2012. március 8., csütörtök

Catrice Peridot hasonmás?

Emlékszem, amikor kijött tavaly a Chanel Peridot színe, akkor ez volt a Szín, amit mindenki remélt, hogy több gyártó is másolni fog. A Catrice most 2012 tavaszára alkotta meg a saját változatát.


840: Genius in the bottle

Ez a kép adja legjobban vissza a valóságot.

Mikrócsillámok is vannak benne.

Szép.

Új ecset!! Sokkal rövidebb és sokkal szélesebb,  mint a régi Catrice lakkoknál. Lekerekített a vége. Én általában utálom ezt az ecsetformát, de ez meglepően könnyen kezelhető.

Remélem valamennyire látszik, hogy a körmön is megvan a színjátszó hatás.
Két réteg kellett, ebből a sűrűbb állagú lakkból a teljes fedéshez. Átlagos a száradási ideje, a tartósságról nem tudok mit mondani, mert ma este vettem.
Nem mondanám 100%-ban hasonlónak a Chane lakkal, mert az egyrészt nem ennyire sűrű, másrészt sokkal sárgásabb, sárgás-zöldesebb, mint ez. Ez kicsit sötétebb és melegebb árnyalatú, kicsit bronzosabb szerintem.

Google képkereső segített: 
Chanel Peridot 

Hasonmások
Itt még láthattok képeket a témában.

Egyébként ma a Müllerben akartam megnézegetni az Essence tavaszi szortimentjét, persze nem volt. Viszont a Wesselényi utcai Rossmannban kinn volt csaknem az összes új Catrice termék. (A Heidi Plum mono szép változata még nem volt kinn, de legalább már nincs kinn a régi, béna matt sem....A remény hal meg utoljára.)
Amik nagyon tetszettek:
A pirosítóból az új barackos árnyalat.
Az Ultimate Shine rúzsokból a 200-as Get the nudes paper!, ami rózsaszín, de egy gondolatnyi barackkal.
Az új mineral szemfesték monok közül a zöld és a taupe (szürkésbarna). Ezek nem azok a béna, kiszáradt, kemény, csak vizesen van vmi színe cuccok, hanem puhák és szárazon is pigmentáltak, gyönyörűek, de tényleg.
Itt a gyorsan feldobott manikűröm: Cotton Candy, Genius in the bottle, Essence körömnyomda. Mivel kapkodtam, így nem végeztem tiszta munkát, ezer bocsi.
A lakk egyébként 749 Ft-ba kerül.

7 megjegyzés:

  1. Őt már kinéztem magamnak én is :)
    De furi az ecsetkéje, kíváncsi vagyok, hogy boldogulok vele..

    VálaszTörlés
  2. A Douglas saját márkájú körömlakkjai között is van egy hasonmás. :)
    Nekem az eredeti van meg, a színe gyönyörű, de a minősége iszonyat ratyi, nem éri meg a 6000 Ft-ot. :( Lepattog 1 nap alatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én próbáltam csak az eredetit, nekem is hamar lepattogott, de igazából a hidegebb árnyalat nem állt annyira jól nekem. A Catrice hasonmás melegebb árnyalata szerintem több bőrtónushoz fog jobban kinézni, mint a Chanel eredeti sárgásabb színe.

      Törlés
    2. Szerintem nem mutatott rosszul, különleges a színe, de tény, hogy az üvegben jobban néz ki, mint felfestve. Mondjuk ha a minősége jobb lenne, biztos többet viselném, de így csak kiakadok tőle, hogy milyen hamar lejön. :(
      Mindenesetre szerintem én is befizetek a Catrice-re, szépnek néz ki és az ára is jóval barátibb :)

      Törlés
  3. A miss sporty lakkoknak van hasonló ecsete, de az sokkal robosztusabb ennél, ez sokkal könnyedebb és kezelhetőbb.

    VálaszTörlés
  4. Nem szoktam elcsábulni az olcsó sminkcuccok felé, nem mintha annyira felvetne a pénz, de nem szívesen kenek akármit magamra, főleg az arcomra. Nahát, tegnap a Müllerben megláttam az akciós Catrice pirosítókat, gyönyörű színük volt, vettem hát egyet. Itthon örültem, mint egy kismajom, mert nagyon szépen lehetett vele dolgozni, a színe csudaszép, és tized annyiba került mint a Clinique pirosítóm. Nem mostam le magamról, és egy fél óra múlva, ahogy belepillantottam a tükörbe, majdnem rosszul lettem, mert annyira tele lettem csalánkiütéssel, hogy arra tudtam gondolni, ezzel orvoshoz kell bizony menni. Aztán reggelre csak elmúlt, illetve halványodott, de még látszik azért. A pirosító a ludas, ez nem vitás, mert ma reggel kipróbáltam a könyökhajlatomban, és ott is olyan lett tőle....szóval óvatosan lányok. Én még így soha nem jártam semmivel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Clinique ha jól tudom, akkor illatanyag stb mentes. Lehetséges, hogy valamilyen illatanyagra vagy allergiás, így valóban jobb ha kerülöd azokat a termékeket, amiben van. De a drogériás termékek között is vannak "minden mentes" cuccok, de azoknál is érdemes akkor a tesztert vmilyen nem túl feltűnő helyre felkenve kipróbálni. Sajnálom, hogy így jártál. Nekem egyszer egy Avonos szempillaspiráltól dagadt be a szemem, azóta eszembe sem jut, hogy vegyek.

      Törlés