2011. december 7., szerda

Az új kedvenc körömlakkom

Rengeteg körömlakk márkát kipróbáltam már, de most jött el azt hiszem, hogy megtaláltam az igazit!!!
Ő az én legújabb szerelmem, egyszerűen IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az Orly "Oui" nevű lakkját először Dinamo postjában láttam, az OPI It's my year nevű lakkjának hasonmásaként. Tetszett nekem az OPI lakk is, de a márkát annyira nem szeretem, arról nem beszélve, hogy Dina postjában nekem sokkal jobban bejött az Orly lakk, sokkal összetettebb és különlegesebb szerintem, mint az OPI színe.

Orly: Oui lakk!!! Limitált, a Holiday Soireé kollekcióban jött ki.





Lila lakk, arany fénnyel, arany csillámokkal, a fényektől függ, hogy melyik szín a dominánsabb, de szerintem mindenhogy csodaszép.
De nem is a színe nyűgözött le igazán, hanem a tartóssága. A képek a viselés 4. napján készültek, egy icipicit megkopott a lakk a köröm hegyén, de rengeteget használom a kezeimet és még hajat is mostam. Hajmosásnál minden lakk megadja magát, de ez kb. tökéletes maradt, ezen kívül gyorsan szárad, könnyű használni, nagyon jó a gumírozott kupak. Kb. 1600 forint volt, minden fillérjét megérte!! Imádom egyszerűen!!! A Perfect Nails Dohány utca 46. szám alatti üzletében vettem. (A Blaha közelében van, ha elindul az ember az Astoria felé, akkor a második -Klauzál utca- keresztutcán kell jobbra menni :-)

3 megjegyzés:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!! gyönyörű.

    VálaszTörlés
  2. utólag már bánom, hogy az It's my year van meg, és nem ez :( De azért annyira nem rossz az OPI :D
    Egyébként én az Orly márkával nagyon meg vagyok elégedve! :)
    Ja, és ne haragudj, hogy negatív hatással vagyok a pénztárcádra. :(
    :DDD

    VálaszTörlés
  3. Dina: Nincs hari :-D Az OPI lakk sem rossz, de tényleg ez tetszett jobban a postod után. Én is nagyon meg vagyok elégedve az Orlyval, két hajmosás után csak egy icipici helyen volt lepattogva a lakk és meglepően könnyen le tudtam mosni. Szerintem hiába rengeteg a 18 ml, simán el fogom használni :-)

    VálaszTörlés