2011. december 4., vasárnap

Vampires=love?

Mostanában meghalni sem volt időm, így passzol, hogy egy halhatatlanok inspirálta kollekcióból vásároltam be :-P :-D Monnyuk én nem szeretem a vámpírokat, én a vámpírvadászokkal vagyok!!
Kezdem azzal, hogy sikerült lehagyni a képről a parfőmöt, de azt is megvettem, mert megszaglásztam a dm-ben és magamra is fújtam, tök olyan illata van, mint az Angel-nek (Thierry Mugler ikonikus illata). Azt mondanám, hogy olyan 90%-ban ugyanaz, az Angel kicsit gyümölcsösebb, kicsit édesebb. 
Végül ezeket nem sikerült kihagyni a fotózásból:
 Gold old Buffy: Buffy a hősöm, erről a lakkról már olvashattatok nálam, meg kb. minden blogban, Buffy a kollekció sztárja :-) Buffyt vettem meg legelőször, egyébként milyen jó, hogy minden dm-ben és Rossmannban lehetett (lehet) kapni ezt a kollekciót, mert, most szombaton kb. az ötödik üzletben sikerült olyan állványt találni, ami nem volt teljesen lefosztva.
 The Dawn is Broken: Twilight :-P Ne tudom ti hogy vagytok vele, de én szétunatkoztam az agyamat a film alatt, egyedül Bella sminkje-maszkja tetszett. Le a kalappal a sminkesek előtt, tényleg úgy nézett ki a lány, hogy juj!!
 Paletta: ezt főleg a Buffy lakk szín miatt vettem meg, meg a tökjó csomagolás miatt. Annyira utazásbiztos!
A rózsaszínen kívül az összes színnek van körömlakk párja.

 A Buffy szín és a Metallics "Nothing else metals" palettájának legsötétebb színe. Itt nagyon különbözőnek néznek ki.
 Minták:

Ez lett a kedvenc színem, ezüst egy kicsi kékes fénnyel.

  Nothing else metals vs. Buffy
Nem örülök, hogy ennyire hasonlítanak!!! Nem azért nem, mert nem szép vagy valami, hanem mert jó lett volna ha úgy néz ki, amilyen a palettában!! Csalódás! Sokkal jobban örültem volna egy szép metál fényű sötét zöldnek, mint ennek a sötét alapon zöldes fényű színnek.
 Ha már a hasonlóságokról gondolkodtam, You Rock világosabb ajakfilc vs. Vámpíros 2-es tartós ajakszínező. Itt egyértelműen a Vámpíros győz, azért is, mert lehet alá ajakápolót tenni anélkül, hogy tönkretennénk a cuccot. Meg nem fog beszáradni sem.


A parfüm, a Buffy lakk = LOVE!

Ti mit vettetek meg ebből a kollekcióból? Csalódás, kedvenc?

4 megjegyzés:

  1. A Gold Old Buffy nagyon szép..
    Eddig elkerültem ezt a kollekciót, de az tényleg gyönyörű színű!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem megérdemelten a Buffy lakk a kollekció sztárja!! Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  3. Nekem a 2 lip stain van meg, mindkettővel nagyon megvagyok elégedve. Még a parfümön gondolkozom.........

    http://velvetfizz.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Ha szereted az édes illatokat, akkor lehet fog tetszeni. De ha tudod, akkor próbáld ki úgy, hogy a bőrödre fújod és hagyd rajta egy pár órát, így jön ki teljesen, hogy a te bőrödön milyen illata lesz. Nekem magamon jobban tetszett, mint simán kifújva :-)

    Megnézem a blogod :-)

    VálaszTörlés