2012. március 7., szerda

Szufflé Catrice módra

Töredelmesen bevallom, hogy most a rózsaszín korszakomat élem. Mondjuk leginkább csak smink terén. 
A Catrice Hidden World limitát cuccait nézegettem már egy ideje, de mindig lebeszéltem magam, hogy túl csillámos, meg minden. De ez a vacak szemfesték szufflé, ebben a rózsaszínben, annyira beleette magát az agyamba, hogy muszáj voltam megvenni. 
Kezdem az elején :-) 
A csomagolással nem volna bajom, ha nem lenne elég szűk a kis tégely teteje, mert így nem igazán kényelmes, sem ecsettel (szerintem műszőr jó hozzá), sem ujjal, ez utóbbi nem is nagyon higiénikus. Egyébként jól elkészített darab lenne.
Felvitelkor jól viselkedik, nem darabos, nem tűnik el a szín, nem mondanám juj, de pigmentáltnak, de építhető és hamar szárad. A csillámok jó láthatóak felvitel után, nem hullanak. Ezt pozitívra értékelem.
Tartósság: na itt bukik a dolog. Lelőttem a poént, de a tartósság krémes szemfestékeknél a legfontosabb dolog nálam. Ha krémes szemfestéket használok nem akarok alá bázist kenni, legyen magától tartós. Szerintem nagy nem a krémre krém, általában ennek mászkálás a vége. Illetve így veszít a krémes szemfesték még egy ponton: a gyorsaság terén. Szóval sajnos nem tartós magától, de "normális" szemfestékkel nagyon jól tartósítható.
Összességében: nem venném meg újra, mert kb. 2 óra múlva már összegyűlt, elmászkált a szemhéjamon. Viszont gyönyörűszép  :-)
1000 ft volt egyébként, limitált kiadás.
Tetszik a csomagolás, tükörfényes, ami legeslegesegvégső esetben még jól jön.

Infók.

Ez adja vissza a legjobban, hogy milyen élőben. De mínusz, hogy olyan kis szűk a bemeneti nyílás. Sem ecsettel, sem ujjal nem az igazi.


Hab.

RÓZSASZÍN, arany csillámokkal.
 Engem a Sleek Rose Gold pirosítójára emlékeztet ez a szín, de a Rose Gold sokkal barackosabb, mint a Rosy&Cosy. Együtt meg pont olyan, mint amire vágytam :-)
Reggeli rohanós: Rosy&Cosy, Sleek Rose Gold pirosító, fekete tusvonal.
(a körmeimen az Essence Circus, Circus kiadásában megjelenet Cotton Candy lakk van)

9 megjegyzés:

  1. Szép színe van, pirosítónak nem tudod elhasználni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem simán lehet annak is használni, egyik barinőm is pont ugyanezt mondta :-)

      Törlés
  2. egyébként a reggeli rohanós sminkről este készítettem a képet, tehát por állagú vmivel tényleg tartós

    VálaszTörlés
  3. Én ebből a kollekcióból csak a piroísítóval találkoztam...örültem is neki, mert érdekelt, de ahogy kinyitottam a tesztert...rózsaszín takony állagú valami volt benne...nem tudom, hogy az eladásra szánt darab milyen, mert ezek után hagytam a francba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az a pirosító gusztustalan szerintem is. Felkentem a kezemre, nem nagyon volt színe, viszont tök foltos volt olyan 30 perc múlva és a minta széle meg egy éles csíkká vált...

      Törlés
  4. wooaaaa nagyon szép szewrintem :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is az jutott eszembe, hogy pirosítóként működhet-e, mert nagyon szép a színe.

    VálaszTörlés
  6. Sajna vettem pirositot hat ............... A borzalom nem jó szó rá. először foltos,,később ,,eltűnik,,,csak a széle marad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyanezt tapasztaltam, amikor kipróbáltam a kezemen...nagyon örültem, hogy nem dobtam rá ki egy forintot sem..

      Törlés