2012. június 5., kedd

Májusi kedvencek

 Jó régen írtam havi kedvencek bejegyzést és most sem kapkodtam el. De, végre voltak olyan termékek, amelyeket egész hónapban szívesen használtam.

CadeaVera Frissítő arctisztító hab: Normál és vegyes bőrre. Müller sajátmárkás cucc, borzasztóan olcsó (600 ft körül) és az árához képest, meg egyébként is nagyon jó. Jelenleg, ezt használom reggelenként, úgy húzza össze a pórusokat, hogy közben nem szárít, nem feszül tőle a bőröm. Friss és tiszta lesz az arcom, jól előkészíti a sminkeléshez.
Elf szempilla göndörítő kézi-készülék: Egész májusban jó gyerek voltam és minden hétköznap reggel képes voltam fél órával hamarabb kelni és full sminkben elindulni otthonról. Nagyon jó, hogy szempillát is göndörítek :-) Kinyitja a tekintetet, kb. 1 percet vesz igénybe a használata. Az elf honlapjáról olcsón beszerezhető, de igazából bármilyen drogériában lehet kapni, az elfes azért jó, mert sehol egy eldogozatlan szél, így nem töri, nem tépi a pillákat. 
Missha Signature BBkrém: Sokkal könnyebb az állaga, mint a Perfect Covernek, enyhébb az illata is, gyengébb a fedése is. Miért szeretem? Mert valahogy üdébb, élettel telibb az arcom tőle.
Essence Smokey eyes szempillaspirál: Fúj, de nem szerettem, amikor először kezdtem használni, de kb. 1 hónapra félretettem és most imádom. Szépen dúsít, jól megtartja a göndörített pillák ívét, tartós, nem pereg le, szipi-szuper. Az egyik WTF?, hogy miért vonták ki a forgalomból.....


Maybelline Coral Tonic rúzs: Az egyik legjobb drogériás árnyalat, nyárra, tavaszra abszolút kötelező darab.
Catrice Revoltaire kollekció Colour Bomb pirosító és rúzs: Szerelem volt első látásra, mindennap használtam vagy az egyiket, vagy a másikat, vagy mindkettőt. (Muszáj: miért van az, hogy a legjobb trendkiadásokat 3 üzletben, 3 percig lehet csak kapni?)
Essence Surfer Babe kollekció pirosító: Legszebb élénk rózsaszín pirosítóm, barna bőrön is jól érvényesül, kb 1ezerszer használtam és még mindig megvan a minta rajta. :-)
Essence szemöldökcerka 03 light brown árnyalat: Nicki Minaj mondta, hogy sminkben minél világosabb, annál jobb és ez különösen igaz a szemöldökre. Nickinek igaza van szerintem, már ami a szemöldök színét illeti.  Még nem nagyon találkoztam olyan emberrel, akinek jól állt volna a full fekete szemöldök, még fekete hajhoz is jobb a sötétbarna, mint a full fekete. Mivel reggel rengeteg időm van (:-P) sminkelni, így általában vmi szemhangsúlyos sminket készítek, amihez egyszerűen túl soknak érzek egy sötét szemöldököt. A világosabb jobb.
Max Factor Liquid effect pencil Violet Voltage árnyalatban: Csak az alsó pillák tövénél használom, de ott minden nap. Igazi sötét lila, tartós, de száradásig szépen satírozható.
Röviden ennyi volna:-)

5 megjegyzés:

  1. Szuper dolgok :)
    Utálom, hogy a Catrice nem kapható sehol, de SEHOL Tatabányán, legalábbis legjobb tudásom szerint... De ez a Revoltaire kiadás nagyon izgalmas volt szerintem :)

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon utálom ezt az elf göndörítőmet. Az enyémnek éles a széle és eldolgozatlan.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Az olcsó márkák ilyenek, nekem mákom volt ezek szerint, mert szép sima minden él, simán eltudom képzelni, hogy a tied meg nem jó.

      Törlés
  3. Nálunk se ( Kecskeméten) lehet kapni Catrice-t :( pedig van 3 dm meg egy rossmann :( úgy utálom:'(

    VálaszTörlés