2012. május 31., csütörtök

Egyik kedvenc palettám rohanós reggeleken: LA Colors Mineral Spa

Ez a kis paletta már elég régóta megvan, a többi LA Colors cuccommal együtt kaptam, amelyek közül már szinte semmi nincs meg, mert nekem nem jöttek be. Ez a paletta jelenti a kivételt. Az elején lelövöm a poént, de nagyon szeretem.
LA Colors "Mineral spa" 10es paletta
10, a hétköznapokban nagyon jól használható színt tartalmaz, strapabíró és táskabarát méretű csomagolásban.
A festékek állaga elég kemény, ha a Sleek vagy az Urban Decay az egyik véglet, akkor ez pont a másik vége a spektrumnak. A keménység ellenére sem állíthatom, hogy kínszenvedés kicsiholni a színeket, mert nem az. Csak nem ecsettel kell használni, mert pont ehhez az állaghoz van az applikátor kitalálva. Ecsettel szóródnak a színek, mint szilveszterkor a konfetti.
"Szerencsére" mostanában van bőven alkalmam a tartósság tesztelésére. Reggel 6-kor felteszem egy jó alapra (elf mineral vagy Artdeco), este hatkor még látom, hogy ott vannak a színek, egy kicsit megkopva bár, de ott vannak ahová reggel kerültek. Ez persze a primerek legnagyobb érdeme....

Fehértől a sötétbarnáig, hideg és meleg árnyalatokat is tartalmaz. Kb minden szem és bőrszínhez passzol.

Élethű!


Itt azért látszik, hogy bőven nem az a krémes állag, de alap nélkül ilyenek a színek.
A sötétebb színek pigmentáltak, a világos színek eléggé eltérően viselkednek. Pl.: Az alsó sor 2. iszonyatosan porzik és nagyon kellett pakolgatni, de a 1. sor első, ami a legvilágosabb, mind állagra, mind pigmentáltságra sokkal jobban teljesített.
Az alsó sor 4. szín a kedvencem: matt rozsdabarna, amit nem nagyon látni más palettákban.
Reggeli rohanós sminkhez, táborozáshoz, utazáshoz, első randis no makeup-makeuphoz jó választás.
Összességében: a színek nagyon jól összeválogatottak, pici és kompakt, ha a Cherryculture-ről rendeli az ember lánya nem drága. Szerintem az LA Colors egyik legértékelhetőbb terméke, a körömlakkok mellett.  Ha valamit nagyon, de nagyon ki akartok próbálni az LA Colorstól, akkor én ezt tudom ajánlani.

1 megjegyzés: