatt nehézkesebb felvitel. Egyezervalahányszáz forint kuponnal. 
(Ps.: Az első lépést a vagányabb lányok kihagyhatják, vagy ne mondják el senkinek....)

2.
Ajakfilc: Szinte minden drogériás márkának van! A Max Factoré szupertartós és a 07es korall árnyalat szép is. Az Astor ajakápolóval kombinálja, arra is érdemes egy pillantást vetni. Kuponnal max. 2000 Ft....

3.
Egy jó szempillaspirál: Folyóeszköz!!! Mióta a Max Factor Xperience spirálját használom, azóta ez lett a kedvencem, kiütötte a Clinique High Impactjét.

4.
Tartós rúzs: itt megint egy Max Factor cuccot ajánlanék, mégpedig az Elixir rúzst. Azt ígérik, hogy 7 nap alatt pihe-puha, szuper-hiper hidratált ajkaink lesznek tőle. Ezt bevallom, nem teszteltem le, mert 5 nap után teljes lelkifurkám lett, hogy a többi rúzsomat hanyagoltam. Szegények!
Annyit írnék erről a termékről, hogy igényes, ötletes és biztonságos a csomagolása. Kellemes az illata.
És ESZMÉLETLEN tartós a színe, de úgy, hogy nem szárítja az ajkakat, nem ül bele a ráncocskákba, nem matt, mind emellett abszolút divatos és hordható színekben kapható.

A tartósságát egy történettel szemléltetném: 35 fok, sokszázalékos pára, én, munka után. Muszáj volt enni egy fagyit. Finom volt! Nagyon! A tölcsért is megettem. Vúúúúúú! Gondoltam magamban, hogy biztos ki kell javítani a rúzsomat. Én egy olyan lány vagyok, aki mindig, szinte bármilyen körülmények között kijavítja! Igen. Vúúúúúú! Veszem elő a rúzst. Vúúúúúú! Veszem elő a tükröt. Vúúúúúú! És tök feleslegesen, mert a rúzsom eredeti állapotban volt. Meglepődtem, beleszerettem. 1500 pénz kuponnal.
Szinte biztos, hogy a 833 Rosewood valamelyik nővére jön majd velem haza....

Max Factor Elixir rúzs
 Rosewood és MAC Gem of Roses...hasonló, de nem ugyanaz.
Rosewood in action
 Telós kép: mintáztam a DM-ben, lekaptam az eredményt, csak mert! Angel Pink, English Rose, Firefly, Electric Pink valami, Burnt Caramel
homályzóna, de a színeket jól visszaadja...még nem döntöttem melyik kell, de valamelyik

Ti mibe fektetitek a kupont?

3 megjegyzés:

  1. Még nem biztos, hogy nem lesz valamilyen akció a Glamour napok tiszteletére a bbkrem.hu webshopban :-) De pszt! ;-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a rúzs színe! :)

    VálaszTörlés